2014 Şubat Anneleri

ayy hatunlar sevinçliyim yaa afp mom değerimin sonucu çıktı...1,25 çıktı yani çok iyi değer şükür:) normalde en fazla 2,5 en az 0,4 olurmuş benimki iyi çok şükür ohhh rahatladım biraz yaaa rabbime emanetiz yine de:)

Bana da aynen öyle oluyor, demek hala daha büyümemiş karnım, kaçamak bakışlar ardından lafa devam ediliyor. Hayırlısı olsun desek mi yok belki de göbektir, demeyelim diyor olabilirler.

Bu arada bende bugün iş yerinde yemek yerken çevreme baktım da bi sürü göbekli ve bi sürü hamile kadın var :51:

benim gördüğüm göbeklilerin hepsi gerçekten göbekli:)

buyur kuzucannn:16:
Eki Görüntüle 795653

benden cok yasayacan :1: bbilime sorayım dediydim bende:9::16:
jack güle güle kullansın bebeğin kaça gelio bu

abisi kardeşini korur ya benim de abim var son yolladığı resim bu aramızdaki iletişimi siz düşünün.

Eki Görüntüle 795674

haha bak ne kadar sevio seni:))

Bana da çok fazla geldi yavrum ya.Zaten o bizim baktığımız set ikiz paketi olarak geçiyor.Geçen gün butikbebede vardı aynı kampanya ikiz paketi olarak :34::34:

bunlar marketlerden daha mı uygun oluo bu sitelerdeki??

ayy hatunlar sevinçliyim yaa afp mom değerimin sonucu çıktı...1,25 çıktı yani çok iyi değer şükür:) normalde en fazla 2,5 en az 0,4 olurmuş benimki iyi çok şükür ohhh rahatladım biraz yaaa rabbime emanetiz yine de:)

BENİMDE SONUCUM 0.92 ÇIKMIŞ DOKTORA ULAŞAMAYINCA MAİL İLE SORDUM ENDİŞE YOK HERŞEY NORMAL DEMİŞ:)
amaa ayrıntlı yapılınca gel tekrar değerlendirelim demiş ki ona daha bi ay var valla kovsada haftaya son kontrol günümde gitcem yiter yaa

BENİMDE SONUCUM 0.92 ÇIKMIŞ DOKTORA ULAŞAMAYINCA MAİL İLE SORDUM ENDİŞE YOK HERŞEY NORMAL DEMİŞ:)
amaa ayrıntlı yapılınca gel tekrar değerlendirelim demiş ki ona daha bi ay var valla kovsada haftaya son kontrol günümde gitcem yiter yaa

eh beni de ayrıntılı zamanı kontrol için çağırdı yani taa 30 eylülde:))) senin de sonuçların gayet iyi çıkmış güzelim yani herşey normal çook şükür:)

eh beni de ayrıntılı zamanı kontrol için çağırdı yani taa 30 eylülde:))) senin de sonuçların gayet iyi çıkmış güzelim yani herşey normal çook şükür:)

ama bu vicdansızlık hem bisürü para veriom hem kontrol günüm yancak olcak şeymi:ssz:
tabiki olmicak doktorum gene bi bebe demosu yapar bana hatır için haha:1:

Canlar,

Ben birazdan haftayı bitirip arkadaşıma gidicem. Yarın da sabah kalkıp bebişkomu görücem Allah'ın izniyle.
Teyzelere el salla dicem dinlerse fotoğrafımızı paylaşırız. Öpüyorum sizi ve sıpacıklarınızı..:16::16:

Son düzenleme:

ama bu vicdansızlık hem bisürü para veriom hem kontrol günüm yancak olcak şeymi:ssz:
tabiki olmicak doktorum gene bi bebe demosu yapar bana hatır için haha:1:

maalesef öyle ama sonuçlar çıksın hemen göstercem doktoruma sonra bakalım ne zaman gel der...artık girdik bir yola terleyecez:) bu akşam eşimle marmara foruma gitmeyi düşünüyoruz c&a diye bir mağaza var ve çok güzel şeyler var orda bakalım siftahı yapayım:)

ya kızlar moralim bozuk,
ben resmi gazetede gebeler ve emziren anneler ile ilgili çıkan yönetmelik (günde 7,5 saat çalışma+muayene izni vb.) ne zaman uygulanacak diye epeydir ik'yı arayıp soruyordum. ama sonuç alamadım. bugün de bilgisi olsun diye müdüre yönetmeliği gösterdim, ik'dan haber beklediğimi de söyledim. adam resmen çamura yattı, "biz zaten zorlayıcı iş vermiyoruz, istersen hiç gelme" dedi. sanki ondan izin dileniyorum ben. hakkım olanı kullanmak istiyorum, benimle aynı dairede çalışanların(daha doğrusu çalışmayanların!) nasıl suistimal ettiklerini, geç geldiklerini, saçma sapan sebeplerle izin aldıklarını görünce hakkım olanı istedim sadece.

o konuşma esnasında belli etmedim dik durdum ama kalbim nasıl hızlı hızlı çarptı, sinirlendim.sonra aşağıdaki arkadaşların yanına gittim gözlerimden yaşlar boşaldı.

Son düzenleme:
bende oha derim ama şunu da eklerim.
kendi doktorum şuanda acıbademe gitsin gider yine doğururum doktora güvenmek çok önemli :20:
bunu doktor ararken çok daha iyi anladım .

şunu mutlaka sor doğum geceolursa extra ücret isteyebilir buda acıbadem için en az 1000 TL olur
fiyatı da konuş acıyı sancıyı sen çekeceksin gereksiz yere para almasınlar inş güzel indirim yparlar.

bizim hastane de 450 TL normal doğum 550 TL sezeryan epidıural dahil

merhaba speedy arkadaşım ben de doktora güvenmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. daha önceki yazılarda okmeydanında bir hastaneye gittiğinizi söylemiştiniz. rica etsem dr ve hastane ismini alabilir miyim. kendi gittiğim dra güvenmiyorum da:((

inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize... sevgili arkadaşım sabırsızlığımı mazur gör ama önceki sayfalarda bahsettiğin hastane ve memnun olduğun dr u çok merak ediyorum ben de okmeydanına filan yakın sayılırım.. 2 aydır dr arayışındayım ama bulamadım bir türlü:(( özel msj gönderemiyorum msj sayım henüz 50 olmadığı için burdan yazıyorum yardımcı olursan sevinirim

inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize... sevgili arkadaşım sabırsızlığımı mazur gör ama önceki sayfalarda bahsettiğin hastane ve memnun olduğun dr u çok merak ediyorum ben de okmeydanına filan yakın sayılırım.. 2 aydır dr arayışındayım ama bulamadım bir türlü:(( özel msj gönderemiyorum msj sayım henüz 50 olmadığı için burdan yazıyorum yardımcı olursan sevinirim

amin inşallah sağlıkla gelsinler

özel okmeydanı hastanesi Osman Batur yalnız erken arayıp radevu alman lazım

çok ama çok tşk ederim canım.. dr sıkıntısı çekmekten bıktım hakikaten önümüzdeki hafta içi ilk fırsatta gideceğim inşallah... Tekrar tşk ederim:)))

yarın ara hemen al randevu yoğun olabiliyor canım inşallah memnun kalırsın:34: 10:30 da geliyor doktor bilgin olsun

bende yarına test sonucumu alacağım inşallah sıkıtısız geçer:30:

yarın ara hemen al randevu yoğun olabiliyor canım inşallah memnun kalırsın:34: 10:30 da geliyor doktor bilgin olsun

bende yarına test sonucumu alacağım inşallah sıkıtısız geçer:30:

çok sağol canım yardımın ve ilgin için... aradım meşguldü de dediğin gibi yarın arayacağım inş.. umarım stest sonucun sorunsuz sıkıntısız geçer...

maalesef öyle ama sonuçlar çıksın hemen göstercem doktoruma sonra bakalım ne zaman gel der...artık girdik bir yola terleyecez:) bu akşam eşimle marmara foruma gitmeyi düşünüyoruz c&a diye bir mağaza var ve çok güzel şeyler var orda bakalım siftahı yapayım:)
biliyorum oraqyı uygunda fiyatları galba
hadi bakalım siftahınız hayırlı uğurlu olsun:emir_bebek:

ya kızlar moralim bozuk,
ben resmi gazetede gebeler ve emziren anneler ile ilgili çıkan yönetmelik (günde 7,5 saat çalışma+muayene izni vb.) ne zaman uygulanacak diye epeydir ik'yı arayıp soruyordum. ama sonuç alamadım. bugün de bilgisi olsun diye müdüre yönetmeliği gösterdim, ik'dan haber beklediğimi de söyledim. adam resmen çamura yattı, "biz zaten zorlayıcı iş vermiyoruz, istersen hiç gelme" dedi. sanki ondan izin dileniyorum ben. hakkım olanı kullanmak istiyorum, benimle aynı dairede çalışanların(daha doğrusu çalışmayanların!) nasıl suistimal ettiklerini, geç geldiklerini, saçma sapan sebeplerle izin aldıklarını görünce hakkım olanı istedim sadece.

o konuşma esnasında belli etmedim dik durdum ama kalbim nasıl hızlı hızlı çarptı, sinirlendim.sonra aşağıdaki arkadaşların yanına gittim gözlerimden yaşlar boşaldı.

amaan boşversene ya insan o an dayanamıo ama bu gibi insanlar için canını sıkmaya emin ol değmio

insafsız bu gibiler
hiç gelmede ne demek adi herif! hakkını alırsın elbet bence sen bidaha müdürle bu konuda muhattap olma ik ile görüş gerekirse

Son düzenleme:
Selamlar kızlar.Bugün kuran günü vardı hepinize bebeklerimize bol bol dua ettim.Oyüzden yazamadım.Geçmişi de bir güzel okudum :16:

günaydın kızlarrr.benimde kızım geliyormuş.dün öğrendik cok mutlu oludmmm

Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :nazar:

kızlar çok fena sanatsal foto çektim:52:
koysammı bilemedim ama ekliyorum gülmek yok yola devam tamam mı:DD

göbeğimi en güzel anlatan fotoo:1:
Eki Görüntüle 795275

Allah seni ne yapmasın emi ne kadar güzek bir fotoğraf bu böyle zeki hatunsun vesselam maşallah size :1:

kızlaaarrrr günaydıınnn kızımız oluyorr:nazar::52::52::52::49:
dün 4 lü test yaptırdım iyi çıktı sonuçlar çok şükürr

Hayırlı uğurlu olsun kızçen canım sağlıcakla kucağına aldığınıda görürüz inşallah :nazar:

Ya kızlar sizde alışverişler ne alemde ?? Ben eşimi artık iyice zor zaptetmeye başladım. Geçen hafta sonu tutturdu gidip eşyaları alalım diye. Henüz ne arabaya ne de park yatağa karar verebilmiş değilim ama eşim her hafta sonu resmen surat yapıyor almadık diye. Bana hala biraz erkenmiş gibi geliyor. Alsak mı ki ne yapsak ??

Biz en son geçen hafta eşimle gittik e bebeğin mağazasında bakındık bir kaç parça birşey alıp çıktık.Mobilyalarını sipariş yaptırmaya karar verdik odanın her alanını kullanabilmek adına.Mesela gardrobunu köşeli yaptırıcam :34:

Ehehehe eyvallah sosyolojim.
Zaten akşam çok komik bişey oldu artık korkuyordur benden.
Tatterevalliye bindik . Adam beni kaldıramadı. :1: Hatta ekliyeyim de gülün biraz. :10::10:

Eki Görüntüle 795336

:60::60::60::60::60::60::60: ne güzel içinizdek çocuğun hala yaşıyor olması :nazar:

adallyim nerede, yok mu bugün?

Özledin mi bakayım sen beni :23:

kızlar doktordan geldim..düne kadar erkek bildiğim bebeğim meğerse kızmış :)

Vay bebişe bak sen nasıl da kandırıkçılık yapmş:1: Maşallah size

evet küçükken çok kavga oluyor ama yaş ilerledikçe bir erkek bir kız daha iyi anlaşıyor gibi geliyor bana..her ne kadar kardeşte olsa aynı cinslerde bir çekememezlik olayı yaşanıyor ama karşı cins olunca daha iyi anlaşıyorlar..benim gözlemlediğim bu :)

Benimde abim var aramızda 5 yaş var hatta benim neden kardeşim yok soruları üzerine beni yapmışlar :1:
Ablam olsa nasıl olurdu bilemiyorum ama iyi ki abim var diyorum her gün kıymetlim o benim :16:

Adally napıyon kız orda. Yazsana. yoktun bütün gün? İyi misin? :18::27:

Size dua etmekle meşguldüm canım nasıl yazem ya :1: merak etmedim değil hani :27:

ADALYY ;akşam sizin oradayım kayınvalideme geleceğim meydana :1:

Hoşgelirsin sefalar getirirsin canım :3:

aDALLY Bİ GÖRÜNÜP KAÇTI. PAS VERMİYOR BİZE BUGÜN :31:

Nerde göründüm yahu kim gördü valla ben bişey yapmadım :52:

Çok şükür canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :nazar:

25 Şubat muhtemel doğum tarihim bende hissetmiyorum :9::9::9: Gerçi hissediliyorsa bile anlamıyorum çok yoruluyorum şu aralar eve gidince direk uyuyorum kendimi dinlemeye vakit bulamıyorum :31::31::31:

Bizim evde 2+1. Biz salon yapmadık direk oturma odası yaptık diğer küçük odamızda da misafir geldiğinde yatsın diye bir küçük L takımı var.Çocuk odası yapınca bizde küçük odayı boşaltıcaz.Mecburen gelen misafir ve annem oturma odasında kalacak.Bence yatağa gerek yok.Ben evlenirken annem şilte gibi koltuğun üstüne sermek için ince birşey yaptı.Ben onu seriyorum koltuğun üstüne rahat oluyor. Ev değiştirmek seni zorlamayacak mı :26::26::26:

Günaydın arkadaşlar :16::16::16:

canim cevabin icin saolasin, ben de cok merak ediyorum ne zaman hissetmeye baslayacagim diye.. az kaldi insAllah :)

ev konusunda da, canim biz yurt disindayiz, annem veya kayinvalidemler gelince 6 ay filan kalicaklar, yani kisa sureli olsa idare edilir bi sekilde ama baya uzunca kalacaklari icin nasi yapicam bilemedim. salon dedigim zaman ben de iki tane oturma odasi seklinde tariff etmeye calistim. koltugun ustune silte koyduk yatak yaptik diyelim, onu her gun ac kapa yorucu olmaz mi, ya da ben mi cok detayci dusunuyorum acaba, bizim yatak odamiz da kucuk, yatak odasi mobilyamiz da biraz irice, bebege yatak alsak yanimiza koymamiz lazim onu nasi sigdircas onu dusunuyorum, pencerenin yanina konmaz di mi sanki ordan kenardan soguk gelir gibime geliyor hep. neyse ins bi cozum buluruz. ev degistirmek zor tabi, ama nakliyeci tutariz onlar tasirlar diye dusundum, bi de annem geldikten sonar tasincak olsak, o da yardim eder. uff bilmiyorum cok karisik :44:

Zaten sizin hızınıza erişmek ne mümkün :46: Ben kuzuma henüz sadece 4 adet badi aldım :52: Ama tabi annemin aldıklarını ve ördüklerini saymıyorum :))
Ya bunu dile getirmekten nefret ediyorum ama, açıkcası ben korkuyorum ve o yüzden pek fazla birşey almak istemiyorum..
Daha önce 2 bebişi kaybettim. Gerçi onlar hep ilk aylardaydı ama hala çok tedirginim. Geçen yıl Eylül ayından beri bu 3. hamileliğim ama hala kucağıma alamadım. Aslında eşim de bu tedirginliğimi biliyor ve bana kızdığı için bişey söylemese de alışveriş yapmak istiyor....
Canım bu arada bizim alttaki takvimde 4. ayınızı doldurdunuz yaziyor. E ben ne kadarlık hamilesin diye soranlara 4,5 aylık diyorum. Nasıl oluyor bu iş ??

canim benim de gecen gun kafami karstryordu bu konu, yani haftalarin kac aylik diye cevirilmesi meselesi.
ingilizce sitelerden arastrdm, soyle bi bilgi cikti. 1 ay= 4.4 haftadir diyor.

Haftalar = Ay
1-4 hafta = 1. ay
5-8 hafta = 2. ay
9-13 hafta = 3. ay
14-17 hafta = 4. ay
18-21 hafta = 5. ay
22-26 hafta = 6. ay
27-30 hafta = 7. ay
31-35 hafta = 8. ay
36-40 hafta = 9. ay

Hayir canim hafta olarak hesapla ay hesabina gecerken de 4 hafta 1 ay oluyor ona gore mesela benim son adet tarihim 24 mayis ama haftaya cuma yani 13 eylulde tam 16 hafta oluyor yani 4 ay oluyor Allah izin verirse

yani oyle hesaplayinca 40. haftada 10 aylik olmus oluyorsun. o yuzden biraz onden gidiyor o hesap. bizim mesela yukarida yazdgma gore 15. hafta 4. ayin icinde oluyor yani yaklasik 3.5 aylik filan diyebilirim soranlara. hos kimseye soylemiyorum ama cinsiyeti belli olduktan sonar soylerim belki :16:

günaydın hatunlar,

sabah prof. saraçoğlu'nu izledim tv'de, süt artırmak için "dereotu, incir ve beyaz üzüm yiyin" dedi. bu besinler prolaktin hormanu salgısını artırıyormuş. incirle, üzüme bayılırım, ama hazetmediğim bir sey varsa o da dereotudur. yani kerevizi bile yerim ama dereotu ı-ıh...

bir de hamileyken ayva yemek iyi olurmuş bunu da dün okudum, bebişlerimiz gamzeli olsun:)

gamze yapmasının yanı sıra ayva yiyenlerin doğumu kolay olur derler :34:

iyi akşamlar hatunlar....adallycim kuranını Allah kabul etsin güzelim...dua eden dillerin dert görmesin inşallahh:)))
ayy bu akşam göbeğim bir geriliyorki sormayın yaa bir deee ben de artık bebeğimi hissetmek istiyorum gaz da olsa kıpırdasın birşeyler yaaaaaaaa:(((((((((

Back
X