2014 Şubat Annelerinin GÜZEL VE YAKIŞIKLI bebeklerinin resimleri

Herkese Merhabaaa......maşallah tüm kuzulara....Allahım nazarlardan,kem gözlerden korusun...:nazar::nazar::nazar::16::16:

bu da benim Güneş'im teyzeleri....

dogdugundaki hali ve son halimiz :16::nazar:

$günes1.webp $günes2.webp

Son düzenleme:
Tospağaaaaaa:)):nazar::nazar:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anaaam kocaman olmuş ya buuu:nazar:

Artık kimse Mina ya prematüre demesin yav :52::nazar:

Eşim bayıldı senin bayram şekerine :nazar::nazar:
Herkese Merhabaaa......maşallah tüm kuzulara....Allahım nazarlardan,kem gözlerden korusun...:nazar::nazar::nazar::16::16:

bu da benim Güneş'im teyzeleri....

dogdugundaki hali ve son halimiz :16::nazar:

Eki Görüntüle 1204660 Eki Görüntüle 1204661

Nerelerdesin seeeen :))Maşallah kuzuya :nazar: Kız incecik olmuşsun yaa. Deli gibi kıskandıııım:27:

bizimkide evini özlemiş biizm yatak odasını zapdetti ya nolcak böle bilmem o koca yatakta yatıyo biz sürünüyoruz orda burda:ssz:

Bizimkide 4 parca yatiyor valla. Ayiriyor bacaklari kollari. Ben bizim yataga hic koymadim.
Salon a yere kat kat battaniye serdim uzerinede carsaf bizimkini koyuyorum oraya ohhh valla yayila yayila yatiyor.
Gecen doktor a dedim boyle yaptim gunduz de birakiyorum orda done done oynuyor diye. Cok cok iyi yapiyorsun kisitlanmiyor cocuk sakin bozma boyle devam et dedi. İyi bari dedim:)

Tospağaaaaaa:)):nazar::nazar:

Anaaam kocaman olmuş ya buuu:nazar:

Artık kimse Mina ya prematüre demesin yav :52::nazar:

Eşim bayıldı senin bayram şekerine :nazar::nazar:

Nerelerdesin seeeen :))Maşallah kuzuya :nazar: Kız incecik olmuşsun yaa. Deli gibi kıskandıııım:27:

Buyudu ya teyzesi anami aglatti ama olsun:) bugun bide yanagimi disledi kelek.ben ay deyince kikir kikir guldu bide. Fena benim kizlarim cok fena hemde..

Selamlar:)
Oğlumun resmini hiç koymamışım ben yahu yeni fark ettim, tü bana :D
Bu da benim Kerem taha'm teyzeleri :)
:nazar: $1406846657846.webp :nazar:
Rabbim her birimizin evlatlarını; bütün kötülüklerden, görünen görünmeyen tüm varlıkların şerlerinden, kötü insanların nazarlarından ve kötülüklerinden, kazalardan belalardan hastalıklardan felaketlerden afetlerden korusun. Onlara sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı olacakları bir gelecek nasip etsin. AMİN.

Eki Görüntüle 1102501

:nazar::nazar:

teyzeleri buda benim oglusum rabbimin hediyesi Muhammed Emirim :16::16::16::16:

Allahim hepimizin yawrularini nazarlardan saklasin:nazar::nazar:Aminn:16::16::16::16::16::16::16:

Kırk bir kere maşaallah:nazar: Çok tatlı, çok yakışıklı bir oğluş ama buu :)

Eki Görüntüle 1108818
Bu da benim meleğim arkadaşlar:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:nazar:Maşaallah sana güzel kuzummm:nazar:

Oyyyy :nazar:Maşaallah:nazar: Mustafa Kemal'imeee!!! Coooook yakışıklısın ama sen kuzucuğummm öperim o yanakları :D

Eki Görüntüle 1113934
Bu da Bizim biricik Atakan ımız😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:nazar: Maşaallah oysss gülüşteki çapkınlığa baakkk! :)
Eki Görüntüle 1129351 benimki de şubat topiğinin mart bebeği egem :) :nazar::nazar: :nazar: :nazar:

:nazar: Kuzum yahu maşaallah nasıl da bakmış Allah nazarlardan korusunnn!
Eki Görüntüle 1134801 Eki Görüntüle 1134802

kızımın hafta sonu piknik gezmesinden geçen hafta bu hafta düğündeydi bakalım önümüzdeki hafta sonu hnerde olur:1:

Haksever'cim maşaallah prensesinee!! :nazar: gezsin tozsun tabii canı sıkılmasın kuzunun, hem bol oksijen iyi gelir annesii öperim onu.

Oy anammmm
Seni nerde görsem tanırım Mustafa Kemal'imm:nazar: o denli kanım kaynadı :) Maşaallah büyüdüler huzunbaz'cım:)

Ayyyyyy maşaallahhhh :nazar: çok güzelsin sen amaaa kuzuum :)

:nazar: Eki Görüntüle 1205190 :nazar:
Rabbim her birimizin evlatlarını; bütün kötülüklerden, görünen görünmeyen tüm varlıkların şerlerinden, kötü insanların nazarlarından ve kötülüklerinden, kazalardan belalardan hastalıklardan felaketlerden afetlerden korusun. Onlara sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı olacakları bir gelecek nasip etsin. AMİN.
Cokk tatlii masallH alllah nazarlardan saklasin..yerim ben onu yerimm

Bizimkide 4 parca yatiyor valla. Ayiriyor bacaklari kollari. Ben bizim yataga hic koymadim.
Salon a yere kat kat battaniye serdim uzerinede carsaf bizimkini koyuyorum oraya ohhh valla yayila yayila yatiyor.
Gecen doktor a dedim boyle yaptim gunduz de birakiyorum orda done done oynuyor diye. Cok cok iyi yapiyorsun kisitlanmiyor cocuk sakin bozma boyle devam et dedi. İyi bari dedim:)

aynen canım ya benim ev küçük zaten hoppala yürüteç mama sandalyesi anakucagı evde yer yok valla yere bende seriyorum oynarken çift kişilikten dışarı çıkıyo deli kzıım benim:52: oda yaptık oturma odamın yarısı salonda görsen heryer zeynebin yatamızıda istiyo zilli on tane yatak var yatmıyo babası diyo ben büyük beşiğe yatım sen küçüne yat kardeş diyo:9::1:

maşallah kuzuma asker olcak bunalr çakı gb yakışıklım benim aminnnnnnnnnnnnnnnnn duanada:nazar::54::16:

ay evlendircez bide o zmana kadar arkadaşlıgımız sürse keşke ay kaynan oluruz bide gelinelri dmaatları çekiştişrirz burda:1:

Ehehehe :D
Ay ben çok iyi bir kaynana olacağım, inan..
Benimkinden çok çektim, çektirmek istemiyorum kimseye..
Ayy ama inşaallah yine buralarda oluruz yaa :D çok güzel olurr :D
Bu gün bizim yan apartmanda davulla zurnayla gelin alıyorlardı kapıdan, eşime dedim.ki "Allah kızımıda davulla zurnayla gümbür gümbür uğurlamayı nasip etsin inşaallah :))
Ay ben çok heyecanlanırım bir de acaba oğlumun beğendiği kız nasİl biri diyee :D
Arkadaş olurum onunla :D
Ay inşaallah..
Hep mutlu günleri görmek nasip olsun canım hepimize..

Son düzenleme:
Kırk bir kere maşaallah:nazar: Çok tatlı, çok yakışıklı bir oğluş ama buu :)

:nazar:Maşaallah sana güzel kuzummm:nazar:

Oyyyy :nazar:Maşaallah:nazar: Mustafa Kemal'imeee!!! Coooook yakışıklısın ama sen kuzucuğummm öperim o yanakları :D

:nazar: Maşaallah oysss gülüşteki çapkınlığa baakkk! :)

:nazar: Kuzum yahu maşaallah nasıl da bakmış Allah nazarlardan korusunnn!

Haksever'cim maşaallah prensesinee!! :nazar: gezsin tozsun tabii canı sıkılmasın kuzunun, hem bol oksijen iyi gelir annesii öperim onu.

Oy anammmm
Seni nerde görsem tanırım Mustafa Kemal'imm:nazar: o denli kanım kaynadı :) Maşaallah büyüdüler huzunbaz'cım:)

Ayyyyyy maşaallahhhh :nazar: çok güzelsin sen amaaa kuzuum :)

büyüdüler kuzum yaaa.ne çok zaman geçmiş

oyyy maşallah subhanallahhh.çok yakışıklısın kuzum sennn

amin:16:maşallah la kuvvete ila billah:16:yirim ben bu yakisikliyi:52:Rabbim nazarlardan korusun inş çok tatlı kuzu:16:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X