2014 Şubat Anneleri

Canım bişey yokturr, bende de oldu böcek sokmuştur dedim 2/3 güne geçti, Allah korusun zehirli nolcak kız;) akrep olsa ateş falan yapardı rahat ol pimpirikli annecik;) farkında olmadan arı tarzı bişi sokmuş olabilir arkadaşın dediği gibi o da geçer 1/2 güne..

duncan sana da sevgiler kuzum
spse m geçmiş olsun bitanem

sağolun babyler:) neyse artık olan oldu önemli bişi değil heralde yoksa 4 gün beklemezdi heralde sağolun canlar

canım benim seninkinin tam tersi, yani ben mide bulantısı şikayetiyle gittim, idrar enfeksiyonum vardı haziranda bol su iç az demişlerdi, neyse acildeki dr tahlil istedi tahlilde cıktı kan hücresi, yani gözle görülür kan yok idrarımda.. vajinal kanama olmadıgı için kadın doğum dr u bakmıyormuş:/ yarın rutin kontrolüm zaten, inanın şuan bebeğimin cinsiyetini hiç merak etmiyorum , sadece yaşadıgını saglıklı oldugunu bileyim yeter:(

Geçmiş olsun canım..inşallah ciddi bişey yoktur merak etme..ablamda inanılmaz ciddi sancıyla acile gitmişti hatta bebeğe bişey oldu sanmışlardı, ilaçla 2 günde geçti..

Selam kizlarrr.evdeyim yatiyorum ve sıkıntıdan patlamak uzereyim.bi sizlere bakiyim dedim.hava cok sicak.disari cikilacak gibi degil.belki aksam ustu bebise biseyler bakmaya giderim:16:

Bu arada hala su icemiyorum.bi litreyi gecmiyo yani.zorluyorum:31:

Spse gecmis olsun canim.umarim onemli birsey degildir:16:

Selam kizlarrr.evdeyim yatiyorum ve sıkıntıdan patlamak uzereyim.bi sizlere bakiyim dedim.hava cok sicak.disari cikilacak gibi degil.belki aksam ustu bebise biseyler bakmaya giderim:16:

Bu arada hala su icemiyorum.bi litreyi gecmiyo yani.zorluyorum:31:

Spse gecmis olsun canim.umarim onemli birsey degildir:16:

umarım canım öledir zaten pimpirik işte:)

şu pazar günleri tv akışına hastayım yani insan neye bakacağını şaşırıyor:)
kızlar bayramda yakın ark düğünü var ya anammm elbiseleri dök giy dök giy hepsinden göbek çıkıyor.hamilleikten sanmıyorum çünkü ben zaten kilo almıştım gebe kalmadan önce ama sanki karnım oavalleşmeye başlamış offfffffff ne giycem ben yaaaa.bi tane elbisem oldu sanki ama oda tam hamile elbisesi gibi oldu. m ama karnımı böle yukardan hop lattı:) hamile elbisesi gibi arkadanda kuşağı var alırken hiç böle gtelmmeişti bana:) onumu giycem bilmiorum kafamdaki elbiselerden biri totodan yukarı çıktı biride tam göbeğimi pörtletti:)

günaydınnnnnnnnnnn güzeller günaydın.sıcaktan bunalanları serin evime davet ediyorum:)
kızlar ben 4 gün önce falan kuaföre gitmiştim aslında arabayla gittim ama herneyse bacağımı bişi yemişti sivri galiba dedim şimdi 4 gün geçti kırmızı yaygın bir şişlik var sivri olsa kaşınır söner ne bileyim bu baya sert böle eşim bişi yok diip duruor ama ne bilim bende inmeyince şişlik korkuyorum .bu arada dün akşam belim kasıklarım ve o ısırılan bacağım felaket ağrıdı sızım sızım sızladı.herşeye ağladığım için ağlamaya başladım gene beni zehirli bişi soktu diye:) ağlayıncada migrenim tutuyor:( kocam oyyyyyy kocam napcanı şaşırdı benle:)

Tatlım beni hamileliğinin 5. Haftasında kolumdan birşey ısırmıştı. Aynı senin gibi gittikçe yayılan bir kızarıklık vardı. Korkup alelacele doktora gittim. Sinek ısırdığı değilmiş. Sadece merhem verdi 2 tane. Birisi alerji için diğeri de enfeksiyon ihtimaline karşı. 3 günde geçti çok şükür.

aynen benim de öyle çok koyu ve kokulu, canım ne kadar su içiyorsun günde, ben ancak 1,5 litre şişeyi bitiriyorum, ama meyve suyu, ayran, süt vs de içiyorum.. fazla iç derse benden bu kadar dicem çünkü onu bile zor içiyorum bulantı yapıyor.. bu arada 2 hafta önce inceden sancılarım var idrar yollarımda, sende de oluyormu?

koku ve renk var ama ağrım falan ayok
ama işte 1 ay evvel 6 lökosit çıkmıştı
zaten elimin altında sayılır gitceğim doktor
bunu da derim aklımda kalmaz

Tatlım beni hamileliğinin 5. Haftasında kolumdan birşey ısırmıştı. Aynı senin gibi gittikçe yayılan bir kızarıklık vardı. Korkup alelacele doktora gittim. Sinek ısırdığı değilmiş. Sadece merhem verdi 2 tane. Birisi alerji için diğeri de enfeksiyon ihtimaline karşı. 3 günde geçti çok şükür.

sağol canım gene geçmezse bende giderim artık napalım beğe etkisi olur mu diye yoksa ne yerse yesin amannnn iyce pimpirik oldum

günaydınnnnnnnnnnn güzeller günaydın.sıcaktan bunalanları serin evime davet ediyorum:)
kızlar ben 4 gün önce falan kuaföre gitmiştim aslında arabayla gittim ama herneyse bacağımı bişi yemişti sivri galiba dedim şimdi 4 gün geçti kırmızı yaygın bir şişlik var sivri olsa kaşınır söner ne bileyim bu baya sert böle eşim bişi yok diip duruor ama ne bilim bende inmeyince şişlik korkuyorum .bu arada dün akşam belim kasıklarım ve o ısırılan bacağım felaket ağrıdı sızım sızım sızladı.herşeye ağladığım için ağlamaya başladım gene beni zehirli bişi soktu diye:) ağlayıncada migrenim tutuyor:( kocam oyyyyyy kocam napcanı şaşırdı benle:)

şu pazar günleri tv akışına hastayım yani insan neye bakacağını şaşırıyor:)
kızlar bayramda yakın ark düğünü var ya anammm elbiseleri dök giy dök giy hepsinden göbek çıkıyor.hamilleikten sanmıyorum çünkü ben zaten kilo almıştım gebe kalmadan önce ama sanki karnım oavalleşmeye başlamış offfffffff ne giycem ben yaaaa.bi tane elbisem oldu sanki ama oda tam hamile elbisesi gibi oldu. m ama karnımı böle yukardan hop lattı:) hamile elbisesi gibi arkadanda kuşağı var alırken hiç böle gtelmmeişti bana:) onumu giycem bilmiorum kafamdaki elbiselerden biri totodan yukarı çıktı biride tam göbeğimi pörtletti:)

canım çok geçmiş olsun ama korkma bir kremlik işi var:) benim de öyle oldu bacağımı birşey yemiş kıpkırmızıydı önemsemedim ve geçti....ama inan kaç gün sürdü bilmiyorum hiç dikkat dahi etmedim...allerjik bir durum olsa mutlaka başka yerlerde de çıkardı tek bir yerle kalmazdı...için rahat etmiyorsa mutlaka doktora git güzelim.....elbiselerine gelince artık alışacaksın hamile kıyafeti giymeye:)))) hamilesin kızm sennnnnnn:9: en güzeli göğüsten aşağısı bol elbiseler böyle uçuş uçuş tülden...askılı giyin daralmazsın.....ya da bol birşeyler hem moda:)))

kızlar uzun zamandır yazamadım..geçen hafta doktora gittim 11+4 günlükken..bebeğim gayet iyi maşallah..ikili test için salı günü gideceğim..oğluma erkek kardeş geliyor bu arada..doktorum erkek gibi dedi,salı günü kesin birsey söyleyecek inşallah..ilk gebeliğimdede yine 11+4 iken bilmişti oğlumu..bana gelince 4 kilo verdim..artık yemek yemek benim için tam bir işkence..ne zaman yesem şiddetli mide bulantısı çekiyorum..her gören ne olmuş sana diyor..ne göbek var ne bebek :( kimse inanmıyor gebe olduğuma..işte böyle kızlar..inşallah sizler ve bebişler iyisinizdir..bende geçmişi okuyayım bari kim ne yapmış :)

bu arada talı yiyemeyip erkek olduğunu öğrenen var mı

ben varım canım..ilk gebeliğimdede ilk 5 ay tatlıya dair bir şey yiyemedim..bu gebeliğimdede yiyemiyorum..ama ilk gebeliğimde etten hiç tiksinmemiştim ama bunda tiksiniyorum..doktor erkek dedi ama benim içime kız doğuyor,bakalım salı günü belli olur artık

kızlar uzun zamandır yazamadım..geçen hafta doktora gittim 11+4 günlükken..bebeğim gayet iyi maşallah..ikili test için salı günü gideceğim..oğluma erkek kardeş geliyor bu arada..doktorum erkek gibi dedi,salı günü kesin birsey söyleyecek inşallah..ilk gebeliğimdede yine 11+4 iken bilmişti oğlumu..bana gelince 4 kilo verdim..artık yemek yemek benim için tam bir işkence..ne zaman yesem şiddetli mide bulantısı çekiyorum..her gören ne olmuş sana diyor..ne göbek var ne bebek :( kimse inanmıyor gebe olduğuma..işte böyle kızlar..inşallah sizler ve bebişler iyisinizdir..bende geçmişi okuyayım bari kim ne yapmış :)

4 kilo baya fazla olmuş ama neyseki bir hafta sonra kurtulursun inşallah bulantılarından

ne güzel canım ya boşver bebiş iyi olduktan sonra harika bişi bu doğumdan sonrada raht edersin boşver

canım çok geçmiş olsun ama korkma bir kremlik işi var:) benim de öyle oldu bacağımı birşey yemiş kıpkırmızıydı önemsemedim ve geçti....ama inan kaç gün sürdü bilmiyorum hiç dikkat dahi etmedim...allerjik bir durum olsa mutlaka başka yerlerde de çıkardı tek bir yerle kalmazdı...için rahat etmiyorsa mutlaka doktora git güzelim.....elbiselerine gelince artık alışacaksın hamile kıyafeti giymeye:)))) hamilesin kızm sennnnnnn:9: en güzeli göğüsten aşağısı bol elbiseler böyle uçuş uçuş tülden...askılı giyin daralmazsın.....ya da bol birşeyler hem moda:)))

evet belden itibaren bollaşan bir elbisem var.kızlar çok sıkılıyorum bugün ya gitmeyin biyerlere iki lafın belini kıralım.kızlar ben hiç ttalı dondurma yiyemiyorum kız diye umutlanıyorum ama görüyorumki bu durumda erkek olanda var:))çok farketmez bizim için aslında ama o kadar çok kız dedimki kaçıncı 40 ı geçtik.bu arad bugün umarım 11+5 im daha doktora ikili teste falanda bayramdan sonraki pazartesi gidicem

sanmıyorum bebeğim yaaa arad ao kadar çok katman varki

canım hemşire bi abla var onu aradım böyle böyle diye merak etme bebeğe bi zararı olmaz dedi . sadece soğuk karına konduğu için sana gaz yapar dedi . oda sabah vardı geçti dedim oda iyi ozaman dedi . bu arada sakın sıcak koyma dedi. eşim sabah nası dövüşüyo üşümüştür felan diye . benide korkuttu bişey olmuştur diye . ama rahatladım biraz ya .. baya bi korktum .. :)

canım hemşire bi abla var onu aradım böyle böyle diye merak etme bebeğe bi zararı olmaz dedi . sadece soğuk karına konduğu için sana gaz yapar dedi . oda sabah vardı geçti dedim oda iyi ozaman dedi . bu arada sakın sıcak koyma dedi. eşim sabah nası dövüşüyo üşümüştür felan diye . benide korkuttu bişey olmuştur diye . ama rahatladım biraz ya .. baya bi korktum .. :)

evet sıcak koymamak gerekiyormuş bele karına onu duymuştum canım inşalalh bişi olmaz

Back
X