Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Kızlar progestan fitilden sonra gaz ve karın ağrısı yaşıyor musunuz?benim gün içinde hiç böyle şeylerim olmuyor yediğime vs dikkat ettiğim için ama fitili koyduktan bir saat kadar sonra hem gaz hem de kasık ağrısı yaşıyorum

Kızlar sabahları hiiiç iştahım yok asla birşry yemek gelmiyor içimden özellikle haşlanmış yumurta midemi bulandırıyor benim gibi sabahları hiç iştahı olmayan var mı ona haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum ama içimden yemek gelmiyor:/

Kızlar progestan fitilden sonra gaz ve karın ağrısı yaşıyor musunuz?benim gün içinde hiç böyle şeylerim olmuyor yediğime vs dikkat ettiğim için ama fitili koyduktan bir saat kadar sonra hem gaz hem de kasık ağrısı yaşıyorum
bende genel bir gaz problemi var fitil mi neden tam bilemiyorum ama şişkinliğim vs var 🥲

Kızlar sabahları hiiiç iştahım yok asla birşry yemek gelmiyor içimden özellikle haşlanmış yumurta midemi bulandırıyor benim gibi sabahları hiç iştahı olmayan var mı ona haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum ama içimden yemek gelmiyor:/
Ben normalde de yumurta yiyemiyorum senin gibi hissettiğim için iki defa yedim günlerce kustum malesef yemeye çalışmayı bıraktım o yüzden.benim bulantım çok yoğundu iştahım vardı hep ama bulantidan yiyemiyordum önceleri prilam alıyordum kesiyordu güzel yiyordum ama artik prilam kesmez olunca doktor zofer verdi şimdilik o iyi geliyor .yumurta yiyemedigim için diğer gıdalara ağırlık veriyorum yeşil mercimek yiyorum bol bol mesela grupta gördüğüm öneriler haricinde yaptığım o var .kan değerlerin zaten takip altindadir bir düşüş olursa doktorun takviye verir evet bebeklerimiz için en iyisi istiyoruz ama sonuçta elimizden geleni yapıyoruz o yüzden bence üzülme

Ben normalde de yumurta yiyemiyorum senin gibi hissettiğim için iki defa yedim günlerce kustum malesef yemeye çalışmayı bıraktım o yüzden.benim bulantım çok yoğundu iştahım vardı hep ama bulantidan yiyemiyordum önceleri prilam alıyordum kesiyordu güzel yiyordum ama artik prilam kesmez olunca doktor zofer verdi şimdilik o iyi geliyor .yumurta yiyemedigim için diğer gıdalara ağırlık veriyorum yeşil mercimek yiyorum bol bol mesela grupta gördüğüm öneriler haricinde yaptığım o var .kan değerlerin zaten takip altindadir bir düşüş olursa doktorun takviye verir evet bebeklerimiz için en iyisi istiyoruz ama sonuçta elimizden geleni yapıyoruz o yüzden bence üzülme
Ben de yumurta yerken zorlanıyorum bir de peynir yogurt hiç yemedigim için ek calsiyum kullanıyorum aklınızda bulunsun 😓 dişlerden olmayalım

bende genel bir gaz problemi var fitil mi neden tam bilemiyorum ama şişkinliğim vs var 🥲
Bende de çok fazla gaz problemi var normalde de ilaçsız çıkmıyordu şimdi kullanamıyorum da sancılar çok oluyor🥲 Ama fitil kullanmıyorum hamilelik sebebiyle de olabilir bence

Benim bayadır yoktu üç dört gündür fitil kullanıyorum fitilden sonra yaşar oldum gün içinde geçiyor mesela ama fitili tekrar koyunca yeniden başlıyor
bir takip edin bakalım umarım haftaya geçer. benimde bazı sıkıntılarım bir hafta oluyor bir hafta olmuyor her hafta göstergeler değişiyor bende bulantıda geçiyor diyorum sonra yine vuruyor böyle böyle zamanla iyi olucaz sanırım 🙄

Kızlar ben ilk hamileliğimde çok zorlanmıştım bulantılarım çok fazlaydı prilam bile kesemiyordu kendi evimde yemek pişsin istemiyordum annemde yiyebiliyordum kız oldu,şimdiki hamileliğimde bulantılarım ilk ay vardı ama sonra çok azaldı sadece bunda da çok uykum geliyordu erkek oluyor. Kardeşimin eşinin de bulantısı azdı erkek oldu acaba ilgisi var mı cinsiyetle bulantının

Merhaba ben de şu anda 8 haftalık üçüz gebeyim, redüksiyon önerildi. Bu işlem anestezili mi yapıyor fazla bilgi bulamadım bununla ilgili. Acıtıyor mu işlem tam olarak nasıl yapılıyor? Çok geçmiş olsun, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸
Merhabalar,Rabbim insallah en hayirli sekilde ilerletir 🌸
Lokal anestezi yapiliyor
İslem acili diyemem orada hic endisen olmasin
Sadece tavsiyem ekrana bakma hoca islemi yaparken psikolojik yuku fazla olabilir
Ve isin ehli doktora yaptirman olacaktir
Islem sonrasi fitil sokuyorlar
VE o seni ishal yapiyor
Islem sonrasinda disarida tuvalete lutfen girme cunku enfeksiyon kapiliyor
AMa islemden asla korkma.cekinme hic acisi yok
Dualarim seninle🌸
Ekstra bilgi istersen herseyi ozelden de sorabilirsin
Bende kimseyi bulamamistim cok zor bilirim

Kızlar ben ilk hamileliğimde çok zorlanmıştım bulantılarım çok fazlaydı prilam bile kesemiyordu kendi evimde yemek pişsin istemiyordum annemde yiyebiliyordum kız oldu,şimdiki hamileliğimde bulantılarım ilk ay vardı ama sonra çok azaldı sadece bunda da çok uykum geliyordu erkek oluyor. Kardeşimin eşinin de bulantısı azdı erkek oldu acaba ilgisi var mı cinsiyetle bulantının
sadece kendi fikrim şudur böyle şeylere hiç inanamam özellikle bulantı tamamen bünye meselesi 🥰

Back
X