Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok geçmiş olsun rabbim seni darda bırakmasın inşallah yüreğine su serpecek haberleri duyarsın en kısa zamanda...benim de bebeğimin beyninde kist çıktı doktor geçer kesin 22.haftada dedi ama yine de üzüldüm elimden ne gelir...ayrıntılıda ne diyecekler bilmiyorum bu yüzden darda kalmak nedir seni çok iyi anlıyorum....
selam canım hayırlı olsun oğluşun kaç kiloyla gebe kaldın ??
ojjgeldinnnselam canlar ben geldim.![]()
öksuruk oldum bennnkızımın ismini bnde duru dusunuyorum yada ipek ama tabi bı cok kez defısır speedycim
![]()
lauranam o anda edebildiğin tek dua bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım oluyor bende öyle oldu en azından başka şeylere dua ettiğini söyleyenler bana pek inandırıcı gelmiyor açıkcası çünkü geçrketen düşündüğün tek şey o an bebeğin oluyor ve sağlıkla doğması
en azından ben başka şeylere dua edemedim ama gerçekten edenler varsada bravo diyorum![]()
canımm muhakkak dediğin gibidir sonuçta tecrüben var ben o sancıların bile nasıl olduğunu tahayyül edemiyorum,belki de aklıma hiçbirşey gelmeyecek anca bağıracam:44:ama işte napiim bilimim umut fakirin ekmeği ne yaptıysam olmadı,hayatımda ilk defa tanıdık buldum ve referans olacaktı bana adam adliyede hatırı sayılır biriydii noolldu dersiniz vefat etti ve daha 32 yaşındaydııgerçii işimin olmamasından akrabamızın ölümü çok fazla içimi yaktı ama gör kısmetsizliğimii artık bunaldım güzelim,mizacım evde oturmaya çok ters bu yüzden nası bi hobi edinsem diye düşünüyorum...umarım bu sene adliyede alımlar doğumumdan sonra olur yoksaa şanssızlığıma söverim artıkkk
malum 2012 kpss sonucum bu sene son 2014e de hazırlanamam
off offf darlandım yinee,işim artık duaya kaldıı hem de doğum anındaaaa yanii bir denemediğim o kaldı:18:
öksuruk oldum bennnkızımın ismini bnde duru dusunuyorum yada ipek ama tabi bı cok kez defısır speedycim
![]()
Hatunlaaaaaaarrrrrrrr. Ne zamandır giremiyodum nete :) Artık muradıma erdim. Benim de KIZIM oluyo :) dün öğrendim ama buraya yazamadığım için çatladım resmen :) teyzeleri kızım el salladı bize :) bi pozlar bi pozlar göreceksiniz :) çok cilveli bi kız geliyo bize :) Babası şimdeden ne yapıcam bu kızla diye düşünsün bakalım :) bu arada kızım da hepinizi öpüyo canlarım benim :)
canım çok geçmiş olsun rabbim seni darda bırakmasın inşallah yüreğine su serpecek haberleri duyarsın en kısa zamanda...benim de bebeğimin beyninde kist çıktı doktor geçer kesin 22.haftada dedi ama yine de üzüldüm elimden ne gelir...ayrıntılıda ne diyecekler bilmiyorum bu yüzden darda kalmak nedir seni çok iyi anlıyorum....
Canım aynı kist arkadaşımda çıktı 1 ay önce. %90 oranla kist geçecek geçmezse bile çocuğuna hiçbir etkisi olmayacaktır dedi. Gebeliklerin %2 sinde rastlanıyormuş bu duruma. Üzme kendini. Arkadaşım ayrıntılı yaptırdı, kist 1 hafta sonra yoktu yerinde.
kuzummm bilmiyordum ben bunu![]()
maşallah kızlarımız çoğalıyor
böyle siz anlatınca kızımı özlüyorum gidip göresim geliyor ya![]()
canım benim sağolun ben inanıyorum yoluna girecek her ne kadar içimde kıpır kıpır etmese de konuşuyorum defnemle ve her vakit Alllaha dua ediyorum üzülmemeyi öğrendim gibi birşey :)Lauranammmm şoktayım kuzumumarım önemli birşey değildir yoluna girer herşey..
canım kimse bilmiyordu söylememiştim çünküü....burda sürekli dert yanan modda olmak istemiyorum tek stress attığım yerlerden biri burasıı....zaten bin türlü insan var biri çıkıpta kardeşim amma dert yanıyorsun Allaha bırak dersee ya da psikolojim bozuluyor anlatma burda olumsuz düşüncelerini derse çok üzülürüm diye olumsuzlukları olduğunca paylaşmamaya özen gösteriyorum:)
Evet canım maşallah baya kız bebiş geliyo :) bu yıla kız yılı diyolardı doğru gibi sanki :) şimdi biz bu kadar kıza nerden damat bulucaz![]()
__laurana__
Rabbim dermansız dert vermesin doktorlar hiç stressiz oluyorlar ama iyi bişeyi yok kelimesini duyana kadar insanın kafasına takılıyor
inşallah sorunsuz atlatırsın
ayrıntılıya bir ben geç gireceğim sanırım eylül sonu doktora gitsem ancak kurbandan sonra ayrıntılı ultrasona girerim