2014 Şubat Anneleri

tam alışma zamanı aslında bebek doğunca çok daha zor olur onu kendi odasına alıştırman çünkü bu defa bebek geldide beni attılar diye düşünecek
bu kıskançlığa sebep olabilir bence şimdiden alıştırmayı denemelisin ? gece uyanıyormu hala ?yada kaç kez uyanıyor
her uyandığında bıkıp usanmadan onu kendi yatağına götürmyi denesen?
yada onun odasında yatağına kıvrılmayı o uykuya dalana kadar

onunla uyusam sonra kaçsam :) bu sefer onu yakalaıyor bi şekilde hissediyor. Artık uyanma olayı yok da biz yavruyu çiş için uyandırıyoruz. Haklısın yavaş yavaş denemeli. Benimde aklımda aynı düşünce bu sorna kardeş geldi beni istemediniz diyecek.

Kızlar aramızda kimler çalışıyor?:27:
Kimlerin 2. bebeği ? Valla işten mi çıksam ne yahu, hem kreş hem bakıcıya sigorta ohohoho umarım vaz geçer bu sevdadan:30:

Kızlarrr selam, ne güzel sohbet ediyosunuz, ben çoğu zaman okuyorum bazen işten güçten bakamıyorum bile. 19'unda doktora gittik büyümüş selam bile verdi bize bebiğim. İkili tarama yaptık bugün sonucunu aldım çok şükür iyi. cinsiyet olayını da doktoruma çok ısrar etmeme rağmen hiç yorum yapmadı, şimdi yanılma payı çok yüksek diye, bir daha ki ayı bekliycez artık...

çok şükür iyi cıkmıs sonucun canım,darısı bizlerinkinee:16:

slm kızlar...
hiçbişeyim yok diye diye kendimi sonunda nazar ettim
dün sabah işe geç kaldım diye çok hızlı yürüdüm ve içeri girer girmez dünyam karardı
ve feci şekilde çarpıntım war
bir haftadir ara ara vardı ama benim hiç şikayetim yok ya tam gaz hayatıma dewam ettim
ama bebiş dün bana dur dedi artık bende warım
acile gittim sonra kendi doktoruma ço kşükür ciddi bişey yok
guatr olabilir dedi ve sonuçlarını bekliyorum öğlene çıkıcak
artık yavaş olmam gerektiğini söyledi
ama çok korktum dün bişey olucak diye ve bu bana ders oldu
randevumuz cumaydı böylece erkendende gitmiş olduk
9+2 ydik dün ama ultrasonda 9+3 çıktı, çok güzel büyümüş dedi
pıtpıtımızı eşimin ısrarıyla iki kere dinledik
2,73cm olmuşuz ama çok hareket etmiyodu unuttum sormayı normal mi acaba
bayramdan sonrada 2li testimiz var bakalım
hem izine çıkıcam hemde annem gelicek
ayyy çok konuştuım sabah sabah sizlerde ne var neyok

bbilim kızın 3 yaşındaymış biran önce bu işe dur demen lazım kararlı görünürsen alıştırabilirsin benim yeğenim 7 yaşında hala annesiyle yatıyor odasına çilekten arabalı yatak aldılar gene yatmadı odasında. şimdi o yatakta abim yatıyo yeğenim annesiyle yatak odasında yatıyor.. bir eğitimci olarak ben bunu çok yanlış buluyorum :31: kuzenim de 6 aydan sonra odasına koydu kızını (yanına bebek koyuyodu uyanınca arkadaşı sanıyomuş ağlamıyomuş :1: ) bebek telsizlerinden de aldı ve hiç sorun yaşamadı hala odasında yatıyo kızı bir ara süper dadı diye bir program vardı trt 1 de bence çok faydalıydı kaldırdılar yayından.. onun videolarına ulaşabilirsin netten orda çocukları kendi odalarına alıştırıyolardı 2-3 günde:34: o yöntemleri deneyebilirsin bence canım :16:

bbilim kızın 3 yaşındaymış biran önce bu işe dur demen lazım kararlı görünürsen alıştırabilirsin benim yeğenim 7 yaşında hala annesiyle yatıyor odasına çilekten arabalı yatak aldılar gene yatmadı odasında. şimdi o yatakta abim yatıyo yeğenim annesiyle yatak odasında yatıyor.. bir eğitimci olarak ben bunu çok yanlış buluyorum :31: kuzenim de 6 aydan sonra odasına koydu kızını (yanına bebek koyuyodu uyanınca arkadaşı sanıyomuş ağlamıyomuş :1: ) bebek telsizlerinden de aldı ve hiç sorun yaşamadı hala odasında yatıyo kızı bir ara süper dadı diye bir program vardı trt 1 de bence çok faydalıydı kaldırdılar yayından.. onun videolarına ulaşabilirsin netten orda çocukları kendi odalarına alıştırıyolardı 2-3 günde:34: o yöntemleri deneyebilirsin bence canım :16:

:1::1::1: kıs 3 yaşında kızı olan ve odasında uyumayan ben değilim sunshine :D
benim oğlum var 5 yaşında o kendi odasında yatıyor çok şükür
ama dediklerin doğru ilk başta alıştırılması gerek yinede 6 ayda çok kısa bence ya
ben kendime kriter olarak oğlumun deliksiz uyuduğu zamanı seçmiştim ve doğru zaman oldu bu bizim için tabi yinede her çocuk farklıdır

doğru söylüyorsun canım çocukların bu yaşta artık kendileri yatmaya alışması lazım. anneler çocuklarına doymuyor bunu çok iyi anlıyorum ama sonra çocukların hem evdeki yaşamlarında hem de sosyal yaşamlarında sorunlar çıkıyor. ben okulöncesi öğretmeniyim ve bu beraber yatma olayı bizim için bile sorun yaratıyor çünkü çocuklar anneye bağlılık değil bağımlılık geliştiriyor, ilişkiler hastalıklı boyutlara ulaşıyor okulda bile sorun yaşıyoruz. geçtiğimiz dönem 4 yaş grubundaki yaklaşık3-4 öğrencimi kendi yataklarında yatmaya ikna ettik rehber öğretmenimizin de desteğiyle. çocukların kendine güveni geldi her alanda daha başarılı hissettiler kendilerini. mutlaka ayırmalısınız üstelik bir de kardeş krizi yaşama durumunuz var. biraz zor ama çocuk eğitiminde en önemli şey kararlılıktır. bir gün hayır dediğiniz şeye ertesi gün evet demeyin. çocuğunuzla cesaret oyunu oynayabilirsiniz. cesur çocuklar geceleri de kendi yataklarında yatabilir diye denemeye başlayabilirsiniz tabii ki fazla baskı kurmadan. yoksa ben cesur olmak istemiyorum da diyebiliyorlar :D zor bir durum ama başarabilirsiniz Allah kolaylık versin:)

:1::1::1: kıs 3 yaşında kızı olan ve odasında uyumayan ben değilim sunshine :D
benim oğlum var 5 yaşında o kendi odasında yatıyor çok şükür
ama dediklerin doğru ilk başta alıştırılması gerek yinede 6 ayda çok kısa bence ya
ben kendime kriter olarak oğlumun deliksiz uyuduğu zamanı seçmiştim ve doğru zaman oldu bu bizim için tabi yinede her çocuk farklıdır

çok pardon canım uyku sersemi ben karıştırmışım :60: Allah bağışlasın oğlunu sen kaç yaşında alıştırdın canım? bizim komşulardan biri de 7. ayda falan alıştırdı kendi odasında yatıyo hala diğeri de 1 yaşında alıştırdı o da kendi odasında yatıyor

Daha önce sordum da kimse cevap vermedi. Tekrar sorayım. Bebeğin sağda mı solda mı olduğunu nasıl anlayacağım? Doktor muayene ederken hiç dikkat etmedim.

Sagolun canlsr cok sukurkiz bu telimin neti cok yavss zor yaxiyorum 3cm olmus yavrum agladim doktoruda bilmiyorum ya istefigim ilgiyi bulsmadim acibadem bide telefonla ulasamazmisim ikili testten sonra degistirebilirim hayirlisi.yoldan etkilenmiyim die yarin donunce 5 gun dsha ilac kullanicam hsyirlidi baya agtim var sma huzurluyum:) cok şükür

canım hadı gecmıs olsun...acıbademde kıme gtttn kkı

Merhabalar tekrar. Tekrar diyorum ama yazdıklarım hep araya kaynıyor. 32 yaşındayım. Gaziantep liyim. 3. bebeğim. Oğlum 8 yaşında, kızım 5 yaşında. Bu da sürpriz bebek. Öğretmenim. Az önceki konuya cevaben yazayım çocuklarımla hiç aynı odada yatmadım. Sıkıntı da olmadı. Görüşmek üzere :-)

çok pardon canım uyku sersemi ben karıştırmışım :60: Allah bağışlasın oğlunu sen kaç yaşında alıştırdın canım? Bizim komşulardan biri de 7. Ayda falan alıştırdı kendi odasında yatıyo hala diğeri de 1 yaşında alıştırdı o da kendi odasında yatıyor

sorun değil tatlım olur öyle şeyler :1:
Benim oğlum 2,5 yaşı gibi alıştı gece uykusu bölünmediği zamanda yani

merhabalar tekrar. Tekrar diyorum ama yazdıklarım hep araya kaynıyor. 32 yaşındayım. Gaziantep liyim. 3. Bebeğim. Oğlum 8 yaşında, kızım 5 yaşında. Bu da sürpriz bebek. öğretmenim. Az önceki konuya cevaben yazayım çocuklarımla hiç aynı odada yatmadım. Sıkıntı da olmadı. Görüşmek üzere :-)

ana hemşom gelmiş bi tane
bende antepdeyim ve ve antepliyim tatlım
benimde ikinci bebeğim baktım ama hemen gitmişsin sanırım geldiğinde cevap yazarsan sevinirim
BENDE 32 YAŞINDAYIM BENİMDE 5 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR

Son düzenleme:
Merhaba kizlar az once ikili tarama sonucumu aldim risk çok dusuk çikti
Down: 1:37000
Edward: 1:100000
Doktorum riskin çok dusuk oldugunu soyledi
Ayrica bebegim babasina benzemiş beyaz tenliymiş test oyle diyor

merhaba kizlar az once ikili tarama sonucumu aldim risk çok dusuk çikti
down: 1:37000
edward: 1:100000
doktorum riskin çok dusuk oldugunu soyledi
ayrica bebegim babasina benzemiş beyaz tenliymiş test oyle diyor

sonuçların çok güzel gözün aydın
fakat beyaz tenli kısmı şakaydı demi :26::26::1::1:

herkese merhaba arkadaşlar, ikili test devlet hastanelerinde yapılabiliyor mu? yapılıyorsa sonuç kaç günde çıkıyor ?ona göre erkenden randevumu alayım.

özel de yaptıranlar ne kadara yaptırdı acaba?

Back
X