2014 Şubat Annelerinin GÜZEL VE YAKIŞIKLI bebeklerinin resimleri

maşallah subannallah miss turkey güxelleri bunalr şubat güzelleri

masallah ikisinide

aret ne demekisimmi:44:

aret kız lar arasında kaknka gb bişi ama bi tane olur bi kzıın bi areti olur kendi akranı anneler bebekken yaapr hatta ... benim aretim var bi fotorafımız var 6 yaşalrında bidahada hiç görmemiştim bide düğününe gittim gördümD aslında öyle olmaz ömür boyu görüşülür ahiretliğimin kısaltılmışı aret

Eki Görüntüle 1108818
Bu da benim meleğim arkadaşlar:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşalllah subannallahfinalist olsun bunalrın hepsi birinci güzellik

çok teşekkürler teyzesi:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bvev maşallah canım kızınasaçlara bak yaa..bizim kel kız.görenler oğlan sanıyo,kız gibi giydirmesem.nası kız saçı yok bunun diyolar

Teşekkür ederim evet bende çok şşırmıştım öyle saçlı görünce babasına çekmiş vala onunda gurdur :) vala kel mel bacım onlar bizim canımız varsın millet bişeye benzrtemesin ) senin minişime çok ama çok tatlı hepsi birbirinden guzel maşallah

bende teşekkür ederim canım.kızımın yine saçı var benim hiç yokmuş iki yaşında çıkmış.haklısın kel mel benim canım dünya güzelim o
kargaya demişler yavrun çok kara çirkin diye karga demiş ak pak yavrum benim.herkesin yavrusu kendi gözünde bitanecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…