2014 Şubat Anneleri

kızlar günaydın kadir geceniz günüyle gecesiyle mübarek olsun inşallah

bugün bebeklerini görecekler var sanırım ne mutlu görüş günü gelmiş:))

Arkadaşlar sizden birşey rica etcem
benim bi arkadaşım var gene kk'dan tanıdığım,
pkolu kendisi eşinde de sıkıntı var
şimdi tüp bebek deneyecekler nasipse inşallah
benden ayetelkürsi okumamaı rica etti
41 adet hamileden toplamak istiyor tabi sayı önemli değil ama nekadar çok olursa okadar hamileden dua almış olur

sizden ricam birer ayetel küsri okuyup arkadaşım için dua edermisiniz
adı burcu arkadaşımın
zamanında ben de toplamıştım bilmem işe yaradımı ama arkasından bebeğim geldi ona da aynısı olur inşallah
okuyan okumayan herkesden Allah razı olsun​

canım bende okudum duasını ettim allahım kabul eder inşallah :))

Yaa birşey diyim mi bu doktorların hepsi de görüyor biliyor,bilerek söylemiyorlar cinsiyetleri bence..Arkadaş 4. ayımızdayız artık şimdi belli olmayacak da ne zaman olacak...:49:
Allahtan benim ki her sorduğumda cevap veriyor 2 defa sordum ikisinde de pipi görüyorum dedi ama gelecek ay kesinleşir diyo arkadaş pipinin de 1 ay için de törpülenecek hali yok heralde :9: :9: :9: :9:

aynen ya bende dün gittim 2li test için cinsiyetini sordum şimdi söleyemem dedi 16. haftada söylicem dedi sölese ölcek sanki sinir şey mutlaka görmüştür bizimki sereserpe yatıyodu

seninki yine iyi demiş
ben bi tahmin alsam cinsiyet için dedim
daha erken dedi
sonra gitti bebeğin tepeden ultrasoununa baktı bebeğin bacaklar fora
ama ben bişey anlamıom tabi
bi kelime etmedi kıza erkeğe benzio falan diye:D
temmuz sonu gittim ağustor sonu gel dedi bana:52:
serseriye bak banada eylül dedi vicdansız dohtorum
merhaba kızlar nasılsınız kandiliniz mubarek olsun dualarınız kabul olsun
aminnn kuzummmm
kızlar yaaa cinsiyet çok heycanlandırıyor insanı ama kesin değil bence bizim bir arkadaş eşimin yani adam 6 ay oğlum olcak diye sevindirik dolaştı sonra kız dediler kız doğdu:) üzüldü baya klasik erkek.o yüzden eşim hiç merak bile ettirmiyor bana kesin değil die
aynen kuzum ilk bebek hiç farketmez ama meraklanıyorum.salı günü gidicem başka doktora
hareketlerini hissetmeye başladın mı. benim bedenimde kilo dışında hiçbir değişiklik olmadı 12 haftadayım şimdiden 3 kilo almışım. ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum. sence normal mi
kuzum bende hala hissetmedim
Benim ki kadın bi de güler yüzlü bişey de diyemiyorum valla gülü veriyor ben kendimden geçiyorum :52:
Senin doktor tam sopalıkmış ama vicdansızzz :47:
hemde ne vicdansız geğur nolacakkk :1::1::1::1::1::1::1:

aynen ya bende dün gittim 2li test için cinsiyetini sordum şimdi söleyemem dedi 16. haftada söylicem dedi sölese ölcek sanki sinir şey mutlaka görmüştür bizimki sereserpe yatıyodu

:9::9::9::9::9: sölemezzzzzlerrr
sanırım sonradan değişirse karizmalarının çizileceğinden korkuyorlar :51:

vay beeee 20 kişi anketi cevaplamış bizde tık yok :9::9::9::9::9::9::9::9:

bu gidişle herkes cevaplar bizde gene tık yok
bizde bu doktorlar oldukça:))

amaa kafaya koydum pazartesi doktordayım
benim çalıştığım yerdeki doktora gitcem böle böle dicem bi göreyim bebeğimi bayram arefesinde dicem
gösterir heralde:D

heralde ondan ya bişey sorcam bu cinsiyetini öğrenenler nelere aşermiş merak ediyorum kızlar ekşi oğlanlar tatlımıki doğrumu acaba bu inanış yaşayanlara sorayım bariii

ben hiç bişeye aşermedim mesela
ama canım pek tatlı çekmio ekşi mi tatlı mı desen ekşi derim onu da aramıyorum yani
bu mantıkla kız olur benimki:D

sizin heyecanlarınızı bende yaşadım ve sırf meraktan arada sayfanızı okuyorum.yardım edebilmişsem ne mutlu bana.merak ettiğiniz sormak istediğiniz bişey olursa yardım etmeye hazırım.bu gece kadir gecesi gecemiz mübarek dualarımız kabul olsun.2013 nisan annesi

teşekkürler zaten eski topklere arada bakıyorum gidişat nasıl oluyormuş diye:D
canım bende okudum duasını ettim allahım kabul eder inşallah :))
teşekkürler canım Allah razı olsun senden de

Ben en son burada muhabbet ediyordum ne ara koltuğa uzanıp öküz gibi uyudum anlamadım :44:

Sanki üç gündür uyuyor gibiyim ya piiii :53:

kızlar bugün bana bir korkudur geldi bebeğe bişimi oldu diye ya:( niye böyle oldu bilmiyorumki nerden anlıycam iii olduğunu:(

heralde ondan ya bişey sorcam bu cinsiyetini öğrenenler nelere aşermiş merak ediyorum kızlar ekşi oğlanlar tatlımıki doğrumu acaba bu inanış yaşayanlara sorayım bariii

Valla canım ben tatlı severim hatta çikolatasız yaşamazdım hamileliğim başından beri canım hiç istemiyor;) hep tuzlu olsun peynir domates ekmek olsun.. Midem de yeni yeni düzeliyor gerçi.. Bizim kızımız oluyor; ama herkese göre değişir diyorlar, Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar versin:)

kızlar bugün bana bir korkudur geldi bebeğe bişimi oldu diye ya:( niye böyle oldu bilmiyorumki nerden anlıycam iii olduğunu:(
Canım bu duyguyu hepimiz yaşıyoruz.. Ben cvs den beri dr a gitmedim taa 3 hafta sonra gidicem:( çok merak ediyorum ama merak ve heyecanımı yönetmeye çalışıyorum..kötü birşey olsa zaten sinyali gelirdi diyorum.. Gül düşünelim gülistanlık olsun;)

veee araştırmacı lepi iş başında:12:,

bu benim pantolonlar nasıl çözüm bulurum derken iki tane kafama yatan şey oldu
kesip biçme yok
fotoları koyuyorum
$belly-belt-lrg.webp
$bella-band-pregnancy.webp

bana mantıklı geldi evdeki kullanmadığım bodylerle denenebilir yada ucuz yollu bpdy alınıp yapablirim
üstteki de zaten bildiğin kalın nastiğin bi ucuna düğme deliği diğerine de düğme takmış o da kolay bişi

o herkese oluyordur emin ol tatlım
ama bu haftalaRdan sonra kolay kolay bişey olmaz Allahın da izniyle
hadi sizin mide bulantınız kusmanız öğürmeniz var
benim hiç bişiyim yoktu valla büyümüo mu bebeğim diyordum korkarak ultrasona bakıodum
çok şükür Allahıma gelişimi de iyiydi
o vesveseyi silmeye çalış aklından
dua et iyi düşün

veee araştırmacı lepi iş başında:12:,

bu benim pantolonlar nasıl çözüm bulurum derken iki tane kafama yatan şey oldu
kesip biçme yok
fotoları koyuyorum
Eki Görüntüle 771187
Eki Görüntüle 771188

bana mantıklı geldi evdeki kullanmadığım bodylerle denenebilir yada ucuz yollu bpdy alınıp yapablirim
üstteki de zaten bildiğin kalın nastiğin bi ucuna düğme deliği diğerine de düğme takmış o da kolay bişi

Duymuştum bunları;) ben bildiğin lastikli saç tokasını aynı şekilde kullanarak bir süre idare edebilmiştim;)

Selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım telefondan giriyorum..tatile çıktık ailecek kızımla birlikte :16: yolda hiç üzmedi annesini bebeğim çok rahat geziyoruz :nazar: hepinizin kandili mübarek olsun Allah'ım dualarımızı kabul etsin bebeklerimizi korusun inşallah..

Duymuştum bunları;) ben bildiğin lastikli saç tokasını aynı şekilde kullanarak bir süre idare edebilmiştim;)

o da vardı bulduklarım arasında ama bunlar para ile satılıomuş:)
e straplez body hayli hayli bu işi görür
koca göbüşlü olunda da artık alırım bi hamile pantolunu:))

Manyuk ki ne manyuk :9:

Bu korku hep oldu ya canım sürekli göremediğimiz ve henüz hissedemediğimizden kaynaklı ama az kaldı hareketlerini hissetmeye başladığımızda korkularımız son bulacak çok şükür :16:

selam hatunlar,hepinizin kadir gecesi mubaret olsun şimdiden...elimden geldiğince dilimin döndüğünce hepimize dua etcem,ismini bildiklerime ismen ama nick name kabul görürse onu da söylerim:))) ya rabbii limonportakala,lepiye,adallye,spse ye hahahahahh töbeee.....nasılsınız bakalım??? benim mide bağırsak ilişkim kötü hala ama alışcam artık napim....bu arada kan ilacını almaya başladığımdan beri afedersiniz ama dışkımın rengi acaip koyuuu çok afedersiniz sadece sadece benmiyim diye merak ettim....

lepi koyduğun şey çok mantıklı ama evdeki pantolonları giyebilmek için bacaklarımızın kilo almıyor olması lazım:))))

Bugün birazcık temizlik yaptım hemen yoruldum:) eskiden saatlerce ayakta durabilirdim

ohh ellerine sağlık güzelim,sen en azından temizlik yapabiliyorsun ben onu da yapamıyorum:(((((( superisi de tatile çıkmış ne güzel ben de çıkmak istiyorum ama eşim bu halle seninle napcam ben oralarda dedi:))) haaa bu arada şu ultrason aleti vardı yaa hani 4500euro olan,eşime onu almak istediğimi söyledim gözleri döndü:))))))) ona vereceğimiz parayla araba alırız doğunca bebişi de seni de gezdiririm dedi canım benim yaaaaa:)))))))

Back
X