2014 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar,
2 haftalık tatilden bugün döndüm, hepinizi çok özledim, herkesin hem kendi hem bebişinin sağlığı yerindedir inşallah.
geçen hafta ikili test için kan verdim, ense kalınlığı ölçümü de yapıldı, çok şükür her şey yolunda ancak test sonuçları çıkmadı henüz.cinsiyeti de henüz belli olmadı. ağustos sonunda randevumuz var o zaman belli olur herhalde.

ayrıca doktor folik asiti bırakıp elevit adlı vitamin verdi. ancak dün akşamdan beri ishal oldum, ilacın yan etkisi mi bir sey mi dokundu bilemiyorum.sizde de oldu mu böyle bir sey?

Ben yazmıştım cnm doktor çok uğraştı ense kalınlığı için çikolatadan kıpır kıpır olmuştu :1: 2li test için gidiyosan çikolata veya tatlı bişey yeme tavsiye etmem..yinede sen bilirsin tabi..

ay sağol bebeğim evet inşalalh onun için gidicem zaten hiç yiyemiyorum tatlıda iyi bişiler oluyorsa zorlayım gibisinden :) teşekkürler

merhaba bebek programında da söylediler.bi dahakine bende yicem.bi ay sonra yani:31:

evet canım dene bence de

güzeller günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım.ben artık bulantıları geçtim direk çıkartıyorum aman bu daha rahat valla.içinde kayanyıp duracağına.şu doktora giderken çikolata işini ende yapmak istiyorum ama birisi yazmıştı sanki ikili test için gittiğinde hareketlerinden doktor ense kalınlıgını zor ölçtü diye.sizce yiyim mi yemeyimmi:)

ense kalınlığı için sıkıntı olabilri aslında
bene yeme ama yanına al doktor mecbur ölçecek sana çık yürü falan derse yer öyle odaya girersin

şu uyku hali geçicekmi acaba :44:
yoksa 9 ay böyle devam mı edecek :26:
yeni müdür gelmek üzere ben uyku halindeyim toparlanamıyorum :50:

malesef geçmeyecek sanırım ben hala aynı haldeyim :37:

Arkadaşlarımmm bebişimin cinsiyeti belli oldu şimdi sıra geldi isim bulmaya.. Ne kadar zormuş isim olayı :\ Şimdilik gündemimizde olan isimler "mete,kerem,toprak,kıvanç,yağız,güven." Siz de fikirlerinizi söyler misiniz hangisi daha güzel?

Arkadaşlarımmm bebişimin cinsiyeti belli oldu şimdi sıra geldi isim bulmaya.. Ne kadar zormuş isim olayı :\ Şimdilik gündemimizde olan isimler "mete,kerem,toprak,kıvanç,yağız,güven." Siz de fikirlerinizi söyler misiniz hangisi daha güzel?
hayırlı olsun minik erkeğin.favorim:kerem ve mete.anlamları da çok güzel.

merhabalar

dün gece sahura kalktım eşime bişeyler hazırlamak için. Tuvalete gittim adet başlarkenki gibi idrardan sonra kurularken hafif kırmızımsı bişeyler gördüm. Haftasonu olduğu için bi yere de gidemedm. Sadece bi kez oldu sonra normale döndü. Nedeni ne olabilir tahmini olan varsa çok sevinirim endişelendim baya :43:

canım bazı gebeliklerde olabiliormus bendede oluo

spse;
c.tesi başka bir dr.gittim.ense kalınlığına bakabilir misiniz dedim.13+6 idim.bu gün son dedi her yere ayrıntılı baktı ama ölçemedi dr.

sormuştun ya çok gecikme derim.çikolata yeme sonuçları almaya gittiğinde yersin cinsiyete de bakar.şansın varsa gösterir de kendisini.

güzeller günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım.ben artık bulantıları geçtim direk çıkartıyorum aman bu daha rahat valla.içinde kayanyıp duracağına.şu doktora giderken çikolata işini ende yapmak istiyorum ama birisi yazmıştı sanki ikili test için gittiğinde hareketlerinden doktor ense kalınlıgını zor ölçtü diye.sizce yiyim mi yemeyimmi:)

canım sen yeme ama cantana al. doktor hareketlenmesini isterse yersin bana öle yaptı doktorum

hayırlı olsun canım. bence toprak..

merhaba arkadaslar.Bugun farkinda olmadan bir işki tane ici cok iyi pismemis ve pemve bir iki kofte yedim.Ondanmi yedigim baska birseydenmi bilmiyorum eve geldince midem agridi.Demin ishal olmusum.Cok korkuyorum bebegime birsye olmusmudur diye:(( Yarinda bayram nedeniyle memlekete yola cikiyoruz diken ustundeyim ne olur bana dua edin ne yapicam ben birsye olduysa :(( :5:

Canım ben de dün akşam dışarda et yedim, fazla pişirmelerini istedim ama geldiğinde karanlık olduğu için göremedim.. eve gelir gelmez ishal oldum.. muhtemel etten.. 1/2 kez olduysa zaten vücut sindirmeden atmış oluyor..endişelenme.. toxoplazma testi yaptırmışmıydın.. ben daha önce geçirmediğim için dr um dikkat et demişti..telefondan girdiğim için haftanı göremiyorum ama toxoplszma gebeliğin ilk 3 ayında daha önemli..bir de yediğin etin toxoplazma denen paraziti taşıması gerekiyorki Allah korusun o da genelde ciğerde oluyor.. Yada hayvanlarla temasla bulaşıyor..

Son düzenleme:
Kızlar evett 2 li teste giderken hareketsiz olması daha iyi..Ben ilk gittiğimde sabahtı.. Sabahları daha sakin oluyorlar.. Dr öğleden sonra tekrar çağırmıştı, kızçe hiç durmadığı için adam yarım saat uğraştı ölçmek için:) amuda bile kalkmıştı:)

Kızlar selam,
2 hafta sonra bugün ilk kez çalar saatle uyanıp işe geldim.
Belim çok ağrıyor. Yatmaya fazla alıştım sanırım. :(
Var mı sizin de bel ağrılarınız?

canım yaa senn soruyu sormayı unuttum ben bebeği görünce herşeyi unutuyom eşimde kızıyo tüh ya onu sorcaktım bunu sorcaktım diyorum ense kalınlığı 0,8 geldi yarında kan sonuçlarını alcaz inş sen ne zaman gitmeyi planlıyosun

Kızlar selam,
2 hafta sonra bugün ilk kez çalar saatle uyanıp işe geldim.
Belim çok ağrıyor. Yatmaya fazla alıştım sanırım. :(
Var mı sizin de bel ağrılarınız?

göğüslerimin büyüdüğü için ben de çok bel ağrısı çekiyorum bel de değilde göğsün arkası sırt mı oluyor işte orası çok ağrıyor gün içinde ...artık sütyensiz dolaşamıyorumda :25:

Back
X