tebrik ederimmmm.... Allah bahtını açık etsin canım...kızlar bugün dr dan geldim...Allah ın izniyle bi oğlumuz olacakmış:)
ben pek uymuyorum bu takvime galiba, 3,4,5,6,7. ayları karıştır karşına ben çıkarım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederimmmm.... Allah bahtını açık etsin canım...kızlar bugün dr dan geldim...Allah ın izniyle bi oğlumuz olacakmış:)
Canım ben bildiğin has zeytinyağına başladım :) krem gibi avucuma sürüp ordan göbişime, popoma ve üst bacak kısmına sürüyorum. Annem göğsüne de sür diyo ama o kısma şimdilik girmiyorum :)
Tek sen değilsin canım :) Ben de Lcw ve De Facto'ya bakmıştım ama hiç birisi içime sinmedi. Ben de normal gögüs altından ipli bir kaç tunik (altı kısmı bol olduğu için çok rahat oluyor), uzun hırka falan aldım. Normal ama bedenimden bir beden büyük pantolan aldım ilerde karnım daha da büyüyünce şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum: Eki Görüntüle 791675
aynen dediğin gibiymiş aradım dahili nosunu verdıler tekrar aradım sgk da geçiomuş normal dogumda epidural analgesi de yapıolarmış adamı gormeden asık oldum dıyebilirim aylardır arıyorum sana ve yavruna bu gece dua edıcem canım cok cok tesekkur ederım 18 eylülde randevumuz var :) muju muju snaa
şu anket nerdeydi :)
işaretlicem de![]()
neymiş neymiiiş :)
Gentle girl bu arada sen hangi semttesin bende önerebilirim doktorumu![]()
kronik alcam kızını oğluma :)
gentlegirl im seninkine arkadaş ggeliyor :)
ehehhe vermessin aga sen kızını ,cadalozzz :)Gelin isteyin bir düşünelim bizde kız evi olarak
Hadigözün aydın kuşum allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
sağol teyzesiioooh gelsin gelsin teyzesi çükünü yesin onların![]()
bir prens daha geliyor hadi bakalımsağlıkla büyüsün
oğlum askerden gelcek diye sayıyorsun kız mı olcadı![]()
kızlar üçlü test için kan verdim.doktor riskli çıkabilir yaşın itibariyle dedi.gerçi yaşım 34 ama tohtorum beni ehtiyar görüyor sanırsam![]()
oğlum askerden gelcek diye sayıyorsun kız mı olcadı![]()
Bana doktorum en etkilisi bu diyerek Lierac'ı tavsiye etti, kakao yağını da önerdi. Lierac'ın bir kutusu bir ay dayanmıyor amaBir tüpü 70tl civarı ama internetten daha uygun fiyatlara bulabilirsin. Ben 39 tl'ye 3 kutu sipariş verdim.
gözün aydın balişkommmm....
halt etmiş o hiçte bişiycik çıkmaz.maşallahın varşöyle yapsaydın dr a
![]()