Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hic sorma selam verdiğim hamile kalıyorAfrodizyak etkili benim topik
Ayyyy suanda bütün konuşmalar kusma, öğürme, aşermeikili test sonra da ay yürüdü ay kustu fln olacak
![]()
kızlar JACK nerde bu sabah yok sanki :44::44:
diş dolgusumu çok geçmiş olsun yaGünaydııııııınnnnnnnn anneler nasılsınız:) ben maalesef şuan diş dolgusu için sıra bekliyorum![]()
herkese günaydın, güzel bir gün olsun,
ben de bu sabah kelebek kanadını çırpar gibi hareketler hissettim karnımda, haydi hayırlısı bakalım. 2 gündür sabahları,akşamları bizim prensesle konuşuyorum sesimi mi duyuyor artık neyse...
Günaydın höşmerimlerim![]()
öffffffffff yine midem yanıyor
normalde 7.gebelik ayında bu yanmalar ama ben maşallah ne yesem yanıyor midem gebelik başından beri böyle bu ya offffffffffffffffffffffffffffffffffff
aman diyim kocakarılara söyleme. Saçlı olcak çocuk diye tutttururlar
Tünaydın ekmek kadayıfı![]()
öffffffffff yine midem yanıyor
normalde 7.gebelik ayında bu yanmalar ama ben maşallah ne yesem yanıyor midem gebelik başından beri böyle bu ya offffffffffffffffffffffffffffffffffff
aynen birde derlerki 7.ayda olurya hani yanma 7.ayda bebek saçlanır ya anam o yakıyo mideni
sanki bebek midede![]()
Ahahaha. Aman he diyip geçmek lazım. Hepsi ayrı dert
Geçen eşimin halası kalkmış kayınvalideme söyleniyomuş. Siz gelin gününü şaşırıyodur kesin, o göbek 3 aylık değil diyomuş. Sonra madem daha 3 aylık cinsiyeti nasıl öğrenmiş. Yanlıştır o yanlıştır diyomuş.
Annem de lafı yapıştırmış. Hadi bizim gelin senin kadar bilmiyo ne zaman olduğunu, doktor da mı bilememiş demiş. susmuş hala
Kadına bak yatak odama kamera takcak ne zaman oldu diye![]()
Ahahaha. Aman he diyip geçmek lazım. Hepsi ayrı dert
Geçen eşimin halası kalkmış kayınvalideme söyleniyomuş. Siz gelin gününü şaşırıyodur kesin, o göbek 3 aylık değil diyomuş. Sonra madem daha 3 aylık cinsiyeti nasıl öğrenmiş. Yanlıştır o yanlıştır diyomuş.
Annem de lafı yapıştırmış. Hadi bizim gelin senin kadar bilmiyo ne zaman olduğunu, doktor da mı bilememiş demiş. susmuş hala
Kadına bak yatak odama kamera takcak ne zaman oldu diye![]()
ya bunu bende merak ediyorum kime benzeyeceğini yani önce sağlık tabiki allaha yavan gelmesin ama halasına benzicek diyeyaa kızlar ben bebişlerimizin kime benzeyeceğini çok merak ediyorum, eşimin bebekliği sarı benimki kara acaba nasıl bir sey çıkacak?
hiç rüya filan da görmedim öyle...sadece eşim ben hamile kalmadan önce kızımız olacağını görmüş.
sizde durumlar nasıl?
gunaydın şekergünaydınnnn sabah şekerleri![]()
Günaydın![]()