Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallaha aklımda geçtin 10 dk önce.yine iznemi ayrıldı diye geçiridim içimden
sağol çiçem.belirsizliğin kaybolmasına sevindim![]()
selam herkese soyle bi goz gezdirdim cogu kisi cinsiyetini ogrenmis ne guzel ben henuz ogrenemedim. gecen hafta ikili tarama testi sonucu icin gitmistim 3 hafta sonra gel cinsiyetinide soylerim dedi bana biraz basindan savdi anliycaginizbirde 1 kilo aldim diye diyetisyene gitmen gerek dedi halbuki daha hamile kalmadan onceki kiloma bile erisemedim. 59 kiloyla hamile kaldim 57 e dustum yeni yeni 58 oldum. bi onceki haftayla aranda 1 kilo var hizli kilo aliyosun dedi. sanirim ozel hastanelerin para tuzaklarindan biri bilemiyorum ama anlamadan dinlemeden boyle soylemesi doktorumun guvenimi sarsti. varislerimi kontrol bile etmedi ailemde, seker hastasi ,kalp hastasi , tiroit hastasi varmi diye hic sormadi. Aile hekimliginden aradilar onlar bile daha ilgili. Bu doktora artik gitmek istemiyorum ama is yerime hastane cok yakin ve izin problemim oldugu icin mecbur kaldim bir tane daha kapali bir doktor var onu deneyim diyorum. bu gittigim uzman oteki doktor oparetormus. Sizlerin doktorlari nasil yeterli bilgi veriyorlarmi size ultrasonda bakarken.
sağlıkla günelrde giysin canım ya çok çok güzellersorma ya en az bi saat ayakkabıların başındaydın bumu olsun bumu olsun diye eşimde dedi bitane al her gördünde bişey istiyosun bir bir al bali dedielleye elleye zor karar verdim
her gittimde bitane alsam
artık tutamıyorum bende kendimi öğrenince daha zormuş
![]()
Eki Görüntüle 791720 bu ayda bu kadar kocaman olan var mı bi tek ben miyim :)
Hadi hayırlı olsuuuunnnn.... Kızlarla erkekler arasında çok bir fark yok, daha da sonradan katılan olur mu bilmem.kronik alcam kızını oğluma :)
gentlegirl im seninkine arkadaş ggeliyor :)
kızlar üçlü test için kan verdim.doktor riskli çıkabilir yaşın itibariyle dedi.gerçi yaşım 34 ama tohtorum beni ehtiyar görüyor sanırsam![]()
benim doktorum operatör, açıkçası özel hastanelerin para tuzağı var ama bu kadarına da pes yani.selam herkese soyle bi goz gezdirdim cogu kisi cinsiyetini ogrenmis ne guzel ben henuz ogrenemedim. gecen hafta ikili tarama testi sonucu icin gitmistim 3 hafta sonra gel cinsiyetinide soylerim dedi bana biraz basindan savdi anliycaginizbirde 1 kilo aldim diye diyetisyene gitmen gerek dedi halbuki daha hamile kalmadan onceki kiloma bile erisemedim. 59 kiloyla hamile kaldim 57 e dustum yeni yeni 58 oldum. bi onceki haftayla aranda 1 kilo var hizli kilo aliyosun dedi. sanirim ozel hastanelerin para tuzaklarindan biri bilemiyorum ama anlamadan dinlemeden boyle soylemesi doktorumun guvenimi sarsti. varislerimi kontrol bile etmedi ailemde, seker hastasi ,kalp hastasi , tiroit hastasi varmi diye hic sormadi. Aile hekimliginden aradilar onlar bile daha ilgili. Bu doktora artik gitmek istemiyorum ama is yerime hastane cok yakin ve izin problemim oldugu icin mecbur kaldim bir tane daha kapali bir doktor var onu deneyim diyorum. bu gittigim uzman oteki doktor oparetormus. Sizlerin doktorlari nasil yeterli bilgi veriyorlarmi size ultrasonda bakarken.
arkadaş ekledim kısss.... görelim fotonu biz de.Gözün aydın canım öğrenmişsin :) ben huzunbazın oğlu adally nin kızı olcak diyodum %50 yi tutturdum geri kalan %50 yi zor tutuyoruzbakalım adally ninki de kız olursa o zaman bi tek kendimde yanıldım demek
az sonra foto ekliycem sizin için çekildim özellikle :)
benim doktorum maltepede ama
doç. dr. berna haliloğlu canım nette yaz çıkar zaten
ikilemde kalanları anlıyorum tabi.ben %90 lık bi şey için konuştum....kesinlik fazla olunca.....tabiki baslarına geliyor 7 ay kız deyip erkek cıkıyo falan....komik geliyo sadece haksız oldukları için değil.
hiç söyleme şimdi biraz bitirdim gibi daha var ama baya kolaylandı
kız kargom geldi bu arada speedyim kırmızılı olan kot olandan daha çok hoşuma gitti benim ikiside güzel ama fotoalrında kot daha gzl duruyordu ama elde kırmızı daha hoşgüle güle giysinler ya inş. üzerlerinde görürürüz sağlıkla
![]()
kurban olurum o göbüşeeeEki Görüntüle 791720 bu ayda bu kadar kocaman olan var mı bi tek ben miyim :)
hüzünbaz pipilinin anasııı
hoşgeldin yavrum yaa çook sevindim zira tombik sen ben en çok yazan erkek analarıyız
artık 3 ümüz erkek giysileri bakar konuşuruz
senin bu doktor alem giderek oranı arttırıo eskiden 80 şimdi 90 doğmadan 99 dounca 100![]()
kızlar ben geldim yine bugün kimse varlığımı yokluğumu aramadı sanırım:26:
neyse
huzunbazzzzzzzzzz hayırlı olsun oğlunun pipisi![]()
Hadi hayırlı olsuuuunnnn.... Kızlarla erkekler arasında çok bir fark yok, daha da sonradan katılan olur mu bilmem.
tohtoruna benden selam söyle, benim 37 yaşında bir arkadaşım var siz ne diyonuz de.![]()
demezmisinki kör olasıca patronun seni neden bu kada çalıştırıyoYoğunum dedin bi kerem sabah
Benimde büyüdü karnım![]()
ocak ocak gel bakalım ocakbana diğer doktor % 97 kız ama bir sonraki ayda bakarız dedi yuh dedim kendi kendime
evet ya yaz gelsin görelim üstlerinde
tabi ondan önce ocak ayı gelsin izne çıkalım :2: valla işten sıkıldım
tek değilsin benimde albümde resm![]()
oyyyyyy yerimmmmçok tatlısınız ama sizzzz
![]()
demezmisinki kör olasıca patronun seni neden bu kada çalıştırıyo
ocak ocak gel bakalım ocak![]()
Allahım allahım haftalar geçtikçe kapris,duygusallık,sinirli haller artacak topikte sanursamBen geldiğimde sen yoktun bir kerem sen gelince yazarız. Ahada yazıyom kör olasıca patronun napıyor vicdansız mı bu adam
![]()
hanımlar ben kızıma 3-6 ay için şu tarz şeyler almak istiyorum bunuda çok beğendim fakat henüz almaya cesaret edemedim belki ay ortası gibi alırım kart durumuna göre
sizce nasıl Nevzat Bebe Kalpli Patiksiz Set 2`li Pembe - e-bebek.com
vede buna benzer böyle patiksiz şeyler görürseniz bana söylerseniz sevinirim![]()