- 24 Aralık 2024
- 1.855
- 895
- 38
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #5.101
Enfeksiyon var mıydı sende canım ondandır belkiHanimlar vajinal batma normal ki yaşadınız mı?
Kasik batması gibi anlık olup geçiyor canimi sıktı biraz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyon var mıydı sende canım ondandır belkiHanimlar vajinal batma normal ki yaşadınız mı?
Kasik batması gibi anlık olup geçiyor canimi sıktı biraz![]()
Oyy maşallah bebişlere oynasınlar zıplasınlar iyi olsunlar daHareketlense bile henüz hissetmiyorum galiba. Kontrollerde çok hareketli![]()
Dr göremedi 11. haftada, kenik yapısı kıza benziyor dedi ama zor suan soylemek diyeKız senin belli olmadı mı en çok senin cinsiywti merak ediyorum![]()
Ayyyy çok hoş takip et canım ben de ilk iki gün emin olamamistim üçüncü gün emin oldumBen de bu sabah sanki tekme gibi bir şey hissettim iki kere vurdu bittisanırım doğru hissetttim ya.. 14+6 olduk
![]()
bende genel bir gaz problemi var fitil mi neden tam bilemiyorum ama şişkinliğim vs varKızlar progestan fitilden sonra gaz ve karın ağrısı yaşıyor musunuz?benim gün içinde hiç böyle şeylerim olmuyor yediğime vs dikkat ettiğim için ama fitili koyduktan bir saat kadar sonra hem gaz hem de kasık ağrısı yaşıyorum
Ben normalde de yumurta yiyemiyorum senin gibi hissettiğim için iki defa yedim günlerce kustum malesef yemeye çalışmayı bıraktım o yüzden.benim bulantım çok yoğundu iştahım vardı hep ama bulantidan yiyemiyordum önceleri prilam alıyordum kesiyordu güzel yiyordum ama artik prilam kesmez olunca doktor zofer verdi şimdilik o iyi geliyor .yumurta yiyemedigim için diğer gıdalara ağırlık veriyorum yeşil mercimek yiyorum bol bol mesela grupta gördüğüm öneriler haricinde yaptığım o var .kan değerlerin zaten takip altindadir bir düşüş olursa doktorun takviye verir evet bebeklerimiz için en iyisi istiyoruz ama sonuçta elimizden geleni yapıyoruz o yüzden bence üzülmeKızlar sabahları hiiiç iştahım yok asla birşry yemek gelmiyor içimden özellikle haşlanmış yumurta midemi bulandırıyor benim gibi sabahları hiç iştahı olmayan var mı ona haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum ama içimden yemek gelmiyor:/
Benim bayadır yoktu üç dört gündür fitil kullanıyorum fitilden sonra yaşar oldum gün içinde geçiyor mesela ama fitili tekrar koyunca yeniden başlıyorbende genel bir gaz problemi var fitil mi neden tam bilemiyorum ama şişkinliğim vs var![]()
YaaAyyyy çok hoş takip et canım ben de ilk iki gün emin olamamistim üçüncü gün emin oldum
Ben de yumurta yerken zorlanıyorum bir de peynir yogurt hiç yemedigim için ek calsiyum kullanıyorum aklınızda bulunsunBen normalde de yumurta yiyemiyorum senin gibi hissettiğim için iki defa yedim günlerce kustum malesef yemeye çalışmayı bıraktım o yüzden.benim bulantım çok yoğundu iştahım vardı hep ama bulantidan yiyemiyordum önceleri prilam alıyordum kesiyordu güzel yiyordum ama artik prilam kesmez olunca doktor zofer verdi şimdilik o iyi geliyor .yumurta yiyemedigim için diğer gıdalara ağırlık veriyorum yeşil mercimek yiyorum bol bol mesela grupta gördüğüm öneriler haricinde yaptığım o var .kan değerlerin zaten takip altindadir bir düşüş olursa doktorun takviye verir evet bebeklerimiz için en iyisi istiyoruz ama sonuçta elimizden geleni yapıyoruz o yüzden bence üzülme
Bende de çok fazla gaz problemi var normalde de ilaçsız çıkmıyordu şimdi kullanamıyorum da sancılar çok oluyorbende genel bir gaz problemi var fitil mi neden tam bilemiyorum ama şişkinliğim vs var![]()
olabilir belkideBende de çok fazla gaz problemi var normalde de ilaçsız çıkmıyordu şimdi kullanamıyorum da sancılar çok oluyorAma fitil kullanmıyorum hamilelik sebebiyle de olabilir bence
bir takip edin bakalım umarım haftaya geçer. benimde bazı sıkıntılarım bir hafta oluyor bir hafta olmuyor her hafta göstergeler değişiyor bende bulantıda geçiyor diyorum sonra yine vuruyor böyle böyle zamanla iyi olucaz sanırımBenim bayadır yoktu üç dört gündür fitil kullanıyorum fitilden sonra yaşar oldum gün içinde geçiyor mesela ama fitili tekrar koyunca yeniden başlıyor
Sancısı olmasa keşke katlanılır ama napalım annelik böyle bir şey demek kiolabilir belkideher gebe biraz gazlıdır diyip geçiyorum çok fazla bunu yaşayan varmış çünkü
evet sanırım ama olsun güzel bişey için tüm bu zorluklar. çok zorlandığım zamanlar açıyorum bir ultrason fotoğrafına bakıyorum hemen bir enerji geliyorSancısı olmasa keşke katlanılır ama napalım annelik böyle bir şey demek ki![]()
Ah evet doğduğunda da hepsine değdi anneciğim diyeceğiz kesinevet sanırım ama olsun güzel bişey için tüm bu zorluklar. çok zorlandığım zamanlar açıyorum bir ultrason fotoğrafına bakıyorum hemen bir enerji geliyor![]()
Merhabalar,Rabbim insallah en hayirli sekilde ilerletirMerhaba ben de şu anda 8 haftalık üçüz gebeyim, redüksiyon önerildi. Bu işlem anestezili mi yapıyor fazla bilgi bulamadım bununla ilgili. Acıtıyor mu işlem tam olarak nasıl yapılıyor? Çok geçmiş olsun, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız![]()
sadece kendi fikrim şudur böyle şeylere hiç inanamam özellikle bulantı tamamen bünye meselesiKızlar ben ilk hamileliğimde çok zorlanmıştım bulantılarım çok fazlaydı prilam bile kesemiyordu kendi evimde yemek pişsin istemiyordum annemde yiyebiliyordum kız oldu,şimdiki hamileliğimde bulantılarım ilk ay vardı ama sonra çok azaldı sadece bunda da çok uykum geliyordu erkek oluyor. Kardeşimin eşinin de bulantısı azdı erkek oldu acaba ilgisi var mı cinsiyetle bulantının