bizim de 2 ekim evlilik yıldönümümüz, ama geçen yıl kutlama filan yapmamıştık sağolsun kocamın tuhaflığı tutmuştu. Bu sene Allah kerim artık.
valla şaka maka 4 ayı devirdik be yaa
3 ekim evlilik yıldönümümüz kısmte sadece perşembe yapılıomuş o güne denk geldi
şimdi işaretlicem eşitlensin ozaman:)
demek iinizinde 11 de he
az kaldı 1 buçuk gün sonra siz gidiceksiniz artık sizden haber bekliyoruz şekerler
ay ben gene bişi untuum bukez boyunu sormadım kadın sadece kilo söyledi:26:
unutkanlık al benden de o kadar. 2 dk önce bir yere bıraktığım eşyamı bulmaktan acizim. hele işyerinde patron birşeyler soruveriyor bir gün böyle bakakalıcam diye korkuyorum.Aşırı unutkan oldum ben bugünlerde ya. Dün babam gelmişti beraber pazara çıktık evdeki sarımsaklar kötü olmuş yenisini alayım dedim. Aldığım sarımsakları kötü olan sarımsaklarla beraber çöpe atıvermişim salak kafa :)beyne oksijen gitmiyor bacılar bu oğlan bitirdi beni![]()
mahalleden geçerken kediler peşine takılmıyorsa sorun yokturCanım benim de kafa gidik durumda. Bu yüzden iki gündür balık yağına başladım , hem bebek için de çok yararlıymış. Bu arada balık yemiyorum hamileliğim den beri. İnşallah açığı kapatırız :) tek sorun öğlene kadar balık kokuyom![]()

arada bir fena düşüyor, 10 dakikadan fazla ayakta kalamıyorum. üstüne süt ürünlerini tüketemediğim için tuzlu ayran da hayal, avucuma tuz döküp öyle yiyorum. :18:Tansiyon sorunu yasiyor musunuz kizlar
Aman beeeee.. hadi onları da anlamaya çalışalım diyoruz ama sanki üstüne üstüne mi gidiyorlar ne?Ya benimki rahatsızlığından dolayı içkiyi bıraktı.Dün akşam maç var diye arkadaşlarıyla buluştu.Maç bitince gelecekti.Maç 12:45 te bitti benimde içim geçmiş koltukta bi açtım gözümü saat 1:15 anam bi ararsın nerdesin sen diye bağırdım.Bizde kalkıyoduk 10 dk ya evdeyim falan dedi.Bir de içmiş üstüne.Allah yarattı demedim verdim veriştirdim işte...
biri kebap mı dedi???Laurana bacim nerdesin sana sesleniyorum Adana'da kebapcidan:)

kimseler yok herkes dışarılarda galiba, ben de kırk yılda bir pazar günü topiğe geldim ses seda yok. kalan zaman oku oku bitmez.