2014 Şubat Anneleri

Merhaba güzel bebişlerin güzel annişleri. Nasılsınız? Kac gün oldu gelemedim bura. Yazdıklarınızı az da olsa okumaya takip etmeye çalışdım. Bu arada kızlar çook mutluyum. Bebişimin cinsiyetini öyrendim nihayet. Oğluşum geliyooo))) Bu da fotografı. Yakışıklımı teyzeleri?)))):1::1::1:
$image.webp

Merhaba güzel bebişlerin güzel annişleri. Nasılsınız? Kac gün oldu gelemedim bura. Yazdıklarınızı az da olsa okumaya takip etmeye çalışdım. Bu arada kızlar çook mutluyum. Bebişimin cinsiyetini öyrendim nihayet. Oğluşum geliyooo))) Bu da fotografı. Yakışıklımı teyzeleri?)))):1::1::1:
Eki Görüntüle 787179

Canım gözün aydın maşallah oğluşuna :)

Eki Görüntüle 787179

Gözünaydın canım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin rabbim:16:

Eki Görüntüle 787179

Gözün aydın canım maşallah prensine :nazar::nazar:

Eki Görüntüle 787179

gözün aydın canım hayırlısı olsun saglıklka al kucagına

Eki Görüntüle 787179

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :) bide ben öğrenseydim bizim yaramazın cinsiyetini :)

Eki Görüntüle 787179

maşallah canım, çok sevindim

Sadece formalite canım. Öğleden sonra gelir yine arşiv ne durumda diye. Adam istedim koliliyemiyorum dosyaları diye.Niyeymiş o 5er 5er değil de 2şer 2şer koy diyo. Arşiv dediğim de 40 derece.

Burnumdan getirir yavrum. O adama cevap verilmiyor. He diyip geçmen lazım. Alıcıları kapalı. Sadece kendi sesini duyuyor. Hiççççç uğraşıp sinir olmuyorum artık. O kuş beyniyle insana salak muamelesi yapıyor sonra. Tam katliamlık :1:

hayatım nerede çalışıosun bilmiorum ama çok sinir oldum şu an müdürüne, onu Allah'a havale ediyorum. geçenlerde bizim ofiste de mesai saatinde tadilat yaptılar, hemen indim aşağıya 2 saat oturdum valla, ortalık toz duman olmuştu çünkü durulacak gibi değildi.kimse de bir sey diyemedi.ben biraz cadıyımdır o konularda, ama müdürden müdüre değişiyor durum, başka biri olsa belki de katlanacaktım.
eğer denetim için filan da gelecek olurlarsa, doktor yasakladı benim dosya taşımam yasak diyip işin içinden çıkmayı düşünüyorum. sen de doktordan ağır taşıyamaz diye rapor alsan olmaz mı canım?

Neyse yemeğimi yiyip geleyim. Arşivi de cicileri de eklerim size. Fikriniz olur. Bacınız neler çekiyor burda.. :5:

şimdi aklıma geldi de, geçen sene bizim de arşivde çalışma vardı hamile bir arkadaş buz gibi odada 1 hafta çalışmıştı, kimse de "ya sen bırak, bu tozun pisliğin içinde işin yok, biz hallederiz" dememişti. insanlar çok acımasız.

mrb kızlar nslsnz?? keyıfler ıyımı?? ya bn kotuyum fuzıksel olarak bsy yokta ruhsal acıdan bunalıma gırdım hewesım ozenım kactı bılıorum kızıosunzdur bana ama bılmıorum uyku yok ıstah yok duygular karmakarısıl robot gıbıyım ynı sehır yenı ew etkısı vrmı bılmıorum ama kotuyum cıkıs yolu tesellı arıyorum vrmı bole durumda olan

ne vicdansız oluyor şu müdürler :19:
Allah kolaylık versin hepimize..:31:
günde 7,5 saatten fazla çalışmamak gerekiyormuş , bende 10 saat çalışıyorum :20:

ben bu 7,5 saat olayına kafayı takmıştım geçen hafta, çünkü ben de en az 8,5 saat çalışıyorum.bizim ik yı aradım filan ,"öyle bir sey olursa duyururuz." dediler hiç ilgilenmediler, haberleri bile yok. sonra çalışma bölge müdürlüğünü aradım, orada da "zaten siz cumartesi çalışmıyorsunuz, 5.30 yerine 6'da çıkıverin ne olacak" gibi saçmasapan bir sey söylediler. iyi de öyle olmuyor işte, bu benim hakkım olsa 5.30'da eyvallah der çıkar giderim ama şimdi 6'da çıkmak istesem millet tip tip bakar ve müdürden izin almam gerekir. ben de 6.30' civarı çıkıyorum işte. buna da şükür. geçmişte 8.30'lara kadar durduğumuz bilirim.

Ocağa kadar dayanabilecek misin.Ben büyük ihtimal ekim sonu kaçarım.Çok yorucu oluyor akşam eve gittiğimde ayaklarımın üzerine basamıyorum :14::14::14:

sen epey erken çıkacaksın canım 37. haftama kadar dayanırım evde olunca daha hantal hissediyorum kendimi :ssz:
sürekli yatıyorum iş yapasım bile gelmiyor :17: böyle enerjim sanki daha fazla gibi geliyor

her sabah ocak ayı gelse diye hayal kuruyorum oayr

Back
X