- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
gününüz aydın olsun hatunlar
kurulu saat gibiyim ya hiç farketmiyor yattığım saat:S
Günaydın lepi nasılsın

Bende hep aynı saatte kalkıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gününüz aydın olsun hatunlar
kurulu saat gibiyim ya hiç farketmiyor yattığım saat:S
Günaydın lepi nasılsın
Bende hep aynı saatte kalkıyorum![]()
iyiyim canımcım kocam uyuyo yazık adam oruçlu ben de kalktım işte:)
sen nasılsın bugün çalışmıosun dimi?
Benim eşimde oruç tutuyor ben tutmuyorum
Bugün çalışıyorum maalesef ben hafta içi izin kullanıyorum genelde![]()
zormuş bu otel işi:S
otelin tadını tatilciler çıkarıo zaten dimi:))
istanbuldaydın dimi sen.
bugün hava ne yahu gram esmio bunaldım şimdiden![]()
Evet turizm işi zor ama zevklidir. Farklı farklı insanlarla tanışıyorsun farklı farklı kültür öğreniyorsun seviyorum işimi
Evet istanbuldayım ben hava fena değildi sabah ama şimdi nasıl bilmiyorum klima çalışıyor şu an
Dün alışveriş merkezine gittik bebek odası bebek eşyası baktık allahım ne kadar pahalı ufacık şeylerÇok yoruldum
Bir de kitap aldım hamilelik dönemi için baya sevdim kitabı
![]()
kızlar günaydın.. ya bügün korkudan uyuyamadım. gece yatarken yanıma buz almıştım. enseme felan koydum yüzüm felan sıcaktı sabaha karşıda gene aldım elime yüzüme felan koydum nasıl oldu bilmiyorum uyuya kalmışım 3 5 dakika buz karnımda idi eşim uyandırdı ne yapıyon sen felan diye baya bi kızdı . çok korkuyorum bişey olmamıştır demi ?
ben de... bi gram esmiyor yahuGünaydın kızlar yine sıcak ve bunaltıcı bir güne daha uyanmış olmanın verdiği yetkiye dayanarak kendimi fenalaşmaya müsait ilan ediyorum
Gününün güzel geçsini inşallah![]()
Günaydın. Güzel bir gün olsun inşallah
Selamlarrrr hamiş canlarım..
Spse arı sokmuşolmasın seni...zehirli bişi değilde... yoğurt sür oraya alsın mikrobunu... işe yarar...
Çok sıcak çok ta sıkıcı birgün...hemen geçsin istiyorum... bayramdan sonra tatile gitcez.. zaman hemen geçsinnnnn....
benim idrarda lökosit 6 eritrosit de 6 çıkmıştı epitel 12 idi
doktor okadar önemli değil demişti
sizinki de çok büyük sayılar değil ama şimdi ben de endişe ettim
idrar rengi buara gözüme baya koyu gelio
en iyisi ben tekrarlatiyim testi 1 ay evveldi yaptırdığımda
buarad ihmal etmeyin daha sonra daha sancılı bi süreç olabilir geçmiş olsun canım
günaydınnnnnnnnnnn güzeller günaydın.sıcaktan bunalanları serin evime davet ediyorum:)
kızlar ben 4 gün önce falan kuaföre gitmiştim aslında arabayla gittim ama herneyse bacağımı bişi yemişti sivri galiba dedim şimdi 4 gün geçti kırmızı yaygın bir şişlik var sivri olsa kaşınır söner ne bileyim bu baya sert böle eşim bişi yok diip duruor ama ne bilim bende inmeyince şişlik korkuyorum .bu arada dün akşam belim kasıklarım ve o ısırılan bacağım felaket ağrıdı sızım sızım sızladı.herşeye ağladığım için ağlamaya başladım gene beni zehirli bişi soktu diye:) ağlayıncada migrenim tutuyorkocam oyyyyyy kocam napcanı şaşırdı benle:)
duncan sana da sevgiler kuzumSelamlarrrr hamiş canlarım..
Spse arı sokmuşolmasın seni...zehirli bişi değilde... yoğurt sür oraya alsın mikrobunu... işe yarar...
Çok sıcak çok ta sıkıcı birgün...hemen geçsin istiyorum... bayramdan sonra tatile gitcez.. zaman hemen geçsinnnnn....
sana da geçmiş olsun lepicim, benim haziran basındaki tahlilde cook az enfeksiyon çıktı idrarda, idrar kültürü istediler, onda epitel 4-5 çıktı, lökosit 2-3, eritrosit çıkmadı ve üreme olmadı yazıyordu.. su iç dediler.. epitel önemli birsey değil yazıyor tahlil.com da, ama eritrosit kan hücresi demek, ve igebelik bile olsa idrarda olmaması gerekiyor, benim enfeksiyon ilerlemiş anlaşılan bir bucuk ayda.. canım ihmal etme, 20 liraya idrar kültürü veriyor burdaki özel hastane en garantisi o.. bebeğim olmasa dert etmem ben deyarın kontrolüm var yazarım..
Tünaydın kızlarreğer görünürde kan çıkıp tahlilde çıkmadıysa idrar örneği verirken vajinadan bulaştı demekmiş benim öyle olmuştu.. Benim de az miktarda lökosit çıkmıştı dr 15 gün sonra tekrar et dedi.. Eğer çok ciddi değilse ilaç vermiyolar kızlar bol bol su için..ben de d&r dan elizabeth fenwick/annelik ve bebek bakımını aldım,biraz pahalı ama çok güzel bi kitap,world bestseller mış
![]()
ben en iyisi yrn dktora gitmişken idrarda baktiriyim
idrara rengi faln koyu gelio gözüme kontrollü olmak da fayda var