- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
30 haftadan sonra bebekler yaşatılabiliyormuş
doktorum ilk önce 30 haftayı sonra 34 ve işler iyi giderse 37. haftayı tamamlamayı planlıyor
bu arada kızçen napıyooo
Ay benim kızçeden ses seda yok ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 haftadan sonra bebekler yaşatılabiliyormuş
doktorum ilk önce 30 haftayı sonra 34 ve işler iyi giderse 37. haftayı tamamlamayı planlıyor
bu arada kızçen napıyooo
Kızçeler yemeğimi biraz geç yediğimden pek gezemedim bikaç resim paylaşıyorum. Bunlar Hello Baby'den.
Sanırım beşikler Spedyy nin beşiğinin aynısı.
Park yatak düşünenler için bi tane de park yatak çektim :)
Eki Görüntüle 787297 Eki Görüntüle 787298 Eki Görüntüle 787299 Eki Görüntüle 787300
Aldığım tek şeyse bu çoraplar
Eki Görüntüle 787301
Kızçeler yemeğimi biraz geç yediğimden pek gezemedim bikaç resim paylaşıyorum. Bunlar Hello Baby'den.
Eki Görüntüle 787297 Eki Görüntüle 787298 Eki Görüntüle 787299 Eki Görüntüle 787300
Eki Görüntüle 787301
bnm gbı olan yok sanırım kmsede olmasın Allah korusn zten bn sanıım kotu anneyım haketmıyorm biseyı cocugna hissizlikte nedemek![]()
ben de aynısını düşünüyorum canm şu yasa bi onaylansa 6 ay yılbaşından sonra gitmem diye düşünüyorum. seneye de ücretsize ayrılayım diyorum. bakalım hayırlısı artık. benm ansiyonum da normalden çok düşük geçen hafta bayıldım hatta serum taktılar. başım dönüveriyo hemen . nasıl tek başıma gidicem okula hiç bilmiyorum :/
güle güle giysin kuzun
fakat bi hevcesle gidip tek bunları almana şaşırdım :44:
park yatak hoşmus fiyatı ne kuzummm![]()
Ben öyleyim maalesef yavrum. Biri bana aaaa evet ne güzelmiş demeden alamıyorum. Birde çok vakit yoktu yemek geç geldi. Üstünden bakabildim. Ona zaman ayırmak lazım.
209 veya 309 TL'ydi canım. tam hatırlamıyorum.
Neden böyle düşünüyorsun :26::26::26:
amannnnnnnnn daha vakit var alırsın beya
bu arada LCW net mazasında bugün yine oldukça uzun zamandır olmayan ucuzluk vardı kızlar
oğluma kızıma bişicikler aldım yine
ben LCW yi kalite olarak çok beğenmiyorum aslında ama işte ucuz oluncad pazar fiyatına olunca yani günlük giydirmek için pazardan alacağıma ordan alayım diyorum yine alıverdim bişiler sorun çıkmazda elime ulaşır inş. hepiciği
Evet canım. Bigün kocamı ve anamı alıp gidicem
Alıcam da alıcam
Hemen bakıyorummmm.
ooooooooo maşallah izinler alınmış doğumlar yapılmış bile
birden gözümde ocak ayı canladı![]()
Eki Görüntüle 787301
ew dgstrdn sehır cevre degstı alısmam yenılıklere zor oluo ozlem vr elımde olanlar yetmıo uykum yok ıstahm yok robot gbı hıssedıorum ewde yalnızım bebegımı suclar gbıyım sebebı oymus gbı hormonlar yuzunden iyilesemıorum gbı geluo
Eki Görüntüle 787301
Ben de her gün bir saat yol gidip geliyorumBişey olmadı şükür
![]()
ew dgstrdn sehır cevre degstı alısmam yenılıklere zor oluo ozlem vr elımde olanlar yetmıo uykum yok ıstahm yok robot gbı hıssedıorum ewde yalnızım bebegımı suclar gbıyım sebebı oymus gbı hormonlar yuzunden iyilesemıorum gbı geluo
ya kızlar bişey dicem beyaz çok güzel bir renk ama ben park yatakta beyaz sevmiyorum böyle parlak renkli olanlar daha güzel görünüyor gözüme beyaz olunca sönük görünüyor nedense bana
birde beyazı temizlemesi sorun olur diye düşünüyorum kumaş neticede makinaya atıp yıkama şansınızda yok bunu çünkü
ocak ayında artık herkes teker teker doğuma hazırlanacak
hellobaby e mi gittin yakın mısın ?
bebeğin kız sanırım cnm hayrlı uğurlu olsun. bana geçen hafta kız gibi ama kesin bşy diyemiyorm dedi. ben de hiç bşy alamıyorum kesin olmadığı için. bariz bir belirtisi var mı bunun yaa :))