2014 Şubat Anneleri

İyi diyelim iyi olsun canım sen de üşütüyor musun acaba kasık ağrıların geçmedi bi türlü :(

aynen canım bacaklar açık göbek önce ayyhh offf diye diye gittim yolu bir de bunun dönüşü var :)

yürümeye alışmak lazım tabi ki ama işte beden ağırlaşınca zor okuyor :(

bilmiyorumki canım yada diyorlarya rahim doğuma hazırlanıyor falan:) bu kadar ağrıyla doğumum çok kolay olacak galiba acaip hazırlanıyorum:)

bugün arkadaşlarda dediki şimdiye kadar bebeği hissetmen gerekirdi dediler:( hissederim inaşallah yaaa:( gerçi hissedincede yok oynadı yok oynamadı napıo falan:) biliorum kendimi:)

bugün arkadaşlarda dediki şimdiye kadar bebeği hissetmen gerekirdi dediler:( hissederim inaşallah yaaa:( gerçi hissedincede yok oynadı yok oynamadı napıo falan:) biliorum kendimi:)

kuzumm bende hissetmedim daha.doktorum 20.haftaya kadar hissetmeyebilirsin dedi

kızlar ben kızımı hiç hiisetmezdim, öyle hissedemey hissedemeye de doğurdum, kızım hiç kıpırdamazdı, yer değiştirmezdi, tekme atmazdı, nasıl br bebekti bilmiyorum, çoğu zaman öldü bu bebek diye acile gittiğimiz çok oldu amaa maşallahh şimdi 5 yaşında olan bir cimcimem var.

şimdikini ise taaa en başından beri hissediyorum, hatta 2 gün önce yer değiştirdi kaydı karnımda, çok güzel bir duyguymuş bu, bana da anca 2. hamileliğimde nasip oldu:16: kormayın tasalanmayın yani, hissedememek sorun değil

kızlar ben kızımı hiç hiisetmezdim, öyle hissedemey hissedemeye de doğurdum, kızım hiç kıpırdamazdı, yer değiştirmezdi, tekme atmazdı, nasıl br bebekti bilmiyorum, çoğu zaman öldü bu bebek diye acile gittiğimiz çok oldu amaa maşallahh şimdi 5 yaşında olan bir cimcimem var.

şimdikini ise taaa en başından beri hissediyorum, hatta 2 gün önce yer değiştirdi kaydı karnımda, çok güzel bir duyguymuş bu, bana da anca 2. hamileliğimde nasip oldu:16: kormayın tasalanmayın yani, hissedememek sorun değil

sağol canım benim yaaaaaaaaaaa:)

bende öyle diyorum iyi olsunda gerisi boş :54::54::54:

kızlar ya bu birazda kilonuza ve bebeğin urduğu yere bağlı galba
sert vurması gerek e siz zayıf olcaksınız falan filan
20. haftada hisseden de var 14. haftada da
sağlıklı olsunda hissedilir elbet

sabahları iyi öğlenleri eh aa akşamları çatlicam heralde diyom sonunda
çok gerilio karnım
hazımsızlık falan mahvedio bizi:S
soda içtim geçirsin inşallah

kızlar ya bu birazda kilonuza ve bebeğin urduğu yere bağlı galba
sert vurması gerek e siz zayıf olcaksınız falan filan
20. haftada hisseden de var 14. haftada da
sağlıklı olsunda hissedilir elbet

benim kilo maşalalh:) e bu durumda zor:)

SELAM YEMEKTEN SONRA İKEA YA GİTTİK oda bakim dedim fiyatlara varmı bakim begencem bişey dedim ben son ay alırımda fikir olsun diye hiç sallanan bişi yok orda ya:1::1: diyorum bu sallama biz türklere has bişi yabancılar hiç sallamıyo çocu ne o öyle hapisane gb parmaklıkları var sadece beşiklerin bizimki öyle olamaz yani cocuk acık dönmeye başladımı düşmeli o yataktanki aklı başına gelsin hoşgeldin türkiyedesin diyelim:9::9::52: neyse bişi begenemedim yani fiyatlarda o biçim mama önlügü aldık bebişe kolları filan var 2 tanesi 10tlydi aldım onu bitek :31: bide waikikiden çilek 5li takım aldım tulumlu fişlan resmini koyarım bi ara:51:

SELAM YEMEKTEN SONRA İKEA YA GİTTİK oda bakim dedim fiyatlara varmı bakim begencem bişey dedim ben son ay alırımda fikir olsun diye hiç sallanan bişi yok orda ya:1::1: diyorum bu sallama biz türklere has bişi yabancılar hiç sallamıyo çocu ne o öyle hapisane gb parmaklıkları var sadece beşiklerin bizimki öyle olamaz yani cocuk acık dönmeye başladımı düşmeli o yataktanki aklı başına gelsin hoşgeldin türkiyedesin diyelim:9::9::52: neyse bişi begenemedim yani fiyatlarda o biçim mama önlügü aldık bebişe kolları filan var 2 tanesi 10tlydi aldım onu bitek :31: bide waikikiden çilek 5li takım aldım tulumlu fişlan resmini koyarım bi ara:51:

ikeada cıvıl cıvıl bişi yok.şok olduydum

resimlerini koy canım bizede fikir olsun:34::34::34:

ikeada cıvıl cıvıl bişi yok.şok olduydum

aynen işe yarar bişey yok ama oyuncak dolabı alabilirim ordan ilerde bide tahta oyuncakalrı hoşuma gidiyo ama şimdilik lazım değiller ilerde kızçemle beraber beyenip alırız allahın izniyle:12::12:

aynen işe yarar bişey yok ama oyuncak dolabı alabilirim ordan ilerde bide tahta oyuncakalrı hoşuma gidiyo ama şimdilik lazım değiller ilerde kızçemle beraber beyenip alırız allahın izniyle:12::12:

oyy yerim kızçenide senide
bende bi sürü şey aldım uşağıkama (küçük uşak demek istyrm :) )

İkeanın oda dizaynlarını seviyorum ben beşikleri aynı model zaten ben çekmiştim fotoğraf sizlere gösteririm diye ama eklemedim kaldı :52::52::52:

Back
X