2014 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar ...nasılsınız...ben bugün biraz endişeliyim....sağ tarfıma baskı yaparak yatttım farkında olmadan sonradan da karnıma kramp girgi bebeğe zarar vermişmidir.... Allah korusun bir yeri inciniyor mudur....bir de karnına arada kranp giren var mı

napan kuzum nasılsın?:54:
jackom gezmaa gidecez kızkardeşimi ekemedim :D sen napan çiçemmm
Günaydın kızlar ...nasılsınız...ben bugün biraz endişeliyim....sağ tarfıma baskı yaparak yatttım farkında olmadan sonradan da karnıma kramp girgi bebeğe zarar vermişmidir.... Allah korusun bir yeri inciniyor mudur....bir de karnına arada kranp giren var mı

yok kuzum bişey olmamıştır.su içinde onlarrr

Selamlar herkes gezmelerde sanırım durgun bugün...Benimde misafirlerim gelecek bakıp kaçayım hemen...:16::16::16:

günaydın jackommm
yani merak ettiğim bir diğer hususta bu kadar uykusuzluğa nasıl dayandığım yaaaa

ay ben de bilmiyorum gecem bölük pörçük geçiyor sabah gözümü zor açıyorum ama gene de dayanıyorum walla :)

bişey olmamıştır sanmam canım. kramp mıdır bilemem de karında sertleşme ve kasılma oluyor bu aralar normal. sayısı fazla ve süresi uzunsa tehlikeli olur ama geçiyorsa sorun yok.

Selamlar herkes gezmelerde sanırım durgun bugün...Benimde misafirlerim gelecek bakıp kaçayım hemen...:16::16::16:

ayy herkes geziyor bugün maşallah bi face e bakıyom bi buraya bakıyom kimsecikler konuşmiyi :) kronikcim senin eşin atanmıştı galiba taşındınız mı siz ne yaptınız :)

Günaydın kızlar lütfen bana yardımcı olun 22+2 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerimi bilmiyorum ama birkaç gün öncesine kadar ggöbeğimin altında balon patlması git sert olmayan dokunuşlar hissediyordum bebegimin hareketlerimi emin olamıyordum birkaç gündür o hareketleride hissetmiyorum şizce normalmi tam anlamıylaa şiddetleri ne zaman artıyo ne zaman ayırt edebiliyosunuz.ilk gebeliğim bu arada.siz ilk ne zaman hissettiniz.

canm aynen o hissettiğin baloncuklar bebişin hareketleri :) benimde ilk zamanlar belli belirsiz uzun aralıklarla öyle oluyordu.bebbeğin en şiddetli hareketlerini 28-32 haftalar arasında hissedemişsin öyle okumuştum.

günaydın canlarr
bugün bebeişi gördük 1670 gr 39 cm olmuş sıpacım ALlah nazarlardan saklasın
herşeyi normalmış çok şükür
haberimi veriip kaçıyorum:3:

misafirlerim birazdan gelecekler
öptüm hepiciğinizii

bugün 1 aylık bir bebek gördüm hemde kız kadına a kalsın bebeğinizi çok sevdim bu gece onunla yatabilirmiyim diyecektim
hak sever tütsü bende istiyorum ama malum mevlüt ilk aylarda olacak küçük olması lazım burada pek yok
alırsan resim ekle bizede fikir olur birde tütsünün üzerine bady giydiriyorlar üşümezmi martta bebeiş ne yapacağız kazak türü şey olmaz mevlüt günü çok yakarız ama bilemedim sadece pnye olmaz

canım bende tütüleri genelde 1yaş yürürken felan diye biliyodum gördüğüm şeyi çıtçıtlı badiye yapmışlar çok şirin ayakkabısı bandanasıda var mevlitlerde giydiriliyomuş ben 40ı çıkınca yapıcam zaten nisanda yapayım diyorum çok soguk olmasın diye :31: nerdeyse 2 aylık olcak o mzana kadar güzel olur altınada dantelli çorap alırım diye düşündüm herkez o krem rengi elbiselerden giydiriyo ya gına geldi artık değişiklik olsun diyorum ama bakalım inşallah olur olmazsa mecbur o krem eliselerden giycek:1:alınca koyarım resmini tabi mutlaka:31:

Teşekkürler canım yok canım ya taze kıymayla yapıp buzluğa atmıştı aannem ama ben pzt pişirmiştim bikaçgün geçince bozulmuş heralde..

geçmiş olsun canım bünye zayıflayıncada gıda zehirlenmesi oluyo bizim kreşte bi kere kemalpaşa tatlısı geldi peynirliya onlar çabuk bozulur ben yedim 1 tan e2yiyenler felan oldu müdüremiz şişmandı o zmaan 15 tane yemişti biz hepimiz hastanelik olduk isal kusma halsizlik okul tatil edildi müdürede tık yok kadın 15 tane yedi bişi yok zehirlenmdigimize inanmıyo:27:yani bünyeden bünyeye degişiyo bida olmaz inşallah:31:

Merhabalar güzellikler..
Umarım iyisinizdir. Bebişlerin de keyfi yerindedir..
Her zaman giremiyorum mazur görün. Pc olmadığından telefon çok kasıyor bazen hiç giriş yapamıyorum.
Ama aklımdasınız pek samimi olamasak da..
Geçen gün ölürcesine bi sancı girdi midemde. Altıma kaydı sonra.. Dedim eyvah doğum sancısımı acaba?
Ama resmen acıdan burnum kanadı o derece..
Ertesi gün gittik doktora, açılma vs yok suyum iyi serviks uzunluğum normal.. Yani problem yokmuş..
Neyse idrar ve kan tahlili istedi doktor,.yaptırdım.. Kanım iyi fakat idrar testime bakınca "kum döküyorsun" dedi doktor:50:
"Ben mi?" dedim. Evet dedi..o sancılarının sebebi buymuş dedi. Bol su iç şu an için başka bi müdahalede bulunamayız dedi..
Kendi kendime dedim ki; ulen başıma gelmeyen kalmadı:16:
Ben de zaten bol su içen biriydim artık özellikle susamasam da içiyorum kalkıp..
Oğlu§ iyi allah a şükür kilosu falan da gayet yerinde:nazar:
Allah sağlıcakla gelmesini nasip etse şu doğum zamanının..
Artık daraldım oğlum gelsin istiyorum:3:

geçmiş olsun canım inşallah hemencik dökersin kurtulursun:50:

günaydın canlarr
bugün bebeişi gördük 1670 gr 39 cm olmuş sıpacım ALlah nazarlardan saklasın
herşeyi normalmış çok şükür
haberimi veriip kaçıyorum:3:

misafirlerim birazdan gelecekler
öptüm hepiciğinizii

oo maşallah cnaım hoplatmalık olmuş o artık:nazar::55::emir_bebek::54:

Salı günü dr.randevumda tansiyonum 13-9 cikti.dr.10 gunluk takip verdi.tansiyonum bazen14-9 filan da cikiyor.bu da beni korkutuyor.tansiyon sorunu yaşayan vsr mi aranizda neler yapiyorsunuz :(

Back
X