2014 Şubat Annelerinin GÜZEL VE YAKIŞIKLI bebeklerinin resimleri

$IMG_20140405_132645.webp $photomania-4e3d75794398cf205556577d4750ef49.webp

:17::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16:

ayyy kizlar masallah hepsii birbirinden güzel yerim ben onlariii..allah onlarii size bagislasin...darisii olmayanlarin basinaaaa :nazar:

ayyy kizlar masallah hepsii birbirinden güzel yerim ben onlariii..allah onlarii size bagislasin...darisii olmayanlarin basinaaaa :nazar:

aminnnnn kimseye yoklugunu acısını göstermesin rabbim:31:

Site de yeniyim topluca alıntı yapamadım masallahhh kuzucuklara :nazar::nazar::nazar: hepsi çok tatlı yerim ben bu bebisleri Allah bagislasin her türlü kötülükten korusun yavrularimizi:nazar: :16:

amin canım arkadaşım inş:16:bugün hıdırellezdi dün akşam çok dua ettim inş rabbim kabul eder:16:
akşamüstü neti açınca göz atarken gördüm burayı kendi topiğimize bakmadım hiç şimdi geçiyorum oraya:10:
teşekkür ederim kırmadığın için beni:16:
biliyomusun eşimin yeğeni var hiç ona benzemiyo :27:ama ablası aynı dayısı diyo :52:
sizin tosunuda her bakan kendine benzetiyo o zaman:1:babaannesi:4: kime benzetti acep:25:
çok tatlı kuzucuk , rabbim nazardan:nazar::nazar: korusun askerliğinide göstersin inş:16:
ins kabul olacak duan melekim her an aklima geliyosun duamdasin:16::16::16:seni kirarmiyim hic yeterki sen iste:48::48:babaannesi sesini bana benzetmis sadece diger yerlerini kendi taraflarina:52:yaw sesini nasi anlamisalr anlamadim cocuk sadece ih yada agu ne diyo:9::9::9::9:
maşallah canım:nazar:saçlara bak bizimki kel yahu:1::1:
yaw benim oglanda sacsiz :1:bi ara iyce döküldü simdi yeni yeni cikmaya basladi:53:
maşallah canım yakışıklı oğluşuna:nazar:
:42::42::42::42::42::42::42:

aminnnnn kimseye yoklugunu acısını göstermesin rabbim:31:

aminnn:16::16::16::16::16:

Maşallah maşallah hepsine ayrı ayrı.hepsi birbirinden tatlı bunların ya.allah güzel ömürler nasip etsin hepsine.ben de koymaya çalışcam kızımın fotoğrafını.bi kurcalayayım bakim becerebilirsem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepsi birbirinden şeker kuzuların :)))
bende becerebilirsem eklicem telden olmuyor bilgisayarın başına oturabilirsem..

kislar sizler sapkalari bebelerinize kolay giydiriyomusunuzz:53:

yaw ben oglumla savas halindeyim her disari ciktigimda aman allahim giydirince acayip bi sekilde agliyo hic istemiyo ama mecburum hava soguk daha alismasi lasim..ama apartmani ayaga kaldiriyo yaw:37::37::37::37::37::37::37::37::37:herkeste aa gaz sancisi var ne gazi diyorum sapka sancisi tuttu diyorumm:1::1::1:zaten eldiveni ilk dogdugu gün bile giydiremedim hem agladi hem cikardi:9::9:biz büyüynce kisin napacaz hic bilmiyorumm:27:

Back
X