Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya bişi dicem size benim ellerimde hafif şişlikler başladı sanırım 1 haftadır alyansım parmağımı acıtmaya başladı iki gündür çıkardım takamıyorum oğlumdada böyle olmuştum alyansımı takamadım uzun süre
sizinde başladımı şişlikler ufaktan?
kız ben ilk 3 ayda çok kilo aldığım için bana pasta börek çörek yasak, sizin canınız maşallah hep pişi-börek çekio :)
öğlen yemeğimi sayıyıyım mı size: brokoli,yoğurt,taze fasulye...
evet satılıyor canımUğur böcüklü olan çok hoş tatlım satılmıyormu bu bizde alsak ben yapamam böyle şeyleri el becerim sıfırdır.
Hayır olsun tatlım takma sakın kafana hamilelikte çok yoğun oluyormuş bende sürekli hırsız giriyo evime onu görüyorum böyle hırsızla burun buruna geliyoruz bağırıyorum ama sesim çıkmıyor,ağlayarak uyanıyorum hep kaç gündür Allah hayırlara çıkarsın inşallah.
ADALY umarım biraz daha iyisindir şimdi yüzün gülsün biraz
bebikini düşün onun gülümsemesini ve kokusunu hisset
kızlar ya bişi dicem size benim ellerimde hafif şişlikler başladı sanırım 1 haftadır alyansım parmağımı acıtmaya başladı iki gündür çıkardım takamıyorum oğlumdada böyle olmuştum alyansımı takamadım uzun süre
ADALY umarım biraz daha iyisindir şimdi yüzün gülsün biraz
bebikini düşün onun gülümsemesini ve kokusunu hisset
Uğur böcüklü olan çok hoş tatlım satılmıyormu bu bizde alsak ben yapamam böyle şeyleri el becerim sıfırdır.
Hayır olsun tatlım takma sakın kafana hamilelikte çok yoğun oluyormuş bende sürekli hırsız giriyo evime onu görüyorum böyle hırsızla burun buruna geliyoruz bağırıyorum ama sesim çıkmıyor,ağlayarak uyanıyorum hep kaç gündür Allah hayırlara çıkarsın inşallah.
bunları yiyebiliyorsan ne mutlu sana ben halen daha çok kuru şeylerle besleniyorum peynir ekmek gibi
sulu şeyleri halen içim almıyor taze fasuyle gibi yani
ama böyle bol yeşillikli bir salata yiyebilirim
bu arada brokoliyi nerden buldun bu mevsimde beeeeeeeeee ????????
Tipini yidiğim
Bak burda ne var
Eki Görüntüle 788816
Ben de benimkinin böyle olacağını düşünüyorum speedymm
Eki Görüntüle 788817
hahaha tipler çok komik valla
bu arada sen nereye gidiyorsun doktorahangi hastane
Günaydın kızlar..
Çok acayip hissediyorum kendimi.İki tane rüya gördüm ağlayarak uyandım.Rüyanın birinde kasık bölgemden ameliyat gibi birşey yapıyolardı.Safra kesemi falan patlattılar.Doktorlara ben hamileyim diyorum yok öyle birşey diyorlar.Diğer rüyamda Allahım sağlıklı uzun ömürler versin babamın vefatını görüyorum.Sürekli sessis sessiz ağlıyorum ve sonuç olarak ağlayarak uyandım.Bir saattir kendime gelemedim.Aklımdan çıkmıyor ikiside sanırım bugün psikolojim çöktü artık![]()
Belde tıp merkezi Nurhan takar canım çok memnunum![]()