Yaaa yerim ben onuu masallah allah nazarlardan korusun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz mintiii. Annemm yirim o agzini. Ay uyuyor da nasil ozledimmm.
Tospağaaaaaa:))Eki Görüntüle 1192411
işte benim oğlum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese Merhabaaa......maşallah tüm kuzulara....Allahım nazarlardan,kem gözlerden korusun...
bu da benim Güneş'im teyzeleri....
dogdugundaki hali ve son halimiz
Eki Görüntüle 1204660 Eki Görüntüle 1204661
Herkese Merhabaaa......maşallah tüm kuzulara....Allahım nazarlardan,kem gözlerden korusun...
bizimkide evini özlemiş biizm yatak odasını zapdetti ya nolcak böle bilmem o koca yatakta yatıyo biz sürünüyoruz orda burda![]()
Tospağaaaaaa:))
Anaaam kocaman olmuş ya buuu
Artık kimse Mina ya prematüre demesin yav
Eşim bayıldı senin bayram şekerine
Nerelerdesin seeeen :))Maşallah kuzuyaKız incecik olmuşsun yaa. Deli gibi kıskandıııım
![]()
Eki Görüntüle 1102501
teyzeleri buda benim oglusum rabbimin hediyesi Muhammed Emirim
Allahim hepimizin yawrularini nazarlardan saklasinAminn
![]()
Eki Görüntüle 1108818
Bu da benim meleğim arkadaşlar:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
işte benim mustafa kemalim
Eki Görüntüle 1112985
Eki Görüntüle 1113934
Bu da Bizim biricik Atakan ımız😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1134801 Eki Görüntüle 1134802
kızımın hafta sonu piknik gezmesinden geçen hafta bu hafta düğündeydi bakalım önümüzdeki hafta sonu hnerde olur![]()
Eki Görüntüle 1192411
işte benim oğlum
Ayyyyyy maşaallahhhh
Cokk tatlii masallH alllah nazarlardan saklasin..yerim ben onu yerimmSelamlar:)
Oğlumun resmini hiç koymamışım ben yahu yeni fark ettim, tü bana
Bu da benim Kerem taha'm teyzeleri :)
Eki Görüntüle 1205190
Rabbim her birimizin evlatlarını; bütün kötülüklerden, görünen görünmeyen tüm varlıkların şerlerinden, kötü insanların nazarlarından ve kötülüklerinden, kazalardan belalardan hastalıklardan felaketlerden afetlerden korusun. Onlara sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı olacakları bir gelecek nasip etsin. AMİN.
Bizimkide 4 parca yatiyor valla. Ayiriyor bacaklari kollari. Ben bizim yataga hic koymadim.
Salon a yere kat kat battaniye serdim uzerinede carsaf bizimkini koyuyorum oraya ohhh valla yayila yayila yatiyor.
Gecen doktor a dedim boyle yaptim gunduz de birakiyorum orda done done oynuyor diye. Cok cok iyi yapiyorsun kisitlanmiyor cocuk sakin bozma boyle devam et dedi. İyi bari dedim:)
Selamlar:)
Eki Görüntüle 1205190
Rabbim her birimizin evlatlarını; bütün kötülüklerden, görünen görünmeyen tüm varlıkların şerlerinden, kötü insanların nazarlarından ve kötülüklerinden, kazalardan belalardan hastalıklardan felaketlerden afetlerden korusun. Onlara sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı olacakları bir gelecek nasip etsin. AMİN.
maşallah kuzuma asker olcak bunalr çakı gb yakışıklım benim aminnnnnnnnnnnnnnnnn duanada![]()
çok çok teşekkür ederizz..
İnşaallah o günlerinide görmek nasip olur :):)
ay evlendircez bide o zmana kadar arkadaşlıgımız sürse keşke ay kaynan oluruz bide gelinelri dmaatları çekiştişrirz burda![]()
Kırk bir kere maşaallahÇok tatlı, çok yakışıklı bir oğluş ama buu :)
Maşaallah sana güzel kuzummm
![]()
OyyyyMaşaallah
Mustafa Kemal'imeee!!! Coooook yakışıklısın ama sen kuzucuğummm öperim o yanakları
![]()
Maşaallah oysss gülüşteki çapkınlığa baakkk! :)
Kuzum yahu maşaallah nasıl da bakmış Allah nazarlardan korusunnn!
Haksever'cim maşaallah prensesinee!!gezsin tozsun tabii canı sıkılmasın kuzunun, hem bol oksijen iyi gelir annesii öperim onu.
Oy anammmm
Seni nerde görsem tanırım Mustafa Kemal'immo denli kanım kaynadı :) Maşaallah büyüdüler huzunbaz'cım:)
Ayyyyyy maşaallahhhhçok güzelsin sen amaaa kuzuum :)
Eki Görüntüle 1205190
oyyy maşallah subhanallahhh.çok yakışıklısın kuzum sennn
Eki Görüntüle 1205190