kızlar merhaba.. dr bana da demir ve vitamin bide magnezyum vermişti... sonra geçenlerde çok fena oldum.. çarpıntım oldu bi de mide yanmam çok şiddetliydi zaten bi gastrit geçmişim de var.. neyse dr.u aradım ilaçları kes dahiliyeye git dedi.. gittim.. ne şans ki dr.da hamileydi=) demir hapı midede tahribat yapar o yuden aç karna değil tok karna iç dedi.. emilimi azalıyomus ama mideye yuklenmezsin dedi bi de gaviscon verdi.. kendi dr.um da vitamin ve magnezyuma biraz ara ver sonra başlatırız yeniden dedi.. şimdilik sadece demir ve gaviscon kullanıyorum yani...
bu arada ev aldık

dün de taşındık..

ama her taşınmadan sonra oldugu gibi nakliyecilerin geride bıraktıkları hasarlar canımı sıktı..

size de yazıyım da olurda nakliye lazım olursa bu firmayı tercih etmeyin çok kızgınım onlara..

ankarada yenimahalledeki Des....Nakliyat...aradık her iki tarafa da asansör kuracakları konusunda anlaştık ve ısrarla gelip evi görmelerini ona göre anlaşmayı teyit etmek istediğimizi söyledik..
normal de bunu firmanın teklif etmesi gerekirdi.. ama yok abi tamam sorun olmaz dediler eşime..
neyse sabah geldiler ve caddenin ve evin konumu asansör kurmaya uygun değil diyerek kurmadılar.. diğer tarafta dedikleri gibi kurdular asansörü.. ama iş bitip ödeme konusunu konuşmaya gelince "biz size bir asansör fiyatı verdik zaten 2 asansör daha pahalı olur" diye kıvırmaya başladılar.. diğer tarafta kurmadıkları asansörün parasını da aldılar.. zaten taşıma yaparken sardıkları mobilyalarımın her tarafını çizmişlerdi.. güya evden eve nakliyat ama eşyaları atıp eve gittiler.. zorla bi kaç eşyayı yerleştirdiler söyleyince.. sökmeyi becerdikleri sürgülü gardrobumun kapaklarını takmayı becemediler bi de üstüne rayın parçalarını kırdılar..
bi de bişey yapmalarını isteyince bozulup anlamadığımız bi dilden sinirli sinirli bişeyler konuşuyolar aralarında artık küfür mü ediyolar napıyolarsa bilemiyoruz...

çok sinirliyim.. keşke buraya da asansör kurmasalardı da 5. kata çıkarsalardı eşyayı.. zaten ancak bu kadar hasar verebilirlerdi... bari aldıkları parayla döktükleri ter denk gelirdi...

sonuç olarak ANKARA DES...N Nakliyatı tavsiye etmiyorum...
ben hiç bişey yapmadım dr.umun uyarısıyla.. çok rahatt bir taşınma oldu annem ve kv. saolsunlar evden eve nakliye gibiler

ben sadece eve gidip yatıyorum bi de onu buraya bunu şuraya diye direktif veriyorum

haftaya da yıllık izin kullanıcaz bayramla birleşince bir ay olucak oooohhh misss