şu gösgüslerim hep böle kalsalar
pek cicoş oldular ama bebek emince posa haline gelcekler ühüh
yok yok emme işi başlasın daha da büyüyo memeler :) benim hep ufak ayrı, yani mini mini ölçülerde artış oluyor. Bu arada büyüklerin daha da büyüyor bence ! Benim bi arkadaşın ikizleri oldu emziriyorda zaten büyüktü göğüsler devasssaa oldular.
herkesin göbeklerini gördükçe imreniyorum, benimki içeri doğru mu büyüyor dersiniz? Akşam arkadaşıma gittim "ben göbekli birşey bekliyordum bir zargana geldi" diye dalga geçti bi de.
biliorum imreniyorsun ama belkide bu bi şans cnm, senin geç çıkacak demek ve o kadar da yer etmeyecek demek kasların zayıflamayacak muhtemelen doğum sonrası da daha çabuk düz bir karnın olacak bizlerde göbekleri eritme derdine gireceğiz.
doğumdan sonra emzirme sütyeni kullanışlı olur mu ben hiç sevmem bez sütyen

[/QUOTE]
Kızlar çirkin demeyin onlar rahatlar, iyiler :) emzirme zamanı normal sütyen hiç olmuyor zaten..bir tek şu pedlerden çok almayın onlar pek işe yaramıyor.
Herkese slm kızlar. Tarih sırasına göre listemiz yenilendi (Prolet88 arkadaşımıza katkılarından dolayı teşekkürler

) 2 defa internet kesintisine rağmen, nihayet başardım..

Ben biraz geçmişi okuyayım...
Sosyolojiii sen nasılsın nasıl gidiyor?
Kızlar benimde kusmalarımın sayısı düşüyor, artık ilacı kullanmıyorum, kabızlıkta düzene girdi gibi, halsizlik ve bulantılar halen Allah'ın emri ayrı ama biraz biraz fark var bende çooook şükür

Cuma ikili testim var, biraz heyecanlıyım daha doğrusu şimdi değil de o anı düşününce heyecanlanıyorum . Allahım herşey yolundadır inşallah..
Kımsetse cinsiyet de öğrenirim diyorum ama benim doktor kızımı 16. haftada söylemişti, öncesinde şu an kesin değil bir hafta kız 3 ay hafta sonra erkek demek sizlerin de kafasını karıştırmak istemem demişti, hiç üstelememiştim bende ...bi ağırlığı var zaten adamın
Kimi 10. kimi 12. haftada bile kızı da erkeği de görüyor, ama hayırlısı diyeceğiz.
Bir de benim kayınvalidemler filan cinsiyet söylenen randevuya gelmek istiyorlar....ben de diyorum eşime o an bize özel olsun ilk biz duyalım, o da ne var ne olucak insanlar seni seviyo vs. vs. gibi sözlerle ailesine de laf kondurtmuyor, ailesine pek düşkündür zaten eşim..onun için eğer bu cuma söylerse süper olur hehehe
bu arada kızıma aşığım canım ciğerim, o kız istiyor ama benim gönlüm bu sefer erkekte

dün kızlar yemek yiyorduk, benim cinsiyet olayına geldi konu birisi bence erkek dedi, öteki bence kız derken, birisi aaa bebek geçiyor dedi ay bi erkek bebek geçti şirketin ortasından birisinin kucağında

dediler bu bi işaret filan erkek olucak senin bi an aptala bağladım gözlerim doldu filan

neyse çaktırmadan konuyu değiştirdim