2014 Şubat Anneleri

Canım ben bildiğin has zeytinyağına başladım :) krem gibi avucuma sürüp ordan göbişime, popoma ve üst bacak kısmına sürüyorum. Annem göğsüne de sür diyo ama o kısma şimdilik girmiyorum :)

tatlım annene katılıyorum emzirme donemınde gögüs ucu yarılması yaralanması yasamazsın neme ve yaga doymuş olan uclar yavrunu guzel guzel besler sende için yana yana yada buyuk ablam gıbı aglaya aglaya emzırmek yerıne kucuk ablam gıbı koklaya koklaya emzırırsın yuzunde karmasık bı gulumsemeyle... Nacisane tavsiyem bende gelecek ay başlamayı dusunuyorum

Tek sen değilsin canım :) Ben de Lcw ve De Facto'ya bakmıştım ama hiç birisi içime sinmedi. Ben de normal gögüs altından ipli bir kaç tunik (altı kısmı bol olduğu için çok rahat oluyor), uzun hırka falan aldım. Normal ama bedenimden bir beden büyük pantolan aldım ilerde karnım daha da büyüyünce şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum: Eki Görüntüle 791675

onu görmüştüm ama almadım bide dar badi giydim mi belli olur gibi geldi bol tunik giymek lazım
kış gelse de tayt çizme giysem:1:

aynen dediğin gibiymiş aradım dahili nosunu verdıler tekrar aradım sgk da geçiomuş normal dogumda epidural analgesi de yapıolarmış adamı gormeden asık oldum dıyebilirim aylardır arıyorum sana ve yavruna bu gece dua edıcem canım cok cok tesekkur ederım 18 eylülde randevumuz var :) muju muju snaa

ben yoğunluğuna şikayet ettim başka doktora gittim bu kontrolde nerdeyse boynuna sarılacaktım adamın :1::1::1:
nasıl doğum istersen var ama doktordoğum işini son aya bırakıyor şimdiden düşünme diyor
inş sende memnun kalırsın canım

:9::9::9::9:Gelin isteyin bir düşünelim bizde kız evi olarak :35::35::35:

Hadigözün aydın kuşum allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :16::16::16:
ehehhe vermessin aga sen kızını ,cadalozzz :)
oooh gelsin gelsin teyzesi çükünü yesin onların :D
sağol teyzesii :54:
bir prens daha geliyor hadi bakalım :nazar::nazar::nazar: sağlıkla büyüsün

aminn tatlımm.hiç umudum yoktu ama :1:

adally nerelerde

kızlar üçlü test için kan verdim.doktor riskli çıkabilir yaşın itibariyle dedi.gerçi yaşım 34 ama tohtorum beni ehtiyar görüyor sanırsam:1:

oğlum askerden gelcek diye sayıyorsun kız mı olcadı :1::1::1:

kronik alcam kızını oğluma :)
gentlegirl im seninkine arkadaş ggeliyor :)

gözün aydın balişkommmm....:16::16::16:

kızlar üçlü test için kan verdim.doktor riskli çıkabilir yaşın itibariyle dedi.gerçi yaşım 34 ama tohtorum beni ehtiyar görüyor sanırsam:1:

halt etmiş o hiçte bişiycik çıkmaz.maşallahın var:16::16: şöyle yapsaydın dr a:33::33:

oğlum askerden gelcek diye sayıyorsun kız mı olcadı :1::1::1:

:60::60::60:

Bana doktorum en etkilisi bu diyerek Lierac'ı tavsiye etti, kakao yağını da önerdi. Lierac'ın bir kutusu bir ay dayanmıyor ama :( Bir tüpü 70tl civarı ama internetten daha uygun fiyatlara bulabilirsin. Ben 39 tl'ye 3 kutu sipariş verdim.

teşekkürler tatlım hemen araştırıyorum :)

Back
X