2014 Şubat Anneleri

sizin yazdıklarınızı okuyorum :))

ee sen de yaz...Allah o parmakları sana niye verdi:) ali de geldi ne yemek var dedi:) et koyuyorum ocağa diyince tamam dedi ve şimdi uyuyor garibim yaaa çok yoruluyor bizim bu adamlar:(((( horluyor bile şimdi....kıss ben yine libidolandım:))))

ee sen de yaz...Allah o parmakları sana niye verdi:) ali de geldi ne yemek var dedi:) et koyuyorum ocağa diyince tamam dedi ve şimdi uyuyor garibim yaaa çok yoruluyor bizim bu adamlar:(((( horluyor bile şimdi....kıss ben yine libidolandım:))))

ceyhanda yoldaymış yemeğim var allahtan ısıtılcak sadece..aynen ya oruçlular bide daha çok yoruluyolar..libidolarına gelince yapcak bişey dokunma adama oruçlu zaten senin yüzünden 61licek acıyorum aliye ya şu ramazanı hayırlısıyla bitirse bari :)))

ne çorbası yaptın???? ben şuan belgesel izliyorum aslan zebrayı yiyor:)))) çok iştahlı yedi ama yaaa:))))) yuhh bana dimi....

eliifffffffffffffff napıosunnnnnnnnnnnn???????????
kız allahım yaaaaa nasıl izliiosun aaaaaaaaayyyyyyyyyyy zaten kalkıo midem:) valla en basiti şehriye içemem die birazcık yapmıştm keşke az daha yapsaymışım :)

kız allahım yaaaaa nasıl izliiosun aaaaaaaaayyyyyyyyyyy zaten kalkıo midem:) valla en basiti şehriye içemem die birazcık yapmıştm keşke az daha yapsaymışım :)

spsecim canım izler o sonrada midem bulanıyo der kendi haline bırakın hormonları şaşırmış onun iyileşecek ablasıı :)))

akşamda gelin ya eşim yok akşam kız ben korkuyorum yaaaaa:( benide bide iiii sıhatate olsunlarda korkuttu geçen iiice psikopat oldum ya:)

uleyyn 10 yerden cevap yazmışsınız:)))) zaten şu 12.haftam dolsun ve ramazan bitsin libidolarıma bir yön verecem:)))) hayır ama bana da yazık aslında ali çok sevinir böyle birşeye o dünden razı şimdi hadi gel desem 61 değil 161 yine tutmaya razı olur o durumda yani:)))))) hem hamileysem kadın değilmiyim daha vucudum da değişmemişken olduğu kadar artıkın:))))

spse ve elif kaynatmayın arkamdan:9: sizin libidolarınız çalışmıyorsa ben napim:)))) bu arada bana da şehriye yolla kıs:)

kız onun libidosunun yüzde 10 u bende olsaydı adam bugün yanağımdan öptü ağladım ben ya git başımdan iğrenç die:(

hadi ya oda kotüymüş ama yapcak bişey yok gecer inşallah herkes 3 ay sonunda bitcek yazıyo inşallah öyle olur kendi adıma söylim düzeldim galiba birde ben eşimin kokusunu cok severim hep bana sarılsın isterim yanı geçici bu durum sendede gececek merak etme allah eşine sabır versin :))

canım yaaaa okuyorum ama bide okumasam ne olcak acaba:( bana hamilelikten önce başladı bu haller:( eşimde iş için gitmek zorunda akşam bakalım napcam ben:)

ayy korkma yaa bana da geceleri olur o haller,karabasan basar.kalkmak isterim kalkamam konuşmak isterim beceremem bir de garip sesler duyarım ama ayetel kürsi okuduğum gibi gider...aç ışıkları ve sesli yasin oku evde bir de 7 tane ayetel kürsi felak ve nas ohh miss şeytan senden korksun:)))

uleyyn 10 yerden cevap yazmışsınız:)))) zaten şu 12.haftam dolsun ve ramazan bitsin libidolarıma bir yön verecem:)))) hayır ama bana da yazık aslında ali çok sevinir böyle birşeye o dünden razı şimdi hadi gel desem 61 değil 161 yine tutmaya razı olur o durumda yani:)))))) hem hamileysem kadın değilmiyim daha vucudum da değişmemişken olduğu kadar artıkın:))))

spse ve elif kaynatmayın arkamdan:9: sizin libidolarınız çalışmıyorsa ben napim:)))) bu arada bana da şehriye yolla kıs:)

libidolarla bi sorunum yok çok şükür canım biz senin var diye konuşuyoruz :))sen dedin sende yaz diye bende muhabbete dahilim artık arkandan konuşmak zevkliymiş okuyacagını bile bile :)))

yollayım kız:) libidonu yesinler oyyyyyyyyyyyyy ben asla yapamam yaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyy

hadi ya oda kotüymüş ama yapcak bişey yok gecer inşallah herkes 3 ay sonunda bitcek yazıyo inşallah öyle olur kendi adıma söylim düzeldim galiba birde ben eşimin kokusunu cok severim hep bana sarılsın isterim yanı geçici bu durum sendede gececek merak etme allah eşine sabır versin :))

sana doktor bir serbest artık rahat ol desin de görürüm ben seni:)))) 4. aydan sonra sen atlayacan ceyhana demedi demee...sonra lauranaaaaaa çok fenayım deme:))))

ayy korkma yaa bana da geceleri olur o haller,karabasan basar.kalkmak isterim kalkamam konuşmak isterim beceremem bir de garip sesler duyarım ama ayetel kürsi okuduğum gibi gider...aç ışıkları ve sesli yasin oku evde bir de 7 tane ayetel kürsi felak ve nas ohh miss şeytan senden korksun:)))

oy oy bi onlar eksikti yaaaaaaaaaaaaaa

Back
X