2014 Şubat Anneleri

tüylenme erkek bebişlerde olurmuş erkeklik hormonu yüzünden..

uzun bir aradan sonra girebildim anca..ablamı sözledikk ben önce evlenmiştimde:))) sonra biraz hastalık işlerioldu anca bakıorum okuorum yazılanları.. benm bebek sol tarafta buna görekız ama göbeğimde tüylendi buna göre de erkek:)) ne olacak ki benim sıpamm:)))

Bebeğimi ilk görmeye gittiğimde doktor kistin var dedi. 3 cmmiş. Şok oldum duyunca. Bir hafta sonra da 4,5 cm olmuştu. Ikı hafta sonra gittiğimde 5 cm olmuştu. doktor çok açıklayıcı değildi. Bebeğime zarar verir mi? Bilgisi olan, aynı durumu yaşayan var mı?:54:

bana da 2 tane miyomun var dedi ama çok küçükler dedi normalde kendiliğinden kaybolmasını bekleriz dedi bakalım gittiğimde ne dicek kistin bebeğe bi zararı yok diye biliyorum ben de hatta bi tanıdık aralıkta doğum yaptı miyomlarıyla beraber aldılar bebeği bu yüzden sezeryan oldu ama normal önermemiş doktoru yoksa bebeği tosun gibi maşallah çok sağlıklı :34:

Bebeğimi ilk görmeye gittiğimde doktor kistin var dedi. 3 cmmiş. Şok oldum duyunca. Bir hafta sonra da 4,5 cm olmuştu. Ikı hafta sonra gittiğimde 5 cm olmuştu. doktor çok açıklayıcı değildi. Bebeğime zarar verir mi? Bilgisi olan, aynı durumu yaşayan var mı?:54:

Canım benim de varmış kistim 18,7 mm yazıyo ult kağıdında benimki de birşey demedi sorun olsa söylerdi heralde dimi?Sen yine de içini ferah tut istersen başka bi doktora da görün..

bendede var kızlar bebişle büyüyor .doktorum sakıncası yok dedi

canım hamileyken olmazsın dedi bana
bunu söyleyen yrd doç dr yani
keşke önce olsaydın dedi
ama doğumdan sonra mutlaka ol dedi.
Ayrıca ben 9 ay önce doğumdan sonra bebeğimi kaybettim
hasta doğdu.
canım bende 7 ay önce 6 aylıkken erken doğum yaptım bebiğimi kaybettim çok kararsız kaldım yapayımmı yapmayayımmı.buarada canım başınız sağol olsunnn seni anlıyorummm çok zor bişeyyy inşallah bu bebişlerimizi allah bize bağışlarrr
benimki şimdiye kadar sağdaydı hep..son bir haftadır ortaladı:emir_bebek:

canım benim yumurtam sağda oluşmuştuuuu benim şuannnn bebişim ortadaa bende anlamadımmmm fark etmiyorum sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olur inşallahhhhh

Son düzenleme:
heralde fiyatı yüzüne söyleyip yarattıkları şok etkisinin tezini yazıyorlar:))) geç gebelik derkekn yaş kaç???? sen içini yine de ferah tut güzelim baktın olmadı git rumeliye ,sonuçta ense kalınlığı gibi somut değerler veriyorlar bir sorun olsa mutlaka söylerler ki bence olmayacak...olmadı 3lü testte perinatoloğa gidersin....baksana bazılarının doktorları ultrasondan ölçmüşler de ikili test yaptırma gerek yok gayet iyi demişler:)

canım benim yaş 37, ve ilk bebek. bir de eşimin kız kardeşinin bebeği anne karnında 11 haftalıkken ölmüştü. biraz daha riski göz önünde bulundurmak derdinde sanırım. eşim dün tam bombayı patlattı yaptırmasak olmaz mı ki nasıl olsa aldırmayı düşünmüyoruz dedi. sudan çıkmış balık gibi ağzım açık kaldı. :(

hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.

tamam canım ama moralini sakın bozma güzelim...ayy başka zamana gelirim şimdi midem bulanıyor:9: tut bu teklifini bulantılarım geçsin değerlendirecem:))))))) çıkışta sen bana çaya gel istersen:)))

face'den kimin kim olduğunu bilebilsem seni ekliycem, kalabalık sofralar yaparız biz, çıkışta cümbür cemaat gelsek korkup kaçardın şimdi :) ama bulantılar sonrası teklifim geçerli bir sefa yaparız.

bu arada herkese gunaydın bugün iyisinizdir umarım
benim uyku halim hala gitmedi ya akşam en geç 10 da uyumazsam çok kötü oluyorum :1::1: kocamla evde iki yabancı olduk adeta bazen iftarada gelmiyor o geldiğinde ben uyumuş oluyorum görmüyorum adamı :1:

günaydııııın:49::49::49::49: dün görüş günüydü:)))) bebeğimi gördüm ve 2 li tarama testimizi verdik az daha oynasaydı cinsiyetini söylücekti doktor ama göstermedi sıpa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:yattığı yerden göbeğini hoplatıp duruyo,elini ağzına götürüyodu dr jimnastikçi mi olacak ne dedi:))çoooook mutlu oldum bu kadar büyümüş gördüğüme kuzucuğuuumu...darısı görmeyenlere...

arkadaşım ben biraz cahilim galiba???????????bu nub dediğiniz nedir???????????????

canım bebeğin popo kısmında en sondaki bir çıkıntı henüz cinsel organı oluşmamış oluyor önce nub denilen kısım oluşuyor aslında cinsel organ 15.haftada tamamlanmış oluyormuş, ama nub yukarı bakarsa erkek vucuda paralel olursa yani karşıya bakarsa kız diye tahmin ediyor doktorlar
bunla ilgili bir topic var bebeklerimizin cinsiyetleri bölümünde adı doktor söylemeden siz görün orda daha geniş bilgi bulabilirsin

günaydııııın:49::49::49::49: dün görüş günüydü:)))) bebeğimi gördüm ve 2 li tarama testimizi verdik az daha oynasaydı cinsiyetini söylücekti doktor ama göstermedi sıpa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:yattığı yerden göbeğini hoplatıp duruyo,elini ağzına götürüyodu dr jimnastikçi mi olacak ne dedi:))çoooook mutlu oldum bu kadar büyümüş gördüğüme kuzucuğuuumu...darısı görmeyenlere...

maşallah bebişine bi daha gittiğindede şeysini görürsün :9::9::9:

canım bende 9-10 cm var o dediğinden hemde en ağrılı olanından daha öncede vardı hamileyken küçülür biliyodum ama şimdiki drumuz küçülmeyeceğini ama büyümeyeceğini de söyledi,sadece bebek büyüdükçe kiste baskı yapar ve ağrı yapar dedi şuan bi problem yok Allah a şükür ...

Back
X