keçi sütünüde bulamadım melekim1 yaşına gelince inş alırım tarifi senden...kardeşinin gordumm maşallahi var kocaman delikanlı. ....kaç yaşında melekimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
14 yaşında sayılır zaten 5 kilo civarı doğdu
masaalahhhh:
hemide normal doğum
abowwwww 5 kiloya normal dogummmşimdiki doktorlar 4 kiloya yakasında sezeryan diyo...yada anne doguramammm diyo sezeryan istiyo
bencede annelerin hakkı ödenmez diyolar ya çok doğru yasakım bende 4.500 doğmuşumhepimiz 4 kilo üzeri doğmuşuz
oyy masallahhh subhanallahh yasakimm ya koca delikanli oglus emircik yaa yerim ben bu tatli seyiii
oyy masallahhh subhanallahh yasakimm ya koca delikanli oglus emircik yaa yerim ben bu tatli seyiiibenim oglusumda boyle buyucek mi ins ilk resmiyle bu sanki farklı bebisleer gibi degisim büyük çok can yakar hazırlikli ol yasakim kızlar kapiya be dayanmasin
Eki Görüntüle 1211711
ahandra iştahsız oğlum ve ben
dogdugu gunle bugun arasinda bilem dag var yasakimm ya gun gun buyuyorlar... Annelik iğneyle kuyu kazmak gibi bisey
maşallah mustafa kemala allah nazarlardan kurtarsın...Eki Görüntüle 1211711
ahandra iştahsız oğlum ve ben
yerimmm ben seninn totunuuu maşallahhh kızınaaa
ahanda buda benim hiç bi insanı yabancılayamayan aşırı sosyal oğlum
sağolasın teyzesipopo ya bakkk:masallahhh prenses yaw bu elifnaz hem tacsiz hem sac siz prensesssss tombis im ayağa kalkmaya calisiyooo sanamı benziyo annesi....ilk zamanlar birlikte bi resminiz vardı. .ordaki sana bebzettim
dayısına benziyor diyorlar .bende benzetiyorum kuzum
Eki Görüntüle 1211886
maşallah mustafa kemala allah nazarlardan kurtarsın...inşallah en kısa zamanda iştahı açılır..
oooyyyy yerim ben seninn masalllahh oğluşunaaa
sağolasın teyzesievt bana da benziyo kaşlar felan rahmetli annem ona da çok benziyo.nende anlamadım ki kimisi diyo aa aynı sen kimisi diyo aaa babası kimiisi diyoo anneannesi yok babaannesi..amabenim küçüklüğüme benziyo.bi ara koyayım inş. fotomuzu..
hayy maşallahhhannesiii Muhammed Emir koccaman olmuş adamcık olmuş çokta yakışıklı maşallahhh
sizden de resim beklioruz teyzsiimaşallah mustafa kemala allah nazarlardan kurtarsın...inşallah en kısa zamanda iştahı açılır..
oooyyyy yerim ben seninn masalllahh oğluşunaaa
teşekkürler hakseverim.gerçekten totosu büyük doğduğundan beriaa cok benziyo kız halaya oglan dayıya boşuna dememişler
anam anam koyma koyma kız şunu totosunu yicek herkez koca totoş senihıh benim kızmda manken olcek dimi dimi siz tombilik olcanız züürt tesellisi veriyom kendime kızz maşallah ay gözlerimi alamadım
ana evrim geçirmiş kız ilk resme göre baya değişmiş hiçte zayf değil maşallah bi ebnimki zayıf bana herkezinki tocaman gleiyo
Oyyyy maşallah çok tatlı elif naz allah bağışlasın hepimizin bebiklerini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?