2014 Şubat Anneleri

Bence isimlerin anlamıda çok önemli
Aras isim anlamı : at kılı
arda : ardından gelen veya işaret çubuğu (arda boyları şarkısında öle geçer)
çağan : eğlence
meriç : bir ırmak ismi
Geriye sadece mert kalıyor :)

walla isim koyacak olan arkadaş anlamlarına da bakıp öyle karar versin ben anlamlarına değil çocukların davranışlarına nasıl yansıdığına göre değerlendirdim. uyarması bizden. :)

kızlar ben geldim yine bugün kimse varlığımı yokluğumu aramadı sanırım :37::26:

neyse
huzunbazzzzzzzzzz hayırlı olsun oğlunun pipisi :9::9:

selam herkese soyle bi goz gezdirdim cogu kisi cinsiyetini ogrenmis ne guzel ben henuz ogrenemedim. gecen hafta ikili tarama testi sonucu icin gitmistim 3 hafta sonra gel cinsiyetinide soylerim dedi bana biraz basindan savdi anliycaginiz :( birde 1 kilo aldim diye diyetisyene gitmen gerek dedi halbuki daha hamile kalmadan onceki kiloma bile erisemedim. 59 kiloyla hamile kaldim 57 e dustum yeni yeni 58 oldum. bi onceki haftayla aranda 1 kilo var hizli kilo aliyosun dedi. sanirim ozel hastanelerin para tuzaklarindan biri bilemiyorum ama anlamadan dinlemeden boyle soylemesi doktorumun guvenimi sarsti. varislerimi kontrol bile etmedi ailemde, seker hastasi ,kalp hastasi , tiroit hastasi varmi diye hic sormadi. Aile hekimliginden aradilar onlar bile daha ilgili. Bu doktora artik gitmek istemiyorum ama is yerime hastane cok yakin ve izin problemim oldugu icin mecbur kaldim bir tane daha kapali bir doktor var onu deneyim diyorum. bu gittigim uzman oteki doktor oparetormus. Sizlerin doktorlari nasil yeterli bilgi veriyorlarmi size ultrasonda bakarken.

ivet bebişbi ayağını altına almış gözükmüyomş :52:
ulen adally bebişi dövse yeri ha :D
Bu %10 luk kısım ne ki.pipisi tam oluşmadığı için mi...ayy bu dr lar alem ya...erkek de işte yüzdesi ne:52::52:
la bu doktorlar ihtiyatlı adamlar.karizmaları çizilir diye açık kapı bırakıyolar :52: çakallarrrr :1:
kimbilir başlarına neler geliyor da emin olamıyprlar

yok kordondan erkek çıkan yalnış görüp kıza çeviren falan filan

kimbilir kuzummmm :54:

kimbilir başlarına neler geliyor da emin olamıyprlar

yok kordondan erkek çıkan yalnış görüp kıza çeviren falan filan

ikilemde kalanları anlıyorum tabi.ben %90 lık bi şey için konuştum....kesinlik fazla olunca.....tabiki baslarına geliyor 7 ay kız deyip erkek cıkıyo falan....komik geliyo sadece haksız oldukları için değil.

$933fdcf4c9b144c5c83890c72b1b744e.webp$616f2438c9e11ad32985f4176028112d.webp$7f4b6cf5cf7a83799a80db4f1812380b.webp$1b14559ab000d9f3b2c9cdee57f99f2c.webp

:12::12::12:

kronik alcam kızını oğluma :)
gentlegirl im seninkine arkadaş ggeliyor :)

Gözün aydın canım öğrenmişsin :) ben huzunbazın oğlu adally nin kızı olcak diyodum %50 yi tutturdum geri kalan %50 yi zor tutuyoruz :D bakalım adally ninki de kız olursa o zaman bi tek kendimde yanıldım demek :D az sonra foto ekliycem sizin için çekildim özellikle :)

gördümcanım ama yoğunumdeyince hiç laf atmadım müdür yükledikçe yüklemiş sana işleri
hiç söyleme şimdi biraz bitirdim gibi daha var ama baya kolaylandı

kız kargom geldi bu arada speedyim kırmızılı olan kot olandan daha çok hoşuma gitti benim ikiside güzel ama fotoalrında kot daha gzl duruyordu ama elde kırmızı daha hoş :16::16: güle güle giysinler ya inş. üzerlerinde görürürüz sağlıkla :16::16::16::16:

kızlar ben geldim yine bugün kimse varlığımı yokluğumu aramadı sanırım :37::26:

neyse
huzunbazzzzzzzzzz hayırlı olsun oğlunun pipisi :9::9:

vallaha aklımda geçtin 10 dk önce.yine iznemi ayrıldı diye geçiridim içimden
sağol çiçem.belirsizliğin kaybolmasına sevindim :ssz:

lepi lepii doktorun kim lepi seni memnun gördüm doktorunun yeri nerde bi bisim bi adres lütfen....

Arkadaşlar hala düzenli gittiğim bi doktor yok ya avrupa yakasında doktoru olan yokmu ya memnun oldugu? yardım edın şu ikicanlıya :)

benim doktorum maltepede ama:(
doç. dr. berna haliloğlu canım nette yaz çıkar zaten

çokkkkkkkk tatlılarrrrrr :nazar:
Gözün aydın canım öğrenmişsin :) ben huzunbazın oğlu adally nin kızı olcak diyodum %50 yi tutturdum geri kalan %50 yi zor tutuyoruz :D bakalım adally ninki de kız olursa o zaman bi tek kendimde yanıldım demek :D az sonra foto ekliycem sizin için çekildim özellikle :)

sağol bebeğimmmmmm.senin %50ni yirin yirin

hepsi çok tatlı güle güle giysin

ama o ayakkabılara BA-YIL-DIMMMMMMMMMMMMMMM :9:

sorma ya en az bi saat ayakkabıların başındaydın bumu olsun bumu olsun diye eşimde dedi bitane al her gördünde bişey istiyosun bir bir al bali dedi:1::1::1: elleye elleye zor karar verdim:27: her gittimde bitane alsam :9::12: artık tutamıyorum bende kendimi öğrenince daha zormuş:17:

vallaha aklımda geçtin 10 dk önce.yine iznemi ayrıldı diye geçiridim içimden
sağol çiçem.belirsizliğin kaybolmasına sevindim :ssz:

:54::54::54::54::54::54:
datlum benim ya
yok ne izni patronum gebe kadına daha fazla iş vermek lazım bu böyle olmaz deyip yeni işler virdi bana :9::9:
çok düşüncelidir çooooooooooookkkkkkkkkkkkk

Back
X