2014 Şubat Anneleri

valla şaka maka 4 ayı devirdik be yaa:ssz:
3 ekim evlilik yıldönümümüz kısmte sadece perşembe yapılıomuş o güne denk geldi:nazar:

şimdi işaretlicem eşitlensin ozaman:)

demek iinizinde 11 de he
az kaldı 1 buçuk gün sonra siz gidiceksiniz artık sizden haber bekliyoruz şekerler
ay ben gene bişi untuum bukez boyunu sormadım kadın sadece kilo söyledi:26:
bizim de 2 ekim evlilik yıldönümümüz, ama geçen yıl kutlama filan yapmamıştık sağolsun kocamın tuhaflığı tutmuştu. Bu sene Allah kerim artık.

Aşırı unutkan oldum ben bugünlerde ya. Dün babam gelmişti beraber pazara çıktık evdeki sarımsaklar kötü olmuş yenisini alayım dedim. Aldığım sarımsakları kötü olan sarımsaklarla beraber çöpe atıvermişim salak kafa :)beyne oksijen gitmiyor bacılar bu oğlan bitirdi beni :D
unutkanlık al benden de o kadar. 2 dk önce bir yere bıraktığım eşyamı bulmaktan acizim. hele işyerinde patron birşeyler soruveriyor bir gün böyle bakakalıcam diye korkuyorum.

Canım benim de kafa gidik durumda. Bu yüzden iki gündür balık yağına başladım , hem bebek için de çok yararlıymış. Bu arada balık yemiyorum hamileliğim den beri. İnşallah açığı kapatırız :) tek sorun öğlene kadar balık kokuyom :(
mahalleden geçerken kediler peşine takılmıyorsa sorun yoktur:9:

Tansiyon sorunu yasiyor musunuz kizlar
arada bir fena düşüyor, 10 dakikadan fazla ayakta kalamıyorum. üstüne süt ürünlerini tüketemediğim için tuzlu ayran da hayal, avucuma tuz döküp öyle yiyorum. :18:

Ya benimki rahatsızlığından dolayı içkiyi bıraktı.Dün akşam maç var diye arkadaşlarıyla buluştu.Maç bitince gelecekti.Maç 12:45 te bitti benimde içim geçmiş koltukta bi açtım gözümü saat 1:15 anam bi ararsın nerdesin sen diye bağırdım.Bizde kalkıyoduk 10 dk ya evdeyim falan dedi.Bir de içmiş üstüne.Allah yarattı demedim verdim veriştirdim işte...
Aman beeeee.. hadi onları da anlamaya çalışalım diyoruz ama sanki üstüne üstüne mi gidiyorlar ne?

Laurana bacim nerdesin sana sesleniyorum Adana'da kebapcidan:)
biri kebap mı dedi???:52:

kimseler yok herkes dışarılarda galiba, ben de kırk yılda bir pazar günü topiğe geldim ses seda yok. kalan zaman oku oku bitmez.

bizim de 2 ekim evlilik yıldönümümüz, ama geçen yıl kutlama filan yapmamıştık sağolsun kocamın tuhaflığı tutmuştu. Bu sene Allah kerim artık.

unutkanlık al benden de o kadar. 2 dk önce bir yere bıraktığım eşyamı bulmaktan acizim. hele işyerinde patron birşeyler soruveriyor bir gün böyle bakakalıcam diye korkuyorum.

mahalleden geçerken kediler peşine takılmıyorsa sorun yoktur:9:

arada bir fena düşüyor, 10 dakikadan fazla ayakta kalamıyorum. üstüne süt ürünlerini tüketemediğim için tuzlu ayran da hayal, avucuma tuz döküp öyle yiyorum. :18:

Aman beeeee.. hadi onları da anlamaya çalışalım diyoruz ama sanki üstüne üstüne mi gidiyorlar ne?

biri kebap mı dedi???:52:

kimseler yok herkes dışarılarda galiba, ben de kırk yılda bir pazar günü topiğe geldim ses seda yok. kalan zaman oku oku bitmez.

bu sene de biz naparız hiç bilmiyorum
umarım pahalı hediye almaz bebeğe para gerek:S
kadın sadece perşembeleri bakıomuş ayrıntılı
bizede kısmet oldu işte:)
bu sene hamilesin eşin bişeyler düşünür bence:34:

Merhaba canlar ciğerler keyfim çok yerinde sabah bozuktu ama akıllı kocam kırdığı gönlümü almayı becerdi.Bugün beni alışverişe götürdü :16:

e-bebek sizin bücürük bizim gezdik tozduk ayaklarımda derman kalmadı ama çok keyifliydi :32:

Bir sürü şey aldım bebişime umarım yarın doktorsa dilediğimiz gibi gösterir kendisini meleğim :31:

Şimdi aldıklarımı ekleyeceğim sayfamıza bi göz gezdiriverin size zahmet ben de o arada tıkınayım geleceğim yine öptüm hepinizi :54:

aynı sorun bende de var uyurken ağrıyo uyusam geçer mi diye denedim uyanınca baş ağrısıyla kalktığım bile oluyo. Ben araştırmıştm yaygınmıs hamilelikte geçer heralde belli süre sonra umarım geçer :5:

yaaa :( allam inşalla geçer çok sinir bozucu bir durum

tam mide bulantısından kurtulduk derken bide baş ağrısı :( sen napıosun geçirmek için menekşecim bi formul var mı ?
ibrahim saraç oğlunun 20 günlük havuç suyu kürü var onu mu denesekki ??

oo çok kuzum.ben spse tombikkuş duygudenizi ogretmen 44 ilk etapta aklıma gelenler:54:

canımsın huzunbaz benım ılk gebelıgım o kadar acemı o kadar hıçbilmezimki anlatamam. bu doğum izinleri yıllık rapor hakları en verımlı nasıl kullanılır hıc bılmıyorum dogum şubatta tatil bitio doğum başlıo 95 kiloyla hamıle kaldım daha sımdıden cok zor kaldırıorum kendımı kromzom problemlerı nedenıyle 3 bebişimi 6 haftalıkken kaybettım yat yat bi baktım gezegen kadar gobek yapmısım hala bebegı hıssedemıyorum allahım butun kotu enerjımı akıttım sıze dogru kızlar acemılıgımı bagıslayın oğluşum için endıselıyım ya mıadını dolduramadan gelcem dıye tutturursa ya bu da bı problem yaratırsa. Eşimle asker arkadası oluşumuzu falan da hıc saymıyorum aylardır tık yok... Allahım yareppim sana gelıoree :)

kızlar oğlum için isim araştırıyoruz meriç mert aras arda ve çağan hangisi daha iyi sizce benim çağan daha hoşuma gitti anlamıda mutlu gün bayrammış nasıl sizce?

canımsın huzunbaz benım ılk gebelıgım o kadar acemı o kadar hıçbilmezimki anlatamam. bu doğum izinleri yıllık rapor hakları en verımlı nasıl kullanılır hıc bılmıyorum dogum şubatta tatil bitio doğum başlıo 95 kiloyla hamıle kaldım daha sımdıden cok zor kaldırıorum kendımı kromzom problemlerı nedenıyle 3 bebişimi 6 haftalıkken kaybettım yat yat bi baktım gezegen kadar gobek yapmısım hala bebegı hıssedemıyorum allahım butun kotu enerjımı akıttım sıze dogru kızlar acemılıgımı bagıslayın oğluşum için endıselıyım ya mıadını dolduramadan gelcem dıye tutturursa ya bu da bı problem yaratırsa. Eşimle asker arkadası oluşumuzu falan da hıc saymıyorum aylardır tık yok... Allahım yareppim sana gelıoree :)

evet canım yarın başlıyo ve ben 1.5 saat yol gitcm:(

selam kızlar nasılsınız??? bir bakıp çıkayım dedim sizlere:)baya yoğun bir hafta geçirdim misafirler konusunda....uzak kaldım sizlerden ve sayfalara bakmadan geçtim açıkçası....keyifler yerindedir umarım:)

spse afiyet olsun sana güzelim ohh ohhh yiyin adanalarda kebap:)))

bu arada hamile pantolonu aldım hatunlar waikikiden çok tatlı hamile bluzları da vardı ama daha o kadar göbeğim yok sonra nasipse:))))
sizler napıosunuz???

arkadaşlar bu alnıtı ile cevap verme nasıl oluuor bir türlü yapamadım :S

huzunbaz;

nescafeyi deneyeceğim..ama bu baş ağrısını taktım sanırım kafaya mr mı çektirsem acaba diye düşünmeye bile başladım

hamilelikde baş ağrısı hiç duymamıştım çünkü :=((

2kupafiltre kahve (nescafeden çok daha ağırdır) içilebilir die biliyorum. zaten yavaşlayan sindirim sisteminide hızlandırıyor.
Hamilelikte bazılarında başağrısı azalır bazılarında çoğalır. Şanssız taraftasın cnm.
Ama başına elini koy ve sürekli fatiha oku ve dua et "Allahım yardım et " die inşallah geçer birde limon kolonyası rahatlatır beni.

naber kızlar napıosunuz yarın işbaşı... öğretmen şubat annesi varmı aramızda?
bendeÖğretmenim.
Başka arkadaşlarda varmış kızlar branşlarınız ne?

Allaha emanet birşey olmaz inşallah. Sen tevekkül et Allah güven ve gerisine karışma senin elinde değil olacak yada olmayacak hiçbirşey. ben 30 yaşındayım 2. bebeğim bana sor ne istersen. :)

Bu arada 3.lü tarama 16-17 haftada yapılıyo. Bazı hastalıklar varmı yokmu diye sadece OLASILIKLA tahmin ediliyor. Yaptırmak zorunda değilsiniz. Mesela ne olursaolsun bebeğimi aldırmam diyen anneler yaptırmayabilir.
Balık yağı tabletleri bir prostat kanser türünü artırdığı tespit edildi. Kesinlikle içmeyin doğal beslenin. Balık yemezsen ceviz ye , semiz otu ye.
Ben folik asit dahil hiç bir takviye kullanmıyorum. (Demir hariç) Bir önceki doktorum iyi beslenen biri için takviyeye gerek yok demişti.
Oğlumda elhamdülillah kullanmadım. Zaten sizdeki depolar ona yeter inşallah.
Hergün bir porsiyon kuruyemiş yiyin. Bir şişe maden suyu için ve normal yeyin. Hamileyim diye deli gibi yemeyin. Canınızın istediği yeyin ama bir porsiyon yiyin.
Ben ilk gebeliğimde 58 ile hamile kaldım bulantılarım 4 ay sürdü 5 kilo verdim ve 63 ile doğum yaptım. Doğumdan bir ay sonra eski kiloma döndüm. (Emzirirken tekrar kilo aldım :))) ama )
Bu da öyle olur inşallah. Sürekli yürüdüm her işimi kendim yaptım tabi o zamanlar 26 uaşındaydım :)
Çok kolay doğum yaptım. ÇOOOOK Şükür. Normal doğum yaptım.
Ablanızdan size nacizane küçük tavsiyeler.
Birde kuran okuyun. Enbiya süresi okunan bebekler çook uslu olur. Ve ileride kuranı çok kolay öğrenirler. Kafanıza hiçbirşeyi takmayın ve huzurlu olun.
Çünkü en güzel ama en güzel günleriniz tadını çıkarın.

Allahım bu evladını senin sağlıkla sıhhatle kucağına versin inşallah...ben de ilk evladımı 6 haftalıkken kaybettim ama ilk düşük normal kabul edildiği için bakılmadı bile şimdiki duruyor ama içimden iyi şeyler geçirmeye çalışsam da bazen korkuyorum:( rabbime emanetiz yapcak hiçbirşeyim yookk:((( kilonu ise sorun etme eğer dengeli beslenirsen hamilelik kilosu hariç fazla almazsın yani dert etme,sonra birr birrrr verirsin o kiloları:) şu eşle asker arkadaşı olma konusuna gelirsek;burda çoğu kişi çocuğun nasıl yapıldığını bilem unutmuş durumda:))))))))))))) ben ise bu topiğin libidoları en yüksek hatunuyum:) ama aylardık tık yoktu taaa kiii düne kadar:)))) oldu en sonunda kızlar olduuu eski günlerdeki gibi karı koca olabildik:))) biraz şeyim ağrıdı ama olsun rahatladım:)

meleğim39 muhtemel doğum tarihlerimiz aynı..en son ne zaman doktora gittin acaba?bebeğin gelişimi ne durumda?ben cuma günü doktora gideceğim neredeyse 1 ay oldu..
en son 2 hafta önce gittim ikili taramayı gösterdim herşeyini öçltü gayet iyi dedi ben kilolu hamile kaldım 4 kilo alınca hızlı almışsın yavaşla dedi sadece onun dışınca allaha şükür bir şey yok cinsiyeti de bir daha ki kontrole kadar erkek dedi kesin değil yani senin durumun nasıl bebiş nasıl

2kupafiltre kahve (nescafeden çok daha ağırdır) içilebilir die biliyorum. zaten yavaşlayan sindirim sisteminide hızlandırıyor.
Hamilelikte bazılarında başağrısı azalır bazılarında çoğalır. Şanssız taraftasın cnm.
Ama başına elini koy ve sürekli fatiha oku ve dua et "Allahım yardım et " die inşallah geçer birde limon kolonyası rahatlatır beni.

bendeÖğretmenim.
Başka arkadaşlarda varmış kızlar branşlarınız ne?

Allaha emanet birşey olmaz inşallah. Sen tevekkül et Allah güven ve gerisine karışma senin elinde değil olacak yada olmayacak hiçbirşey. ben 30 yaşındayım 2. bebeğim bana sor ne istersen. :)

Bu arada 3.lü tarama 16-17 haftada yapılıyo. Bazı hastalıklar varmı yokmu diye sadece OLASILIKLA tahmin ediliyor. Yaptırmak zorunda değilsiniz. Mesela ne olursaolsun bebeğimi aldırmam diyen anneler yaptırmayabilir.
Balık yağı tabletleri bir prostat kanser türünü artırdığı tespit edildi. Kesinlikle içmeyin doğal beslenin. Balık yemezsen ceviz ye , semiz otu ye.
Ben folik asit dahil hiç bir takviye kullanmıyorum. (Demir hariç) Bir önceki doktorum iyi beslenen biri için takviyeye gerek yok demişti.
Oğlumda elhamdülillah kullanmadım. Zaten sizdeki depolar ona yeter inşallah.
Hergün bir porsiyon kuruyemiş yiyin. Bir şişe maden suyu için ve normal yeyin. Hamileyim diye deli gibi yemeyin. Canınızın istediği yeyin ama bir porsiyon yiyin.
Ben ilk gebeliğimde 58 ile hamile kaldım bulantılarım 4 ay sürdü 5 kilo verdim ve 63 ile doğum yaptım. Doğumdan bir ay sonra eski kiloma döndüm. (Emzirirken tekrar kilo aldım :))) ama )
Bu da öyle olur inşallah. Sürekli yürüdüm her işimi kendim yaptım tabi o zamanlar 26 uaşındaydım :)
Çok kolay doğum yaptım. ÇOOOOK Şükür. Normal doğum yaptım.
Ablanızdan size nacizane küçük tavsiyeler.
Birde kuran okuyun. Enbiya süresi okunan bebekler çook uslu olur. Ve ileride kuranı çok kolay öğrenirler. Kafanıza hiçbirşeyi takmayın ve huzurlu olun.
Çünkü en güzel ama en güzel günleriniz tadını çıkarın.
benim okul öncesi

arkadaşlar bu alnıtı ile cevap verme nasıl oluuor bir türlü yapamadım :S

huzunbaz;

nescafeyi deneyeceğim..ama bu baş ağrısını taktım sanırım kafaya mr mı çektirsem acaba diye düşünmeye bile başladım

hamilelikde baş ağrısı hiç duymamıştım çünkü :=((
hamilelikten önce çok kafein alıyosan çay kahveden o nedenle olabilir arkadaş da bence o nedenle diyor çünkü ben normalde hergün 2-3 nescafe içiyordum hamileliğim ilk zamanlarında çok baş ağrım oldu kahve içince geçti şimdi hemen hemen hergün 1 türk kahvesi içiyorum

kızlar oğlum için isim araştırıyoruz meriç mert aras arda ve çağan hangisi daha iyi sizce benim çağan daha hoşuma gitti anlamıda mutlu gün bayrammış nasıl sizce?

çağan güzel isim ama eğer benim oğlum olsaydı adını oğuz,kayra ya da tuna koymayı düşünürdüm...yazdığın isimler arasında ise en tercih ettiğim mert olurdu:) biz de eşimle 2 kız adı arasında gittik geldik gökçe ile yeşim ama yeşim ağır bastı sankii hayırlısı:)

selam kızlar nasılsınız??? bir bakıp çıkayım dedim sizlere:)baya yoğun bir hafta geçirdim misafirler konusunda....uzak kaldım sizlerden ve sayfalara bakmadan geçtim açıkçası....keyifler yerindedir umarım:)

spse afiyet olsun sana güzelim ohh ohhh yiyin adanalarda kebap:)))

bu arada hamile pantolonu aldım hatunlar waikikiden çok tatlı hamile bluzları da vardı ama daha o kadar göbeğim yok sonra nasipse:))))
sizler napıosunuz???

Hoşgeldin libidolu hatunella :3:
Demek artık eskisi gibi oldunuz he hadi gözün aydın sevindim sizin adınıza :52:
Beni sorarsan ben iyiyim yarın büyük gün bakalım damat mı alacaz gelin mi fiyuuuu çok heyecanlıyım :23:

çağan güzel isim ama eğer benim oğlum olsaydı adını oğuz,kayra ya da tuna koymayı düşünürdüm...yazdığın isimler arasında ise en tercih ettiğim mert olurdu:) biz de eşimle 2 kız adı arasında gittik geldik gökçe ile yeşim ama yeşim ağır bastı sankii hayırlısı:)

kız olsa hazırdı ismi asya :) ama erkek hiç düşünmemiştim çağanı çok beğendim ama kararsız kaldık zor işmiş ya

Hoşgeldin libidolu hatunella :3:
Demek artık eskisi gibi oldunuz he hadi gözün aydın sevindim sizin adınıza :52:
Beni sorarsan ben iyiyim yarın büyük gün bakalım damat mı alacaz gelin mi fiyuuuu çok heyecanlıyım :23:

:52: :52: hahahahhaha ben de sevindim kendi adıma:)))

ayy hadi hayırlı haberler alın inşallah gösterir seninki şeyini:) benimki her seferinde açıyor mubarek:))))) çabuk yaz buraya ayy hatta dur bana özelden ya da cepten mesaj at meraktan çatlarım....

Ablamlar gecen yıl yogun ısrarlarım karsısında yıgenıme çağan adını koydular Çağan Irmak'ın ışlerıne olan hayranlıgım yuzunden bence cok yakıstı adına yakısır bayram yerı gıbı evlerıne mutluluk huzur bereket geldı :) Naçisane tavsiyem Çağan yönünde :58:

Back
X