He ya abi abi abi oldu kocaabi deme bi gün lazım olur derlerdi de inanmazdım
İyiyim jackim frostum sen nasılsın![]()
bende iyiyim kuzum acıktım dıkınıyommmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He ya abi abi abi oldu kocaabi deme bi gün lazım olur derlerdi de inanmazdım
İyiyim jackim frostum sen nasılsın![]()
bende iyiyim kuzum acıktım dıkınıyommmm![]()
ya aslında güzeldi o yer minderi oyuncaklı olan.hatırlıyorumsen onu makinede mi dikeceksin elde mi.elde kötü mü olur ki.elim beceriklidir ama.ya da anneme gittiğimde kesip biçme işni yapayım ben komsusuna mı diktireyim 5 dk da:26:
yavrummmmm bir hafta önce uçağa bindim doktorum sorun olmaz dedi.oh ne güzel çık çık ben tatil lafı ettiğm an herkes otur oturduğun yerde diyip duruyor...yahu diyorum uçakla gitmeyi düşünüyorum neymiş uçak ta sarsarmış ve havadaki basınç bebeğin suyunun patlamasına sebep olabilirmiş vs... korkuttular benibenim tatil kavramım bahçelievlerde oturuyorum istinyedeki kayınvaldemlere gitmek olacak eh baya bir yoll:)))
hajım senin kızın olsa afet bişi olur haaaaAh kıyamam sana libidosuz mu kaldın sen
Valla cinsiyet mevzusu artık aldı başını gitti bizde haftaya niyet bakalım ne zamana kısmetoğlan anası tipli aDaLLy
![]()
bende istiyorum bananee.banada dikya aslında güzeldi o yer minderi oyuncaklı olan.hatırlıyorumsen onu makinede mi dikeceksin elde mi.elde kötü mü olur ki.elim beceriklidir ama.ya da anneme gittiğimde kesip biçme işni yapayım ben komsusuna mı diktireyim 5 dk da:26:
demedi bana doktorum öle bişiBen 17. haftada gidicem.Ekstra bir ücret ödemicemMuayene parası 100 tl zaten
![]()
Ben 17. haftada gidicem.Ekstra bir ücret ödemicemMuayene parası 100 tl zaten
![]()
ben demir ilacımı içemiyorum yakendimi çok bencil hissediyorum
benimkide tam olarak bundan banada vereli 3 hafat oldu ama daha 3 kez içtim 3ündede bulantı yaptı bu aralar tekrar denesem iyi olur aslındahayırdır neden içemion speedy? bana ferrum fort diye bi ilaç verdiydi dr, bulantı fln yapmıo hiç, kahvaltıdan 1 saat sonra 1 bardak suyla içilio.
canım kansızlık ihtimaline karşı veriyorlar ama benimkinin içinde b12 ile folik asit te var bu yüzden kötü hissederim içmezsem kendimi...şükür ki mide bulantısı yapmadı bende...eğer sen cidden hiç içemiyorsan hergün bir yemek kaşığı dut pekmezi iç iyi kan yapar:)
Ohh afiyet bal şeker olsun canım yarasın bebişine de sana da.Valla ben bu gün geç uyandım daha kahvaltı niyetine yediklerimi eritemedim![]()
canım kauçuk aldırcam birine onun satıldığı yere ben gidemem muhtemelen ebatı 80*100 falan olur belkide daha küçük ona uygun birde kumaş alırım renkli falan belki düz kumaş alırım üzerine diğer renklerden kare yuvarlak falan keser dikerim diye düşünüyorum, makinada dikeriz tatlım ben şu halimde makina açama ama annem yapabilir kayınvaldem olur ablam olur hepsi yapar kılıfını, sonra holahop alıcam bi tane işte onada aynı kumaştan kılıf sonra onları köşelere tututrcam gerisi zaten kolay![]()
yavrummmmm bir hafta önce uçağa bindim doktorum sorun olmaz dedi.
bende istiyorum bananee.banada dik
saol kuzum.yarasın inşallahhh
tamam o zaman.dikeceğin zaman haberleşiyoruz.önce malzemeleri hazır edip başlıyoruz.bende diktiririm birine
sana niye dikim leynnn yeğenime dikerim ama![]()
canı saolsun prensesimin
![]()
saol kuzum.yarasın inşallahhh
tamam o zaman.dikeceğin zaman haberleşiyoruz.önce malzemeleri hazır edip başlıyoruz.bende diktiririm birine
sana niye dikim leynnn yeğenime dikerim ama![]()
canı saolsun prensesimin
![]()
yavrummmmm bir hafta önce uçağa bindim doktorum sorun olmaz dedi.
hajım senin kızın olsa afet bişi olur haaaa
bende istiyorum bananee.banada dik
demedi bana doktorum öle bişi
bu arada üçlü testim çok iyi geldi.çok mutluyum.darısı sonuç öğrenmeyenlerin başına![]()
merhabalar sizi gebeliğimin 5.haftasından beri takip ediyorum:)çok faydalı şeyler öğrendim insan ortak birşeyler bulduğunda mutlu oluyor.ilk gebeliğim inşallah rabbim tamamına erdirir.izmirden kucak dolusu sıcakselamlar
ooo kıs o ne öylee nereye gidiyordun sen??? eğer özel muayenehaneye ise uygun ama hastane ise hele ki sigorta geçmesine rağmen böyle ise yuh diyorum:)
Kötü hissetme canım miden bulanıyor olur o kadar düzelirsin inşallah.
hobareey ne diyon guzum sen![]()