la tıp fakültesi kısa sürede bitse tıp okucam![]()
İşte bu çok iyidi alemsin ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
la tıp fakültesi kısa sürede bitse tıp okucam![]()
Hoşbuldum canım.Sağolasın sağlıklı olduğunu görmek yeterli oluyor çok şükür ki..Tahmin yapmayı sevmezdi benim doktor arkadaşımdan biliyorum o yüzden sormadım bile oluruna bıraktım zaten biliyorsun 2li testte yaptırmıyorum artık hayırlısı herşeyin.![]()
la tıp fakültesi kısa sürede bitse tıp okucam
jakooo sende öğrenemedinmi kuzum
İşte bu çok iyidi alemsin ya![]()
2li test yaptırmayacağını şimdi öğrendim canım.hayırlısı olsun....
hiç başka dr a gitmeyip sabretsem mi bi ay diyorum.....bi kıyafet alacak olursam da unisex alırım zaten...hastane çıkışını krem istiyorum erkek de olsa kız da olsa.....niyeyse pempe kıyafet bile cok almayı düşünmüyorum kız olsa da....pembeyi ben sevmiyorum ya...bi ka parça bişi alırım ona da
mavi-yeşil-krem- üç renk ilgimi cekiyo....kız olsada mavi giyer zaten
yok kuzum yaaaadr baktı baktı ve pipi göremiyorum dedi sadece.bi ay sonra kesinleşir dedi
![]()
yeeeevrum seniin doktor en azından teşebbüs etmiş benimkinde hiççç gam kasavet yok cinsiyet konusunda![]()
benim bebiş göstermedi doktor benden meraklıydı valla git biraz bişeyler ye bi daha bakalım die yolladı durdu 3. denememizde gösterdi yavrum =) bide doktorum dedi ki bebeğin korddonu rahmini kapatıo senin dogumun büyük ihtimalle normal olmaz dedi. şimdidedn belli olur mu öle ilk defa duydum
Kendini saklayan bir bebeğim ve ketum bir doktorum var ''1 ay sonra cinsiyetini söyleyeceğim'' dedi de.
Allah'ım bu mübarek günde bebeğimi kalp atışlarını sağlıkla görmemi nasip etti çok şükür.
Her türlü pozisyonda poz vere bebeğim bir tek bacaklarını açmadı sağolsun
Artık 1 ay boyunca ya sabredip bekleyeceğim ya da başka bir doktora kontrol amaçlı gidip göreceğim![]()
2li test yaptırmayacağını şimdi öğrendim canım.hayırlısı olsun....
hiç başka dr a gitmeyip sabretsem mi bi ay diyorum.....bi kıyafet alacak olursam da unisex alırım zaten...hastane çıkışını krem istiyorum erkek de olsa kız da olsa.....niyeyse pempe kıyafet bile cok almayı düşünmüyorum kız olsa da....pembeyi ben sevmiyorum ya...bi ka parça bişi alırım ona da
mavi-yeşil-krem- üç renk ilgimi cekiyo....kız olsada mavi giyer zaten
yok kuzum yaaaadr baktı baktı ve pipi göremiyorum dedi sadece.bi ay sonra kesinleşir dedi
![]()
kısss cidden deli etti beni adam.teeeee eylülde görüşürmüşüz.bide bunu geçen hafta söyledi geğur![]()
kıoz bizimki de deli etti gülerek diyo bi de.....eşim diyo ki kesin erkek...eşime sen öyle diyosan öyledir dedi
bende diyorum ki kız bu pipi görünmüyor...eşime döndü anne de kız diyo dedi.....hiçbişi sölemiyodu biz üsteleynce ben pipi göremiyorum dedi sadece
![]()
Kızlar kadir gecemiz mübarek oldun, Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin, isteyen herkese de nasip etsin inşallah..
Hayırlı olsunnBen de ilk kez duydum canım, senin dr çoğu gibi sezeryancı altyapı hazırlıyor bence
Gözün aydıncanım üzülme çoğu dr 16. Haftadan önce kesinleşmeden söylemiyor, bir de erken belli olanlar genelde erkek oluyor..
:)) canım bence sanada prenses geliyor, pipi göremiyorımun açılımı kız olabilir demek bence![]()
Yaa birşey diyim mi bu doktorların hepsi de görüyor biliyor,bilerek söylemiyorlar cinsiyetleri bence..Arkadaş 4. ayımızdayız artık şimdi belli olmayacak da ne zaman olacak...
Allahtan benim ki her sorduğumda cevap veriyor 2 defa sordum ikisinde de pipi görüyorum dedi ama gelecek ay kesinleşir diyo arkadaş pipinin de 1 ay için de törpülenecek hali yok heralde![]()
![]()
![]()
![]()
ay teşekkür ederim zahmet edip yazmışsınız
herkese de fikir olmuştur
en azından benim gibilere:)
ben zaten acele etmiyorum ben etsem eşim durdurur beni
bi altı ayı devirelim havalar soğumadan yaparız alışverşi
oarada da öğrenirim nerede ne var ne alınmalı
anca daha öğreniyoruz herşeyi:)
insallah zaman cabucak gecerde alırız kucagımıza bebişlerimizi...
Yaa birşey diyim mi bu doktorların hepsi de görüyor biliyor,bilerek söylemiyorlar cinsiyetleri bence..Arkadaş 4. ayımızdayız artık şimdi belli olmayacak da ne zaman olacak...
Allahtan benim ki her sorduğumda cevap veriyor 2 defa sordum ikisinde de pipi görüyorum dedi ama gelecek ay kesinleşir diyo arkadaş pipinin de 1 ay için de törpülenecek hali yok heralde![]()
![]()
![]()
![]()
canım sana vajinal olarakmı yoksa karındanmı bakıyorlar. ben ikisiylede baktırdım vajinal daha net görünüyor. 14. haftasında tekrar vajinal baktırıcam inşallah yavrucum gösterir cinsiyetini
Karından bakıyorlar canım evet vajinal daha net ve doğru bilgiler veriyor ama benim bebişin bacaklar hep açık oluyor zaten 2 defasında da pipiyi ben bile gördüm doktor gösterdi hatta bak burda diye küçük bir uzantı var sadece çok küçük ama artık bu tarihte görünmesi gerekiyor doktorlar işte hep garantici oluyorlar![]()
hareketlerini hissetmeye başladın mı. benim bedenimde kilo dışında hiçbir değişiklik olmadı 12 haftadayım şimdiden 3 kilo almışım. ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum. sence normal mi