- 3 Mayıs 2011
- 2.374
- 145
- 373
- 46
İstanbul Avrupa yakası anarşikim
![]()
tatlımmm,yazın istanbula geldim aşkı istanbulu deyimiini ızdırabı istanbul olarak değiştim.ne zor bir şehir o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Bizim doktor da perinatoloji okumuş. Özgeçmişinde yazdıını bugün farkettik ama mesleğiin o kısmını icra etmyor galiba. Direkt kadın doğuma yönelmiş anlaşılan bilemedim. Yoksa çok rahat ederdm ha çok şanslısın :)
Bizim doktor da perinatoloji okumuş. Özgeçmişinde yazdıını bugün farkettik ama mesleğiin o kısmını icra etmyor galiba. Direkt kadın doğuma yönelmiş anlaşılan bilemedim. Yoksa çok rahat ederdm ha çok şanslısın :)
:))gördüm ben zayıfsın gayet..aynen sonuçta hamileyken kg almaktan daha normal bili varmı..ben balık etinden tombulluğa geçişteyim:))
psikoloji çöktü bebğim ya nerde beni psikiyatri paklar nerdeki pdr:)
canım zaten öle normal şeyler gelmiyoki başıma öle olsa bende gitmem ama işte buda benim sınavım ve rebbim her istediğini istediğiyle sınar benim nie demeye hakkım yok sadece ağlıyor ve size soruyorum
inşalalh inşallah paşam içimde oynadıkça umuudm artıyor gözyaşlarımla büyüttüm onu ben![]()
detaylı ultrason için özel biryere gitmeyeceğim için kendi doktoruma gidicem onuda anlamadım gerçide:) istediğimde gidicem o yüzden
hade lennn.seninde resmi gördüm lacivertli hatın :)
Canım bu perinatolojiye de dr lar son yıllarda yönlendirmeye başladı belki sana yakın yoktur..benim en son gittiğim kadın doğum dr u şimdiye kadar onların bizim görmediğimiz bişeyi gördüklerini duymadım ama garanti olsun diye-aslında kendiletini garanti altına alıyolar-gönderiyoruz dedi..
![]()
çok geçmişler olsun kuzum
gözün aydınnn.bebişin boyu posu ne alemde :)
seninkilerde alem kuzum yaaa.erkek olsa kendi adı kız olur karısının adı ohoooo
çok güzelsinizzzz maşallahhh
kız bence kuzummm.benimkide ayrıntılıda gard aldı yüzünü göstermedi
bilemiyorumki kuşum koca kayseride vardır die düşünüyorum ama:) bilemiorum belki koca değildir:) nasıl olcak merak ettim yani bu topikte kimsenin kendi doktoru yapmıyor galiba
gel kuzum gell![]()
kilo muhabbeti moralimi bozuyo canım ya şişko hamiş olcam sanırım
tatlımmm,yazın istanbula geldim aşkı istanbulu deyimiini ızdırabı istanbul olarak değiştim.ne zor bir şehir o
Kadın doğumun üdtüne 3 yıl yandal yapıp perinatolog oluyorlar o kafın doğum kadrosundan çalışıyodur..hem hastası daha fazladır..ama şanslısın ultrasonu çok iidir onun..
valal ölemiyim bilmiorum bana detay hiçbişi sölemedi sadece bir ay sonra detaylı ultrasona gel dedi başka biryere gidecek olsam sölemesi gereekirdi galib abilemiorum:26:
Kim milyoner olmak ister:) harry poter a baktım önce ama garip tipler çıkınca gebeyim diye kapadım batılım tuttu:))
:))ya bi de kg takip forumu varya orda 1-2 kg alanlar girip yazıyo ya sinir oluyorum ii güzel kardeşim hava mı atıyosunuz napalım yani;P ben acayip yemememe rağnen her hafta kg almaya başladım anlamadım gitti..ama üşengeçlik yok işte canım ne çekti hop mutfağa hemen pişiriveriyorum huyum kurusun hamile değilken bile yapıyodum bunu işin kötü tarafı:)
Sen kayseridemisin kuşum ben hep seni daha ufak biyerde sanıyodum:) e bende adanadayım yakınız gayri:) vardır kesin bencede..dr una ayrıntılıyı perinatolaglar yapıyomuş sizin bildiğiniz varmı diye sorabikirsin içine sinmiyorsa..
Canlar cancağızlar hepinize iyi geceler bol ballı rüyalar olsun.Bebişlerinizi de sizleri de seviyorum iyi bakın kendinize![]()
Bitliturist nickin çok komik ya:)) kaynağı nedir:)
Güzel şehir be. Ben 15 gün tatile gidip istanbul sınırında trafikle beraber yüzümde güller açmaya başlıyor. Trafiğini bile özlüyorum. Şaka değil. Mazoşistim de :)
Valla perinatologluk yapmıyor başkasına yönlendirdi. Normal ultrasonundan faydalanırız artık
Kesin söyler hatta yönlendirirdi. Kendisi ya da hastanede ki bir doktora yaptıracak demek ki. Bu arada, 20. haftadan itibaren yaptırıyorlar zaten. Yani erken değil :)
burada yazılanı geçtim gülüm ben yüzüme karşı hava atanı da çok napalım yani Allah beni böyle yaratmış kilom var çok ta değil ha 67 yim 4 kilo aldım bi de bebeğimle de dalga geçti birisi seninki de pek şişman olcak diye ya sabır
En büyük hayalim bitliurist olmaktıBol bol gezip kendine macera arayanlardan. Nasıl oalcaksam. Kendi evim de tualetten çıkan kapıyı hangi eliyle açıyor temiz mi değil mi diye düşünen biri olarak çok mantıklı bir düşünceymiş
Bitliturist adında bloğum bile var, seviyorum
![]()