tatlım günaydın,
endişe etme bazı bebekler çok az hareketli olabiliyor.bu sayılar ortalama sayılar.bazen hiç hareket etmez bazen pat pat tekme atar annesine
Günaydın Hacıt napıyon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım günaydın,
endişe etme bazı bebekler çok az hareketli olabiliyor.bu sayılar ortalama sayılar.bazen hiç hareket etmez bazen pat pat tekme atar annesine
Günaydın Hacıt napıyon![]()
günaydınnnnn aga,
napam ,bu saatte neden uyandığımı anlamaya çalışıyorum
sen nabin
canım ben de gittim bugün 29+3 günlük olduk. bebişim benim 1600 olmuş tosun yaniboyu da 38 cm olmuş. ben 6 kilo kadar aldım.
ama ultrason da 30+2 görünüyor boyut olarak. izne ayrılıcam.
![]()
Aynen coni vaynenben 6 dan beri falan uyanıkım rüyalar bişeyler sırtım çok ağrıyor yatarken uyuyamıyorum
![]()
günaydın jackommmGünaydınnnn kızlarrr![]()
günaydın jackommm
yani merak ettiğim bir diğer hususta bu kadar uykusuzluğa nasıl dayandığım yaaaa
jackom gezmaa gidecez kızkardeşimi ekemedimnapan kuzum nasılsın?![]()
Günaydın kızlar ...nasılsınız...ben bugün biraz endişeliyim....sağ tarfıma baskı yaparak yatttım farkında olmadan sonradan da karnıma kramp girgi bebeğe zarar vermişmidir.... Allah korusun bir yeri inciniyor mudur....bir de karnına arada kranp giren var mı
jackom gezmaa gidecez kızkardeşimi ekemedimsen napan çiçemmm
yok kuzum bişey olmamıştır.su içinde onlarrr
napim çiçeem çalışıyom ben...koca da evde film izliyo keyif yapıo üffff![]()
doktora ne zaman gideceksin yevrım
ben çarşambaya 4d için randevu aldım.80 tl bayılıp hava alıp geliciz![]()
günaydın jackommm
yani merak ettiğim bir diğer hususta bu kadar uykusuzluğa nasıl dayandığım yaaaa
Günaydın kızlar ...nasılsınız...ben bugün biraz endişeliyim....sağ tarfıma baskı yaparak yatttım farkında olmadan sonradan da karnıma kramp girgi bebeğe zarar vermişmidir.... Allah korusun bir yeri inciniyor mudur....bir de karnına arada kranp giren var mı
Selamlar herkes gezmelerde sanırım durgun bugün...Benimde misafirlerim gelecek bakıp kaçayım hemen...![]()
Günaydın kızlar lütfen bana yardımcı olun 22+2 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerimi bilmiyorum ama birkaç gün öncesine kadar ggöbeğimin altında balon patlması git sert olmayan dokunuşlar hissediyordum bebegimin hareketlerimi emin olamıyordum birkaç gündür o hareketleride hissetmiyorum şizce normalmi tam anlamıylaa şiddetleri ne zaman artıyo ne zaman ayırt edebiliyosunuz.ilk gebeliğim bu arada.siz ilk ne zaman hissettiniz.
bugün 1 aylık bir bebek gördüm hemde kız kadına a kalsın bebeğinizi çok sevdim bu gece onunla yatabilirmiyim diyecektim
hak sever tütsü bende istiyorum ama malum mevlüt ilk aylarda olacak küçük olması lazım burada pek yok
alırsan resim ekle bizede fikir olur birde tütsünün üzerine bady giydiriyorlar üşümezmi martta bebeiş ne yapacağız kazak türü şey olmaz mevlüt günü çok yakarız ama bilemedim sadece pnye olmaz
Teşekkürler canım yok canım ya taze kıymayla yapıp buzluğa atmıştı aannem ama ben pzt pişirmiştim bikaçgün geçince bozulmuş heralde..
Merhabalar güzellikler..
Umarım iyisinizdir. Bebişlerin de keyfi yerindedir..
Her zaman giremiyorum mazur görün. Pc olmadığından telefon çok kasıyor bazen hiç giriş yapamıyorum.
Ama aklımdasınız pek samimi olamasak da..
Geçen gün ölürcesine bi sancı girdi midemde. Altıma kaydı sonra.. Dedim eyvah doğum sancısımı acaba?
Ama resmen acıdan burnum kanadı o derece..
Ertesi gün gittik doktora, açılma vs yok suyum iyi serviks uzunluğum normal.. Yani problem yokmuş..
Neyse idrar ve kan tahlili istedi doktor,.yaptırdım.. Kanım iyi fakat idrar testime bakınca "kum döküyorsun" dedi doktor
"Ben mi?" dedim. Evet dedi..o sancılarının sebebi buymuş dedi. Bol su iç şu an için başka bi müdahalede bulunamayız dedi..
Kendi kendime dedim ki; ulen başıma gelmeyen kalmadı
Ben de zaten bol su içen biriydim artık özellikle susamasam da içiyorum kalkıp..
Oğlu§ iyi allah a şükür kilosu falan da gayet yerinde
Allah sağlıcakla gelmesini nasip etse şu doğum zamanının..
Artık daraldım oğlum gelsin istiyorum![]()
günaydın canlarr
bugün bebeişi gördük 1670 gr 39 cm olmuş sıpacım ALlah nazarlardan saklasın
herşeyi normalmış çok şükür
haberimi veriip kaçıyorum
misafirlerim birazdan gelecekler
öptüm hepiciğinizii