ay sabah sabah moralim bozuldu canım ya sinir oldum yani dün bişey yok bi anda şişkinlik hissi var hala da atamadım üstüne bir de akşama kadar ders çok yorgunum
bana hep oluyor canım aynen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay sabah sabah moralim bozuldu canım ya sinir oldum yani dün bişey yok bi anda şişkinlik hissi var hala da atamadım üstüne bir de akşama kadar ders çok yorgunum
tatlım ben şöyle düşünürüm;ben annemi daha çok seviyorum o da oğlunu.ben kayınvalidemle konuşmuyorum.hepsi üç aşağı beş yukarı aynı
boş verelim şimdi onları:) sen nasılsın günün nasıl geçti
Yuh yani..çorbayı sen iç diyeydinboşver canım büyütmemek en iyisi..ben de bi fayda görmedim göreceğini de sanmıyorum biz neler yaşadık anlatsam şok olursunuz..yine de eşimi seviyorum o da annesi aramız bozulmasın diye saygıda kusur etmiyorum ama sevmiyorum ne yalan söyliim..normalde aramasak aylarca aramazdı şimdi hamileyim diye arıyor babanne olacak ya..
oarası öle kuuzm rabbime şükürler olsun annem var kendi annem kalmadım ona .ama ben çok istedim beni sevsinler şu gelin kaynana olayı olmasın die çok istedim kendi kızındanda iyi davranıyorum .lafa gelince kızı gibiyim zoruma gidiyor ne yaptımda böle ha çirkinim beceriksizim okumamşım desem hiçbiri yok öğretmenim herkesin parmakl a gösterdiği kadar güzelim şu aralar çok kilo almamın dışındaanasını kızını birleştirsen benim yaptığım yemeği işi yapmazlar ama yaranamıyorum neden çünkü oğulları beni seviyor.ama işte dediğiniz gbi anasının lafını açarsan kocanlada kavga edersin eşimi çok seviyorum onunla bu yüzden gerilmek istemiyorum çok anlayışlı eşim.ama işte içine ata atada insan hastalık sahibi oluyor nbiliyim işte
![]()
bugün aşı olduk oğlumla teyzeleri ağrım gene vardı biraz ama çok şükür fena değilim.sizler nasılsınız bakalım teyzeleri oğluma isim aramalarmız devam ediyor:)
geçmiş olsun canım ya bana 17-18 haftalıkken yaptı çok mu erkendi acaba
Oğluma ilk hediyem donansın diye güzel bir don:)))) ve çok hoşuma gitti aslında denk geldi altı deri çoraplı patik aldım ev için yürüyünce giysin ayakları üşümesin diyeisimsiz kahramanım benim...
![]()
ben de yenibosnadyım şirinevlere yakın komşumuyuz acabahahah spseee senin güne gidesin var ama gün sırasının sana gelmemesi şartıyla dimi seni seniiiişu doppleri bi atlatayım niyetim ekimin ilk haftasonu buluşmak istanbul avrupa yakasıyla ama kızlar ne der bilmiyorum:))) istanbuldakilerrrr ben yenibosnadayım şirinevlere yakın bölümde böyle kek börek felan çekiyorsa canınız yapayım gelin:))))))))) zaten gezemiyorum hemen şeyim ağrıyor ama evimde severek ağırlarım hepinizi:))) zaten bir musait olayım krocuumuu alacam onun evi bana 2 adım:)))
ahhh ahhh şimdi nohutumu yedimm ve üzerine deee kek dün yapmıştım,şimdi sizler söyleyinceee acıdım be yaaa keşke yakın olsaydınız bana![]()
kuzummm olabilir ödem.karnının tok yada aç olması,tuvalete sıkışık olman bile farkeder kuzummm
oo hsjımmmm ne güzel şeyler yemişsin nem nem nem
ahhh canım yoğurma kısır istedi heeee
oarası öle kuuzm rabbime şükürler olsun annem var kendi annem kalmadım ona .ama ben çok istedim beni sevsinler şu gelin kaynana olayı olmasın die çok istedim kendi kızındanda iyi davranıyorum .lafa gelince kızı gibiyim zoruma gidiyor ne yaptımda böle ha çirkinim beceriksizim okumamşım desem hiçbiri yok öğretmenim herkesin parmakl a gösterdiği kadar güzelim şu aralar çok kilo almamın dışındaanasını kızını birleştirsen benim yaptığım yemeği işi yapmazlar ama yaranamıyorum neden çünkü oğulları beni seviyor.ama işte dediğiniz gbi anasının lafını açarsan kocanlada kavga edersin eşimi çok seviyorum onunla bu yüzden gerilmek istemiyorum çok anlayışlı eşim.ama işte içine ata atada insan hastalık sahibi oluyor nbiliyim işte
![]()
bugün aşı olduk oğlumla teyzeleri ağrım gene vardı biraz ama çok şükür fena değilim.sizler nasılsınız bakalım teyzeleri oğluma isim aramalarmız devam ediyor:)
Sorma hajım kendimden geçtim de yoğurma kısır nasıl oluyor ki acep :44:
Canım mesela biz kısırlık bulguru sıcak suyla demleriz ama genelde doğu mutfağı kısırı elleriyle çiğ köfte gibi yoğururlar..urfalı bi arkadaşım var o da öyle yapar tüm baharatlar kusırla bütünleşir pek de güzel olur:)
Canım mesela biz kısırlık bulguru sıcak suyla demleriz ama genelde doğu mutfağı kısırı elleriyle çiğ köfte gibi yoğururlar..urfalı bi arkadaşım var o da öyle yapar tüm baharatlar kusırla bütünleşir pek de güzel olur:)
aynen kuzum.bende çok severim ve yaparım yani yapardımbulgura birer kaşık biber ve domates salçası ,rende soğan,kimyon ve domates ekleyip yoğuruyorum.ayy şuan gücüm yok çiğneyerekmi yapsam
![]()
Mercimek köftesi gibi ama mercimeksiz yani vay anasını gece gece kapatsak mı konuyu ne yapsak![]()
selam kıslar nasıl gidiyor
benim belim ağrıyo bu günlerde :26::26::26:
İyi akşamlar herkese
Bugün eşimle bebek mağazasına gittik allam nasıl tatlılar yaa öyle birini bırakıp öbürüne sarıldım resmen dibim düştüüü![]()
İllaki bi sebep olması gerekmiyor canım malesef ki diyelim dediklerinden biri ve birkaçı da olabilir kimse mükemmel olmak zorunda değil kusursuzluk Allaha mahsus.. önemli olan iki insanın birbirini sevmesi ama malesef olabiliyor böyle sürtüşmeler..benim eşim annesini farkında o benden çok kızıyor bazen ama adı üstünde anne..benim yüzünden araları açılsın da istemem o yüzden mesafeliyim..biz 5 senelik evliyiz başta ben de kafaya takıyodum içime atıyodum ama değmez inan..en güzeli oluruna bırakmak gerektiği kadar saygı göstermek onların da beni sevmesi için kasmıyorum açıkcası sevenim çok şükür..
Geçmiş olsun canım ben de yarın olucaktım ama eşim gripp bana geçerse aşı da olursam ağır geçirirsin diyo haftaya yaptırıcam..
ahahah dağılalım hajım![]()
selam kıslar nasıl gidiyor
benim belim ağrıyo bu günlerde :26::26::26:
İyi akşamlar herkese
Bugün eşimle bebek mağazasına gittik allam nasıl tatlılar yaa öyle birini bırakıp öbürüne sarıldım resmen dibim düştüüü![]()