2014 Şubat Anneleri

Bizim doktor da perinatoloji okumuş. Özgeçmişinde yazdıını bugün farkettik ama mesleğiin o kısmını icra etmyor galiba. Direkt kadın doğuma yönelmiş anlaşılan bilemedim. Yoksa çok rahat ederdm ha çok şanslısın :)

Kadın doğumun üdtüne 3 yıl yandal yapıp perinatolog oluyorlar o kafın doğum kadrosundan çalışıyodur..hem hastası daha fazladır..ama şanslısın ultrasonu çok iidir onun..

Bizim doktor da perinatoloji okumuş. Özgeçmişinde yazdıını bugün farkettik ama mesleğiin o kısmını icra etmyor galiba. Direkt kadın doğuma yönelmiş anlaşılan bilemedim. Yoksa çok rahat ederdm ha çok şanslısın :)

valal ölemiyim bilmiorum bana detay hiçbişi sölemedi sadece bir ay sonra detaylı ultrasona gel dedi başka biryere gidecek olsam sölemesi gereekirdi galib abilemiorum:26:

psikoloji çöktü bebğim ya nerde beni psikiyatri paklar nerdeki pdr:)
canım zaten öle normal şeyler gelmiyoki başıma öle olsa bende gitmem ama işte buda benim sınavım ve rebbim her istediğini istediğiyle sınar benim nie demeye hakkım yok sadece ağlıyor ve size soruyorum:(
inşalalh inşallah paşam içimde oynadıkça umuudm artıyor gözyaşlarımla büyüttüm onu ben:(
detaylı ultrason için özel biryere gitmeyeceğim için kendi doktoruma gidicem onuda anlamadım gerçide:) istediğimde gidicem o yüzden

Canım bu perinatolojiye de dr lar son yıllarda yönlendirmeye başladı belki sana yakın yoktur..benim en son gittiğim kadın doğum dr u şimdiye kadar onların bizim görmediğimiz bişeyi gördüklerini duymadım ama garanti olsun diye-aslında kendiletini garanti altına alıyolar-gönderiyoruz dedi..

Canım bu perinatolojiye de dr lar son yıllarda yönlendirmeye başladı belki sana yakın yoktur..benim en son gittiğim kadın doğum dr u şimdiye kadar onların bizim görmediğimiz bişeyi gördüklerini duymadım ama garanti olsun diye-aslında kendiletini garanti altına alıyolar-gönderiyoruz dedi..

bilemiyorumki kuşum koca kayseride vardır die düşünüyorum ama:) bilemiorum belki koca değildir:) nasıl olcak merak ettim yani bu topikte kimsenin kendi doktoru yapmıyor galiba

çok geçmişler olsun kuzum

gözün aydınnn.bebişin boyu posu ne alemde :)

seninkilerde alem kuzum yaaa.erkek olsa kendi adı kız olur karısının adı ohoooo

:nazar: çok güzelsinizzzz maşallahhh

kız bence kuzummm.benimkide ayrıntılıda gard aldı yüzünü göstermedi

Valla canım benim test sonuçlarında yanlışlık olmuş. Doğru araştırmaları yapıp sonunu eksik yazmışlar. doktorum gerildi labaratuvarla falan konuştu arada kaynadı hepsi. ama fotomuzun üstünde yazana göre 20.72 cm kilosunu bilemiyorum.. 2 hafta sonra 4 boyutluda öğrencez artık.. ;)

bilemiyorumki kuşum koca kayseride vardır die düşünüyorum ama:) bilemiorum belki koca değildir:) nasıl olcak merak ettim yani bu topikte kimsenin kendi doktoru yapmıyor galiba

Sen kayseridemisin kuşum ben hep seni daha ufak biyerde sanıyodum:) e bende adanadayım yakınız gayri:) vardır kesin bencede..dr una ayrıntılıyı perinatolaglar yapıyomuş sizin bildiğiniz varmı diye sorabikirsin içine sinmiyorsa..

Canlar cancağızlar hepinize iyi geceler bol ballı rüyalar olsun.Bebişlerinizi de sizleri de seviyorum iyi bakın kendinize :16::nazar::54:

tatlımmm,yazın istanbula geldim aşkı istanbulu deyimiini ızdırabı istanbul olarak değiştim.ne zor bir şehir o

Güzel şehir be. Ben 15 gün tatile gidip istanbul sınırında trafikle beraber yüzümde güller açmaya başlıyor. Trafiğini bile özlüyorum. Şaka değil. Mazoşistim de :)

Kadın doğumun üdtüne 3 yıl yandal yapıp perinatolog oluyorlar o kafın doğum kadrosundan çalışıyodur..hem hastası daha fazladır..ama şanslısın ultrasonu çok iidir onun..

Valla perinatologluk yapmıyor başkasına yönlendirdi. Normal ultrasonundan faydalanırız artık :D

valal ölemiyim bilmiorum bana detay hiçbişi sölemedi sadece bir ay sonra detaylı ultrasona gel dedi başka biryere gidecek olsam sölemesi gereekirdi galib abilemiorum:26:

Kesin söyler hatta yönlendirirdi. Kendisi ya da hastanede ki bir doktora yaptıracak demek ki. Bu arada, 20. haftadan itibaren yaptırıyorlar zaten. Yani erken değil :)

Kim milyoner olmak ister:) harry poter a baktım önce ama garip tipler çıkınca gebeyim diye kapadım batılım tuttu:))

:))ya bi de kg takip forumu varya orda 1-2 kg alanlar girip yazıyo ya sinir oluyorum ii güzel kardeşim hava mı atıyosunuz napalım yani;P ben acayip yemememe rağnen her hafta kg almaya başladım anlamadım gitti..ama üşengeçlik yok işte canım ne çekti hop mutfağa hemen pişiriveriyorum huyum kurusun hamile değilken bile yapıyodum bunu işin kötü tarafı:)

burada yazılanı geçtim gülüm ben yüzüme karşı hava atanı da çok napalım yani Allah beni böyle yaratmış kilom var çok ta değil ha 67 yim 4 kilo aldım bi de bebeğimle de dalga geçti birisi seninki de pek şişman olcak diye ya sabır

Sen kayseridemisin kuşum ben hep seni daha ufak biyerde sanıyodum:) e bende adanadayım yakınız gayri:) vardır kesin bencede..dr una ayrıntılıyı perinatolaglar yapıyomuş sizin bildiğiniz varmı diye sorabikirsin içine sinmiyorsa..

kayseriye gidiorum doktora kuzucum ailem ordaya inş orda doğum yapmak istiyorum.ben maraşın ilçesindeyim

Bitliturist nickin çok komik ya:)) kaynağı nedir:)

En büyük hayalim bitliurist olmaktı :D Bol bol gezip kendine macera arayanlardan. Nasıl oalcaksam. Kendi evim de tualetten çıkan kapıyı hangi eliyle açıyor temiz mi değil mi diye düşünen biri olarak çok mantıklı bir düşünceymiş :D Bitliturist adında bloğum bile var, seviyorum :D

Güzel şehir be. Ben 15 gün tatile gidip istanbul sınırında trafikle beraber yüzümde güller açmaya başlıyor. Trafiğini bile özlüyorum. Şaka değil. Mazoşistim de :)

Valla perinatologluk yapmıyor başkasına yönlendirdi. Normal ultrasonundan faydalanırız artık :D

Kesin söyler hatta yönlendirirdi. Kendisi ya da hastanede ki bir doktora yaptıracak demek ki. Bu arada, 20. haftadan itibaren yaptırıyorlar zaten. Yani erken değil :)

Alla alla riske girmek demekki,boşa gitmiş 3 sene:) ben de istanbulumu özledimmm..bayramda gelicem inş hem boşalmış olur:)

burada yazılanı geçtim gülüm ben yüzüme karşı hava atanı da çok napalım yani Allah beni böyle yaratmış kilom var çok ta değil ha 67 yim 4 kilo aldım bi de bebeğimle de dalga geçti birisi seninki de pek şişman olcak diye ya sabır

Yani gayet iyisin..bizim eski ofis de öyleydi..bunu da ilk kez duydum ayol ne güzel kilolu olsun daha kolay bakılır sağlıklı olur..ayrıca bebeğin kaç kg doğacağını şimdiden tahmin edecek engin bilgiye sahip olduğu için tebrik edeydin ilginç insanlar..

En büyük hayalim bitliurist olmaktı :D Bol bol gezip kendine macera arayanlardan. Nasıl oalcaksam. Kendi evim de tualetten çıkan kapıyı hangi eliyle açıyor temiz mi değil mi diye düşünen biri olarak çok mantıklı bir düşünceymiş :D Bitliturist adında bloğum bile var, seviyorum :D

:)) olursun belki ilerde belli mi olur bitsiz olursun ama:)) ben de turizmi olacak dünyayı gezecektim yurtdışında çalışacaktım,babam antalyaya bile yollamıyodu rahmetli ya hayal işte:)..4yıl turizm okuyup bankacı olduk iyimi..1yıldır da ev hanımıyım:))

Back
X