• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

kızlar ya bişi dicem size benim ellerimde hafif şişlikler başladı sanırım 1 haftadır alyansım parmağımı acıtmaya başladı iki gündür çıkardım takamıyorum oğlumdada böyle olmuştum alyansımı takamadım uzun süre
sizinde başladımı şişlikler ufaktan?

yok canım ama dün kitapta okudum normalmiş
hatta bişey daha okudum size söylerim demiştim unutmuşum :30:

2 bardak süt içtim gazdan patlayabilirim :31::31::31:

kız ben ilk 3 ayda çok kilo aldığım için bana pasta börek çörek yasak, sizin canınız maşallah hep pişi-börek çekio :)
öğlen yemeğimi sayıyıyım mı size: brokoli,yoğurt,taze fasulye...

bunları yiyebiliyorsan ne mutlu sana ben halen daha çok kuru şeylerle besleniyorum peynir ekmek gibi
sulu şeyleri halen içim almıyor taze fasuyle gibi yani
ama böyle bol yeşillikli bir salata yiyebilirim :56::56::56:
bu arada brokoliyi nerden buldun bu mevsimde beeeeeeeeee ????????

Son düzenleme:
Uğur böcüklü olan çok hoş tatlım satılmıyormu bu bizde alsak ben yapamam böyle şeyleri el becerim sıfırdır.

Hayır olsun tatlım takma sakın kafana hamilelikte çok yoğun oluyormuş bende sürekli hırsız giriyo evime onu görüyorum böyle hırsızla burun buruna geliyoruz bağırıyorum ama sesim çıkmıyor,ağlayarak uyanıyorum hep kaç gündür Allah hayırlara çıkarsın inşallah.
evet satılıyor canım
sitede 24,90 dı sanırrım 25-35 civarı mazalardada bilmiyorum ama
google yaz istersen figürlü alt açma diye bi dolu model çıkıyor ayılı tavşanlı civcivlileride var :34::34::34:

ADALY umarım biraz daha iyisindir şimdi yüzün gülsün biraz
bebikini düşün onun gülümsemesini ve kokusunu hisset

kızlar ya bişi dicem size benim ellerimde hafif şişlikler başladı sanırım 1 haftadır alyansım parmağımı acıtmaya başladı iki gündür çıkardım takamıyorum oğlumdada böyle olmuştum alyansımı takamadım uzun süre

ben de denize girerken düşmesin diye çıkartıp orta parmağıma takıyordum, sonra bir gün orta parmağımdan çok zor çıktı ve "ya yüzük orda takılıp kalırsa" diye panik yaptım. şu an ne tektaş, ne de alyansımı takıyorum.

ADALY umarım biraz daha iyisindir şimdi yüzün gülsün biraz
bebikini düşün onun gülümsemesini ve kokusunu hisset

Tamam canım birşeyler yersem kendime daha iyi gelirim sağolasın :16:
Şişlikler var bende de ama parmaklarımda gerilme şeklinde zaten alyansımı çıkaralı bir ay olacak sıkmaya başlamıştı.

Uğur böcüklü olan çok hoş tatlım satılmıyormu bu bizde alsak ben yapamam böyle şeyleri el becerim sıfırdır.

Hayır olsun tatlım takma sakın kafana hamilelikte çok yoğun oluyormuş bende sürekli hırsız giriyo evime onu görüyorum böyle hırsızla burun buruna geliyoruz bağırıyorum ama sesim çıkmıyor,ağlayarak uyanıyorum hep kaç gündür Allah hayırlara çıkarsın inşallah.

Öyleymiş baksana hamililelik dönemlerinde çokça oluyormuş cidden ilginç.Aman aklımızı yitirmeyelimde böyle böyle :1:

kızıma avatar yaptım nasıl:12: can sıkıntısından patlıcaz galiba ben yatıcam yaw belki acık uyurum:54: bu arada ilacı içmeyince eski musmutlu günlerime dönücem sanırım midem iyi maşallah :nazar:

Canım ya psikolojimiz bozuldu tabi 1 aydır görmüyoruz yavrucakları sağlığı yerindemi yaşıyor mu gibi düşünceler hasıl oluyor bende de...
Geçen gece rüyamda iç çeke çeke ağladım ay ne kötü gerçek gibiydi mahvoldum ama... Gece uyurken ne tarafa dönsem ellerim kollarım uyuşuyor kesintisiz uyuyamıyorum el parmaklarım şiş şiş... Pazartesi günü cinsiyettten çok herşey yolunda mı diye soracağım doktora...
Bu arada mandalina buldum ve yedim çok şükür...:27::27::27::27:

Günaydın canlarim bende kış meyvelerine taktım sağolsun kocam almis sabah uyandim hemen yedim:)

bunları yiyebiliyorsan ne mutlu sana ben halen daha çok kuru şeylerle besleniyorum peynir ekmek gibi
sulu şeyleri halen içim almıyor taze fasuyle gibi yani
ama böyle bol yeşillikli bir salata yiyebilirim :56::56::56:
bu arada brokoliyi nerden buldun bu mevsimde beeeeeeeeee ????????

valla benim de ilk 3 ay içim almadı tencere yemeklerini ama 3.ayda bıçak gibi kesildi bulantılar çok şükür. şu anda kilomu korumak için sebzeye ve proteine ağırlık verdim, brokoliyi de annem pazardan bulmuş ben de şaşırdım. kışın bol bol salatasını, çorbasını yapıp yeriz kızlar, çok faydalıymış.

$972010_691904044173085_1213572663_n.webp

hhahahah benimki de kesin böyle doğar

kızlar dün dr gittik bebişimi gördüm.ama kendi doktorum yoktu başka bi doçente muayene oldum.kız gibi dedi diğer doktorumuz erkek dedi deyince ozman onunkisi doğrudur 20.haftadaki ayrıntılı ultrason sonucunu bekliyelim emin olamadım dedi.bizde kararsız kaldık...

selam kızlar benim sat 23 mayıstı. şu an şubatın son haftası gıbı gorunuyor dogum. ama ben biraz kiloluyum bu erken doguma neden olabılıyormuş. Daha şimdiden nasıl doğuracagımı nasıl tasıyacagımı dusunup duşunup bebişime bi zarar gelirmi diye korkup duruyorum. kromozom problemlerimiz de vardı bu arada onlarla alakalı da bebekte bır problem olmadıgını ogrendık gecen hafta prof dr recep has tan. şimdilerde tek nasıl yapacagımı bılmedıgım şey doguma hazırlık kurslarına nerde nasıl başlayacagım... Aranızda ıstanbulda olup da hazırlık kursuna gıden varmı evım sarıyerde. avrupa yakasında olursa cok sevınırım. ayrıca dogum ıcın uygun bı doktorumuz da yok. Allahım bizim cok eksiğimiz var tek dilegim cümlenin evladıyla beraber saglıklıca oğlumu kucagıma alabılmek...

Günaydın kızlar..
Çok acayip hissediyorum kendimi.İki tane rüya gördüm ağlayarak uyandım.Rüyanın birinde kasık bölgemden ameliyat gibi birşey yapıyolardı.Safra kesemi falan patlattılar.Doktorlara ben hamileyim diyorum yok öyle birşey diyorlar.Diğer rüyamda Allahım sağlıklı uzun ömürler versin babamın vefatını görüyorum.Sürekli sessis sessiz ağlıyorum ve sonuç olarak ağlayarak uyandım.Bir saattir kendime gelemedim.Aklımdan çıkmıyor ikiside sanırım bugün psikolojim çöktü artık :14:

hayrolsun canım bozma psikolojini ya hamilelikte çokça görülüyormuş böyle rüyalar.. ben de geçen gece suyumun geldiğini ama bir türlü doğuramadığımı gördüm çok korkarak uyandım... bu gece de kocamı gelip 3 tane kızın götürdüğünü gördüm o da gidiyodu güle oynaya sabah uyanınca tripler tripler tabi ben de :1::1:

Back
X