2014 Şubat Anneleri

Günaydııııııınnnnnnnn anneler nasılsınız:) ben maalesef şuan diş dolgusu için sıra bekliyorum:(
diş dolgusumu çok geçmiş olsun ya
umarım kolay atlatırsın

herkese günaydın, güzel bir gün olsun,
ben de bu sabah kelebek kanadını çırpar gibi hareketler hissettim karnımda, haydi hayırlısı bakalım. 2 gündür sabahları,akşamları bizim prensesle konuşuyorum sesimi mi duyuyor artık neyse...

selam ttlım umarum güzel günler bizi bekler
hissetmene sevindim

öffffffffff yine midem yanıyor
normalde 7.gebelik ayında bu yanmalar ama ben maşallah ne yesem yanıyor midem gebelik başından beri böyle bu ya offffffffffffffffffffffffffffffffffff

öffffffffff yine midem yanıyor
normalde 7.gebelik ayında bu yanmalar ama ben maşallah ne yesem yanıyor midem gebelik başından beri böyle bu ya offffffffffffffffffffffffffffffffffff

aman diyim kocakarılara söyleme. Saçlı olcak çocuk diye tutttururlar :1:

Günaydın höşmerimlerim :27:

Tünaydın ekmek kadayıfı :1:

yaa kızlar ben bebişlerimizin kime benzeyeceğini çok merak ediyorum, eşimin bebekliği sarı benimki kara acaba nasıl bir sey çıkacak?
hiç rüya filan da görmedim öyle...sadece eşim ben hamile kalmadan önce kızımız olacağını görmüş.
sizde durumlar nasıl?

aynen birde derlerki 7.ayda olurya hani yanma 7.ayda bebek saçlanır ya anam o yakıyo mideni
sanki bebek midede :9::9::9::9:

Ahahaha. Aman he diyip geçmek lazım. Hepsi ayrı dert :1:
Geçen eşimin halası kalkmış kayınvalideme söyleniyomuş. Siz gelin gününü şaşırıyodur kesin, o göbek 3 aylık değil diyomuş. Sonra madem daha 3 aylık cinsiyeti nasıl öğrenmiş. Yanlıştır o yanlıştır diyomuş.
Annem de lafı yapıştırmış. Hadi bizim gelin senin kadar bilmiyo ne zaman olduğunu, doktor da mı bilememiş demiş. susmuş hala :1::1::1:
Kadına bak yatak odama kamera takcak ne zaman oldu diye :D

Geçen eşimin halası kalkmış kayınvalideme söyleniyomuş. Siz gelin gününü şaşırıyodur kesin, o göbek 3 aylık değil diyomuş. Sonra madem daha 3 aylık cinsiyeti nasıl öğrenmiş. Yanlıştır o yanlıştır diyomuş.
Annem de lafı yapıştırmış. Hadi bizim gelin senin kadar bilmiyo ne zaman olduğunu, doktor da mı bilememiş demiş. susmuş hala :1::1::1:

:53::53::53::53::53::53: Ne densizler varya

:9::9::9::9: harbi tuhaf bu insanlar ya annende iyi söylemiş ama
yaa kızlar ben bebişlerimizin kime benzeyeceğini çok merak ediyorum, eşimin bebekliği sarı benimki kara acaba nasıl bir sey çıkacak?
hiç rüya filan da görmedim öyle...sadece eşim ben hamile kalmadan önce kızımız olacağını görmüş.
sizde durumlar nasıl?
ya bunu bende merak ediyorum kime benzeyeceğini yani önce sağlık tabiki allaha yavan gelmesin ama halasına benzicek diye :19::19::19::19::18::18::18::18:
ama benzersede napıym evlattır :25::25:

günaydınnnn sabah şekerleri :16:
gunaydın şeker

günaydın arkadaşlar, maşallah bebeğini hissedenlere bende bol miktarda gaz oluyor ama kıpırtısı olmuyor gazın bile:)))) tembel benim yavrummm....

az sonra çıkcam evden anneme gitcem bu seferde adanadan büyük dayım geliyor pazara kadar ara ara anca girerim hatunlar beni özleyin azcıkkk:)

Back
X