2014 Şubat Anneleri

Hoşbuldum canım.Sağolasın sağlıklı olduğunu görmek yeterli oluyor çok şükür ki..Tahmin yapmayı sevmezdi benim doktor arkadaşımdan biliyorum o yüzden sormadım bile oluruna bıraktım zaten biliyorsun 2li testte yaptırmıyorum artık hayırlısı herşeyin. :31:

2li test yaptırmayacağını şimdi öğrendim canım.hayırlısı olsun....:34:

hiç başka dr a gitmeyip sabretsem mi bi ay diyorum.....bi kıyafet alacak olursam da unisex alırım zaten...hastane çıkışını krem istiyorum erkek de olsa kız da olsa.....niyeyse pempe kıyafet bile cok almayı düşünmüyorum kız olsa da....pembeyi ben sevmiyorum ya...bi ka parça bişi alırım ona da :1:

mavi-yeşil-krem- üç renk ilgimi cekiyo....kız olsada mavi giyer zaten :31:

la tıp fakültesi kısa sürede bitse tıp okucam :D

jakooo sende öğrenemedinmi kuzum

yok kuzum yaaaa:27: dr baktı baktı ve pipi göremiyorum dedi sadece.bi ay sonra kesinleşir dedi :1:

hiç başka dr a gitmeyip sabretsem mi bi ay diyorum.....bi kıyafet alacak olursam da unisex alırım zaten...hastane çıkışını krem istiyorum erkek de olsa kız da olsa.....niyeyse pempe kıyafet bile cok almayı düşünmüyorum kız olsa da....pembeyi ben sevmiyorum ya...bi ka parça bişi alırım ona da :1:

yok kuzum yaaaa:27: dr baktı baktı ve pipi göremiyorum dedi sadece.bi ay sonra kesinleşir dedi :1:

yeeeevrum seniin doktor en azından teşebbüs etmiş benimkinde hiççç gam kasavet yok cinsiyet konusunda:1:

yeeeevrum seniin doktor en azından teşebbüs etmiş benimkinde hiççç gam kasavet yok cinsiyet konusunda:1:

kıoz bizimki de deli etti gülerek diyo bi de.....eşim diyo ki kesin erkek...eşime sen öyle diyosan öyledir dedi :9::9:

bende diyorum ki kız bu pipi görünmüyor...eşime döndü anne de kız diyo dedi..... :1: hiçbişi sölemiyodu biz üsteleynce ben pipi göremiyorum dedi sadece:52:

Kızlar kadir gecemiz mübarek oldun, Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin, isteyen herkese de nasip etsin inşallah..

benim bebiş göstermedi doktor benden meraklıydı valla git biraz bişeyler ye bi daha bakalım die yolladı durdu 3. denememizde gösterdi yavrum =) bide doktorum dedi ki bebeğin korddonu rahmini kapatıo senin dogumun büyük ihtimalle normal olmaz dedi. şimdidedn belli olur mu öle ilk defa duydum

Hayırlı olsunn;) Ben de ilk kez duydum canım, senin dr çoğu gibi sezeryancı altyapı hazırlıyor bence;)

Kendini saklayan bir bebeğim ve ketum bir doktorum var ''1 ay sonra cinsiyetini söyleyeceğim'' dedi de. :1:
Allah'ım bu mübarek günde bebeğimi kalp atışlarını sağlıkla görmemi nasip etti çok şükür. :nazar:
Her türlü pozisyonda poz vere bebeğim bir tek bacaklarını açmadı sağolsun :52:
Artık 1 ay boyunca ya sabredip bekleyeceğim ya da başka bir doktora kontrol amaçlı gidip göreceğim :16:

Gözün aydın;) canım üzülme çoğu dr 16. Haftadan önce kesinleşmeden söylemiyor, bir de erken belli olanlar genelde erkek oluyor..

evet canım perşembe günü 2li test randevum vardı ben iptal ettim.Allah büyük diyor ona bırakıyorum her şeyi. :nazar:
Sanırım ben başka doktora da gitmeyeceğim şimdi teknoloji gelişti diye hep göresimiz var ama daha çok tedirgin oluyoruz ne bileyim benim kişisel fikrim sürekli olmadan olmasaydı bizler nasıl olduk :31:

Pembeye karşı benimde bi antipatim var alasım yok bir parça aldım o da üçlü setti.Diğerleri hep unisex dediğin gibi ama mavi kıza da çok yakışıyor hele ki turkuaz :16:

kısss cidden deli etti beni adam.teeeee eylülde görüşürmüşüz.bide bunu geçen hafta söyledi geğur :9:

Benim ki kadın bi de güler yüzlü bişey de diyemiyorum valla gülü veriyor ben kendimden geçiyorum :52:
Senin doktor tam sopalıkmış ama vicdansızzz :47:

kıoz bizimki de deli etti gülerek diyo bi de.....eşim diyo ki kesin erkek...eşime sen öyle diyosan öyledir dedi :9::9:

bende diyorum ki kız bu pipi görünmüyor...eşime döndü anne de kız diyo dedi..... :1: hiçbişi sölemiyodu biz üsteleynce ben pipi göremiyorum dedi sadece:52:

:)) canım bence sanada prenses geliyor, pipi göremiyorımun açılımı kız olabilir demek bence;)

Kızlar kadir gecemiz mübarek oldun, Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin, isteyen herkese de nasip etsin inşallah..

Hayırlı olsunn;) Ben de ilk kez duydum canım, senin dr çoğu gibi sezeryancı altyapı hazırlıyor bence;)

Gözün aydın;) canım üzülme çoğu dr 16. Haftadan önce kesinleşmeden söylemiyor, bir de erken belli olanlar genelde erkek oluyor..

Amin canım sizinde kadir geceniz mübarek olsun tüm müslüman aleminin kadir gecesi kutlu olsun.
Üzülmedim aslında biliyor musun çünkü orada sağlıkla varolduğunu görmek bana yetti de arttı bile varsın göstermesin cinsiyetini ama erken gösterenlerin erkek olması genellemesi hoşuma gitmedi değil :9:

Yaa birşey diyim mi bu doktorların hepsi de görüyor biliyor,bilerek söylemiyorlar cinsiyetleri bence..Arkadaş 4. ayımızdayız artık şimdi belli olmayacak da ne zaman olacak...:49:
Allahtan benim ki her sorduğumda cevap veriyor 2 defa sordum ikisinde de pipi görüyorum dedi ama gelecek ay kesinleşir diyo arkadaş pipinin de 1 ay için de törpülenecek hali yok heralde :9: :9: :9: :9:

Yaa birşey diyim mi bu doktorların hepsi de görüyor biliyor,bilerek söylemiyorlar cinsiyetleri bence..Arkadaş 4. ayımızdayız artık şimdi belli olmayacak da ne zaman olacak...:49:
Allahtan benim ki her sorduğumda cevap veriyor 2 defa sordum ikisinde de pipi görüyorum dedi ama gelecek ay kesinleşir diyo arkadaş pipinin de 1 ay için de törpülenecek hali yok heralde :9: :9: :9: :9:

seninki yine iyi demiş
ben bi tahmin alsam cinsiyet için dedim
daha erken dedi
sonra gitti bebeğin tepeden ultrasoununa baktı bebeğin bacaklar fora
ama ben bişey anlamıom tabi
bi kelime etmedi kıza erkeğe benzio falan diye:D
temmuz sonu gittim ağustor sonu gel dedi bana:52:

ay teşekkür ederim zahmet edip yazmışsınız
herkese de fikir olmuştur
en azından benim gibilere:)
ben zaten acele etmiyorum ben etsem eşim durdurur beni
bi altı ayı devirelim havalar soğumadan yaparız alışverşi
oarada da öğrenirim nerede ne var ne alınmalı
anca daha öğreniyoruz herşeyi:)

sizin heyecanlarınızı bende yaşadım ve sırf meraktan arada sayfanızı okuyorum.yardım edebilmişsem ne mutlu bana.merak ettiğiniz sormak istediğiniz bişey olursa yardım etmeye hazırım.bu gece kadir gecesi gecemiz mübarek dualarımız kabul olsun.2013 nisan annesi

canım sana vajinal olarakmı yoksa karındanmı bakıyorlar. ben ikisiylede baktırdım vajinal daha net görünüyor. 14. haftasında tekrar vajinal baktırıcam inşallah yavrucum gösterir cinsiyetini

kızlar yaaa cinsiyet çok heycanlandırıyor insanı ama kesin değil bence bizim bir arkadaş eşimin yani adam 6 ay oğlum olcak diye sevindirik dolaştı sonra kız dediler kız doğdu:) üzüldü baya klasik erkek.o yüzden eşim hiç merak bile ettirmiyor bana kesin değil die

canım sana vajinal olarakmı yoksa karındanmı bakıyorlar. ben ikisiylede baktırdım vajinal daha net görünüyor. 14. haftasında tekrar vajinal baktırıcam inşallah yavrucum gösterir cinsiyetini

Karından bakıyorlar canım evet vajinal daha net ve doğru bilgiler veriyor ama benim bebişin bacaklar hep açık oluyor zaten 2 defasında da pipiyi ben bile gördüm doktor gösterdi hatta bak burda diye küçük bir uzantı var sadece çok küçük ama artık bu tarihte görünmesi gerekiyor doktorlar işte hep garantici oluyorlar :19:

Son düzenleme:
Karından bakıyorlar canım evet vajinal daha net ve doğru bilgiler veriyor ama benim bebişin bacaklar hep açık oluyor zaten 2 defasında da pipiyi ben bile gördüm doktor gösterdi hatta bak burda diye küçük bir uzantı var sadece çok küçük ama artık bu tarihte görünmesi gerekiyor doktorlar işte hep garantici oluyorlar :19:

hareketlerini hissetmeye başladın mı. benim bedenimde kilo dışında hiçbir değişiklik olmadı 12 haftadayım şimdiden 3 kilo almışım. ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum. sence normal mi

hareketlerini hissetmeye başladın mı. benim bedenimde kilo dışında hiçbir değişiklik olmadı 12 haftadayım şimdiden 3 kilo almışım. ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum. sence normal mi

Hareketlerini hissetmek için bence daha erken ama deneyimli annelerin bu ayların da hissedebileceklerini söylüyorlar annem de 4. ayda hissetmeye başlamış ama bazen seyirme gibi birşeyler oluyor ama bebekten mi yoksa başka birşey mi bilmiyorum...Yani gayet normal burada 14. haftada olanların bile bebeklerini hissettiklerini hiç duymadım....
Ben aksine kilo verdim ama daha almadım bebişim iyi beslensin karnı tok olsun da benim kilo alıp vermem önemli değil diye düşünüyorum...

Back
X