2014 Şubat Anneleri

ya aslında güzeldi o yer minderi oyuncaklı olan.hatırlıyorum:31: sen onu makinede mi dikeceksin elde mi.elde kötü mü olur ki.elim beceriklidir ama.ya da anneme gittiğimde kesip biçme işni yapayım ben komsusuna mı diktireyim 5 dk da:26:

canım kauçuk aldırcam birine onun satıldığı yere ben gidemem muhtemelen ebatı 80*100 falan olur belkide daha küçük ona uygun birde kumaş alırım renkli falan belki düz kumaş alırım üzerine diğer renklerden kare yuvarlak falan keser dikerim diye düşünüyorum, makinada dikeriz tatlım ben şu halimde makina açama ama annem yapabilir kayınvaldem olur ablam olur hepsi yapar kılıfını, sonra holahop alıcam bi tane işte onada aynı kumaştan kılıf sonra onları köşelere tututrcam gerisi zaten kolay :34:

oh ne güzel çık çık ben tatil lafı ettiğm an herkes otur oturduğun yerde diyip duruyor...yahu diyorum uçakla gitmeyi düşünüyorum neymiş uçak ta sarsarmış ve havadaki basınç bebeğin suyunun patlamasına sebep olabilirmiş vs... korkuttular beni:( benim tatil kavramım bahçelievlerde oturuyorum istinyedeki kayınvaldemlere gitmek olacak eh baya bir yoll:)))
yavrummmmm bir hafta önce uçağa bindim doktorum sorun olmaz dedi.
Ah kıyamam sana libidosuz mu kaldın sen :23::23:

Valla cinsiyet mevzusu artık aldı başını gitti bizde haftaya niyet bakalım ne zamana kısmet :27: oğlan anası tipli aDaLLy :53:
hajım senin kızın olsa afet bişi olur haaaa
ya aslında güzeldi o yer minderi oyuncaklı olan.hatırlıyorum:31: sen onu makinede mi dikeceksin elde mi.elde kötü mü olur ki.elim beceriklidir ama.ya da anneme gittiğimde kesip biçme işni yapayım ben komsusuna mı diktireyim 5 dk da:26:
bende istiyorum bananee.banada dik
Ben 17. haftada gidicem.Ekstra bir ücret ödemicem :34::34::34: Muayene parası 100 tl zaten :27::27::27:
demedi bana doktorum öle bişi :43:

bu arada üçlü testim çok iyi geldi.çok mutluyum.darısı sonuç öğrenmeyenlerin başına:32:

ben demir ilacımı içemiyorum ya :ssz::ssz: kendimi çok bencil hissediyorum

canım kansızlık ihtimaline karşı veriyorlar ama benimkinin içinde b12 ile folik asit te var bu yüzden kötü hissederim içmezsem kendimi...şükür ki mide bulantısı yapmadı bende...eğer sen cidden hiç içemiyorsan hergün bir yemek kaşığı dut pekmezi iç iyi kan yapar:)

hayırdır neden içemion speedy? bana ferrum fort diye bi ilaç verdiydi dr, bulantı fln yapmıo hiç, kahvaltıdan 1 saat sonra 1 bardak suyla içilio.
benimkide tam olarak bundan banada vereli 3 hafat oldu ama daha 3 kez içtim 3ündede bulantı yaptı bu aralar tekrar denesem iyi olur aslında
canım kansızlık ihtimaline karşı veriyorlar ama benimkinin içinde b12 ile folik asit te var bu yüzden kötü hissederim içmezsem kendimi...şükür ki mide bulantısı yapmadı bende...eğer sen cidden hiç içemiyorsan hergün bir yemek kaşığı dut pekmezi iç iyi kan yapar:)

canım ordaki b12 de demirin iyi emilimi için zaten artık folic asicidin bebeğe bir yararıda yokki kötü hissetmeyin kendinizi :50:

Ohh afiyet bal şeker olsun canım yarasın bebişine de sana da.Valla ben bu gün geç uyandım daha kahvaltı niyetine yediklerimi eritemedim :1:

saol kuzum.yarasın inşallahhh:16:

canım kauçuk aldırcam birine onun satıldığı yere ben gidemem muhtemelen ebatı 80*100 falan olur belkide daha küçük ona uygun birde kumaş alırım renkli falan belki düz kumaş alırım üzerine diğer renklerden kare yuvarlak falan keser dikerim diye düşünüyorum, makinada dikeriz tatlım ben şu halimde makina açama ama annem yapabilir kayınvaldem olur ablam olur hepsi yapar kılıfını, sonra holahop alıcam bi tane işte onada aynı kumaştan kılıf sonra onları köşelere tututrcam gerisi zaten kolay :34:

tamam o zaman.dikeceğin zaman haberleşiyoruz.önce malzemeleri hazır edip başlıyoruz.bende diktiririm birine:34:

sana niye dikim leynnn yeğenime dikerim ama:16::16: :27::27: canı saolsun prensesimin :54:

tamam o zaman.dikeceğin zaman haberleşiyoruz.önce malzemeleri hazır edip başlıyoruz.bende diktiririm birine:34:

sana niye dikim leynnn yeğenime dikerim ama:16::16: :27::27: canı saolsun prensesimin :54:

:54::54::54::54::54: sağol kuzummm.yımışakya bende yatarım diye düşündüydüm :D

tamam canım ama ben taaaaaaa 29 ekimde çarşıya inmeyi planlıyorum veya ekim ayında bir gün bir c.teside olabilir tabi eylül biraz geçsinde sıcaklar bitsin ondan sonra diyorum şu ara çok sıcak :50::50:
gittiğimde bi dolu malzeme alacağım işte alt açma için kumaş bu oyun halısı için kumaş v.s

Kötü hissetme canım miden bulanıyor olur o kadar düzelirsin inşallah.

hajım senin kızın olsa afet bişi olur haaaa

demedi bana doktorum öle bişi :43:

bu arada üçlü testim çok iyi geldi.çok mutluyum.darısı sonuç öğrenmeyenlerin başına:32:

hobareey ne diyon guzum sen :27:

merhabalar sizi gebeliğimin 5.haftasından beri takip ediyorum:)çok faydalı şeyler öğrendim insan ortak birşeyler bulduğunda mutlu oluyor.ilk gebeliğim inşallah rabbim tamamına erdirir.izmirden kucak dolusu sıcak :42:selamlar

İzmir'in neresinden canım. Bende İzmir'deyim. İzmir'li görünce gözlerim ışıldıyor artık :1:

Bende bende. Son 2 gün kustum ya bıraktım. Cumartesi sorcam doktora. Şuan sadece Omega 3 içiyorum. Balık yağı mıdır nedir o.

Back
X