2014 Şubat Annelerinin GÜZEL VE YAKIŞIKLI bebeklerinin resimleri

14 yaşında sayılır zaten 5 kilo civarı doğdu

abowwwww 5 kiloya normal dogummmşimdiki doktorlar 4 kiloya yakasında sezeryan diyo...yada anne doguramammm diyo sezeryan istiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bencede annelerin hakkı ödenmez diyolar ya çok doğru yasakım bende 4.500 doğmuşumhepimiz 4 kilo üzeri doğmuşuz

bencede annelerin hakkı ödenmez diyolar ya çok doğru yasakım bende 4.500 doğmuşumhepimiz 4 kilo üzeri doğmuşuz

masaalahhhh yaw bi sırrı varmı melekim ne yemiş annen

şimdi dede hepiniz manken gibi incesinizzz

oyy masallahhh subhanallahh yasakimm ya koca delikanli oglus emircik yaa yerim ben bu tatli seyiii benim oglusumda boyle buyucek mi ins ilk resmiyle bu sanki farklı bebisleer gibi degisim büyük çok can yakar hazırlikli ol yasakim kızlar kapiya be dayanmasin

Saol hicranim evet birden degisiyor lar sen gör efem özellikle 5.aydan sonra nasi değişecek. ..Yaw kızlar kusura bakmasin kolay bulmadim

Son düzenleme:
maşallah mustafa kemala allah nazarlardan kurtarsın...inşallah en kısa zamanda iştahı açılır..

Eki Görüntüle 1212226
biricik canım kızımm elifnazım:124::125:
yerimmm ben seninn totunuuu maşallahhh kızınaaa

ahanda buda benim hiç bi insanı yabancılayamayan aşırı sosyal oğlum

oooyyyy yerim ben seninn masalllahh oğluşunaaa

sağolasın teyzesievt bana da benziyo kaşlar felan rahmetli annem ona da çok benziyo.nende anlamadım ki kimisi diyo aa aynı sen kimisi diyo aaa babası kimiisi diyoo anneannesi yok babaannesi..amabenim küçüklüğüme benziyo.bi ara koyayım inş. fotomuzu..

hayy maşallahhhannesiii Muhammed Emir koccaman olmuş adamcık olmuş çokta yakışıklı maşallahhh

dayısına benziyor diyorlar .bende benzetiyorum kuzum
Eki Görüntüle 1211886

aa cok benziyo kız halaya oglan dayıya boşuna dememişler

Eki Görüntüle 1212226
biricik canım kızımm elifnazım:124::125:

anam anam koyma koyma kız şunu totosunu yicek herkez koca totoş seni hıh benim kızmda manken olcek dimi dimi siz tombilik olcanız züürt tesellisi veriyom kendime kızz maşallah ay gözlerimi alamadım

ana evrim geçirmiş kız ilk resme göre baya değişmiş hiçte zayf değil maşallah bi ebnimki zayıf bana herkezinki tocaman gleiyo

saolun kiscelerim mm

haksever gerçekten benim oglan evrim geçirmiş gibihiç diğer aylardaki resimlerine benzemiyosanki başka bebek resimleri koymuş gibi oldum

maşallah mustafa kemala allah nazarlardan kurtarsın...inşallah en kısa zamanda iştahı açılır..

Taube kiscem sende koymak istemezmisin kiscen in resminii52:hani zaten sürekli masaallahhhh ne diyoruz Rabbimin izniyle bişey olmaz

koydu bakim bi kucuklugune benziyomu elifnazcik

sizden de resim beklioruz teyzsii
teşekkürler hakseverim.gerçekten totosu büyük doğduğundan beribence ondan oturuyo bizimki dengede güzel duruyoolsun manken olsun zeynepimizde onun ayrı bi güzelliği var maşallahhh:125:

kızlar maşallah bebişlerin hepsi çok tatlı ama dua okuyun ne olur sonra nazar değer ben göze çok inanırım maşallah barekallah tüm kuzulara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…