2014 Şubat Anneleri

Masallah ikisine de, elif kuzusu bayaa onden gidiyor masallah,erken yurudu zaten... ben gecenlerde eline kalem verdim karalama yapti.resimi daha denemedik.acikcasi nasil bir boya vereceğim bilmiyorum.yapboz aldim onunla ugrasior.icine sekilli delikler bulunan kupuyle oynuyor sekilleri ssokuyor.kule yapiyor kuplerden.bebegini ayaginda salliyor.oyuncaklarini kucaklayip tasiyor oradan oraya...kendini yorup duruyor aksama kadr.belki de yarim gun kres iyi olabilir diye dusunuyorum

maşallah kuzuna daha ne yapacak annesi..benim kızımın sağolsun abisi var,kendine onu örnek alıyor..abisinin odasına girer,ne var ne yok hepsini yere indirir,en sevdiği şey abisiyle saklambaç oynamak..sabahtan akşama bunlarla uğraşıyorum valla..sabah sahile indik gezdik,gelip banyolarını yaptırdım,yemeklerini yediler uyudular..bende kahve keyfi yapıyorum :)

bu arada pastel boyadan başla..önüne koy kağıdı boyayı onlar ne yapacağını iyi biliyor lipcim..kreşte elifin sandalyeye oturup yanındaki erkek çocuğuna dudağını uzatıp öpmek isteyişine o kadar çok güldümki..Allahım bir baktım öpecem diye tutturdu çocuğu..ya vallahi artık her tarafını ısırmaya başladım ben bunun,öpünce doyamıyorum valla :( çok tatlı olmaya başladılar

maşallah kuzuna daha ne yapacak annesi..benim kızımın sağolsun abisi var,kendine onu örnek alıyor..abisinin odasına girer,ne var ne yok hepsini yere indirir,en sevdiği şey abisiyle saklambaç oynamak..sabahtan akşama bunlarla uğraşıyorum valla..sabah sahile indik gezdik,gelip banyolarını yaptırdım,yemeklerini yediler uyudular..bende kahve keyfi yapıyorum :)

bu arada pastel boyadan başla..önüne koy kağıdı boyayı onlar ne yapacağını iyi biliyor lipcim..kreşte elifin sandalyeye oturup yanındaki erkek çocuğuna dudağını uzatıp öpmek isteyişine o kadar çok güldümki..Allahım bir baktım öpecem diye tutturdu çocuğu..ya vallahi artık her tarafını ısırmaya başladım ben bunun,öpünce doyamıyorum valla :KK43: çok tatlı olmaya başladılar
Bende almak istiyorum pastel boya ama benim oğlan kesin yer:KK16:

:KK57:

:KK57: Kurşun kalem veriyorum onlada sürekli cizemiyo kendini yere atıp bagiriyo Sinirleniyo:KK51::KK57:

Son düzenleme:

bu arada pastel boyadan başla..önüne koy kağıdı boyayı onlar ne yapacağını iyi biliyor lipcim..kreşte elifin sandalyeye oturup yanındaki erkek çocuğuna dudağını uzatıp öpmek isteyişine o kadar çok güldümki..Allahım bir baktım öpecem diye tutturdu çocuğu..ya vallahi artık her tarafını ısırmaya başladım ben bunun,öpünce doyamıyorum valla :KK43: çok tatlı olmaya başladılar
Canim nasil boya veriyosun ben kagit kitap bile veremiyorum surekli aliyorum yiyo ne kalin ne sertlerinden aliyorum yok yiyo. Cok istiyorum kitaplari sevsin ama o yicek sanuyo. Kalem veriyorum elinde gezdiriyo ama boyayi kesin yer yani seninki yemiyo mu?

Canim nasil boya veriyosun ben kagit kitap bile veremiyorum surekli aliyorum yiyo ne kalin ne sertlerinden aliyorum yok yiyo. Cok istiyorum kitaplari sevsin ama o yicek sanuyo. Kalem veriyorum elinde gezdiriyo ama boyayi kesin yer yani seninki yemiyo mu?
Biz de de aynı sorun var 1 cm kalinliginda kitap aldık hiç bakmadan kemirdi:KK57:

Bende kağıt olmayan müzikli kitap aldim

:KK53:

Ya bence kagit kitap kalem erken gibi geliyo bana vermek icin:KK56:

Ilk önce ağza gidiyo cunku:KK51:

Tekerlekli sürmeli şeyleri seviyo araba ne siparis verdim ins onlarla biraz oynar:KK45:

Biri kocaman kendine binebilir:KK48:

canım mina iyi ki doğmuş bahtı hep açık olsun hep sağlıklı hep mutlu olsun inşallah.
jelibon25 jelibon25 emir mete de iyi doğmuş ve keping keping senin kızında iyi ki doğmuş allahım tüm yavruları korusun......

Sagol reyyancim insalllah dogununuz guzel gecmistir....
maşallah çok tatlısınız hayırlı yaşları olsun ceylinin...

Günaydın herkese yeni bi güne başladık resim istemissiniz kirarmiyim hiç geliyo Eki Görüntüle 1433821 Eki Görüntüle 1433822

bizde doğum günümüzü atlattık şükür güzel geçti her yer fbliydi oğlumun badisi balonlar pastamız ben kimseyi çağırmayacaktım sözde evde tam 15 kişiydik :) halalar ve amcaları sürpriz yapıp geldiler tek talihsizlik muhammedin üstüne çay döküldü 2 bardak yan yanaydı allahtan soğuk olan badiye hafif sıcak olanda kot pantolona geldi bacagı biraz kızardı hemen buz koydum sabah baktım bişeyçik olmamış ama çok ağladım 10 adam bir bebeğe bakamadınız diye gerçekten allah koruyor bebeklerimizi.bu arada resim olayına eşim izin vermiyor yoksa koymak isterdim bende :(

bu arada sabah sağlık ocagına gittik baş 47,kilo 10,boy 79 c.m 80 de olabilişr tam durmadı ebemiz beğendi kiloyu :)
Masallah kilosu boyu kafa çapı çok iyi:KK19:

Şükür güzel geçmiş çok geçmiş olsun
:KK52:kilosu ciplakmi 10 kg geldi:eek:

Çünkü giysiyle en az 300 gr fazla geliyo.:KK52:

Biz de de aynı sorun var 1 cm kalinliginda kitap aldık hiç bakmadan kemirdi:KK57:

Bende kağıt olmayan müzikli kitap aldim

:KK53:

Ya bence kagit kitap kalem erken gibi geliyo bana vermek icin:KK56:

Ilk önce ağza gidiyo cunku:KK51:
canim zaten kitaplarin cogunda 3 yas ustu diyo zaten erkende alissin istiyorum bende :)
bu arada sabah sağlık ocagına gittik baş 47,kilo 10,boy 79 c.m 80 de olabilişr tam durmadı ebemiz beğendi kiloyu :)
Masallah iyiki dogmus benim esimde kiziyo caktirmadan koyuyoruz resim; )

teşekür ederim canım yok çıplak değil 10.800 geldi ebemiz kıyafetleri düştü üstünde hırka 2 pantolan badi ve bez vardı :) sağol canım şükür güzeldi
Masallah kilosu boyu kafa çapı çok iyi:KK19:

Şükür güzel geçmiş çok geçmiş olsun
:KK52:kilosu ciplakmi 10 kg geldi:eek:

Çünkü giysiyle en az 300 gr fazla geliyo.:KK52:
uvvv bu eşler çaktırmadan yapılanları duysa neler olur bende onu yapma bunu yapma şunu verme felan diyor hepsine tamam diyorum arkasını dönüyor bildiğimi yapıyorum :) teşekürler canım zeynep te iyi doğmuş annesi...

canim zaten kitaplarin cogunda 3 yas ustu diyo zaten erkende alissin istiyorum bende :)

Masallah iyiki dogmus benim esimde kiziyo caktirmadan koyuyoruz resim; )

bu da pastamızdı :)

Eklentiler

• Resim 005.webp
    Resim 005.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 75
Sizde ezgi benziyomu sosyolojim:eek:

Yüz Olarak:KK53:

Huy baba onu biliyom:KK48:
:))) evet ayyynen oyle. cadi zaten kan grubunu da babasindan almis :))
benim bebeklik resimlerime cooook benziyor. ama su anda da esime benzetiyorlar. gerci ikimizde esmeriz ama bizim kiz sariya yakin kumral :))
tam bir baba delisi. ne olurdu azicik da bana duskun olsaydi.. cefasini ben cekiyorum, sefasini baba suruyor :))

Babasi geldi isi vardi cikarken ne aglamak ne aglamak ayakkabini aliyo pantalonunu cekiyo kucana alsin diye yere atti kendini kafayi kiriyodu. Esimde aldi indi asaya 2 dk olmadi zile basiyo al sunu diye yere incem diyomus yok kucanda durmuyomuS. BI TULBENT TAKTIM INDIM ALIM DIYRDIYE anam ne aglamak ne aglamak eve sokamadim bisikletine bindirdim mmarkete gittik soka gircez agliyo gene eve gircek diye delirtti beni aldim parka goturdum oynadi sallandi rahatladi amannn belim koptu Yaslandim 1 senede 90 yasinda oldum yaw 2. Lere ne saglik ne psikpsikoloji kalmicak

:))) evet ayyynen oyle. cadi zaten kan grubunu da babasindan almis :))
benim bebeklik resimlerime cooook benziyor. ama su anda da esime benzetiyorlar. gerci ikimizde esmeriz ama bizim kiz sariya yakin kumral :))
tam bir baba delisi. ne olurdu azicik da bana duskun olsaydi.. cefasini ben cekiyorum, sefasini baba suruyor :))
Şükür bizde de tersi bana düşkün emeğimin karşılığını aliyom:KK48:

Back
X