2014 Şubat Annelerinin GÜZEL VE YAKIŞIKLI bebeklerinin resimleri

ayyy kizlar masallah hepsii birbirinden güzel yerim ben onlariii..allah onlarii size bagislasin...darisii olmayanlarin basinaaaa

ayyy kizlar masallah hepsii birbirinden güzel yerim ben onlariii..allah onlarii size bagislasin...darisii olmayanlarin basinaaaa

aminnnnn kimseye yoklugunu acısını göstermesin rabbim

Site de yeniyim topluca alıntı yapamadım masallahhh kuzucuklara hepsi çok tatlı yerim ben bu bebisleri Allah bagislasin her türlü kötülükten korusun yavrularimizi

ins kabul olacak duan melekim her an aklima geliyosun duamdasinseni kirarmiyim hic yeterki sen istebabaannesi sesini bana benzetmis sadece diger yerlerini kendi taraflarinayaw sesini nasi anlamisalr anlamadim cocuk sadece ih yada agu ne diyo
maşallah canımsaçlara bak bizimki kel yahu
yaw benim oglanda sacsiz bi ara iyce döküldü simdi yeni yeni cikmaya basladi
maşallah canım yakışıklı oğluşuna

aminnnnn kimseye yoklugunu acısını göstermesin rabbim

aminnn

Maşallah maşallah hepsine ayrı ayrı.hepsi birbirinden tatlı bunların ya.allah güzel ömürler nasip etsin hepsine.ben de koymaya çalışcam kızımın fotoğrafını.bi kurcalayayım bakim becerebilirsem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepsi birbirinden şeker kuzuların :)))
bende becerebilirsem eklicem telden olmuyor bilgisayarın başına oturabilirsem..

kislar yokmu baska koyann yaw görelim bebislerinizi

kislar sizler sapkalari bebelerinize kolay giydiriyomusunuzz

yaw ben oglumla savas halindeyim her disari ciktigimda aman allahim giydirince acayip bi sekilde agliyo hic istemiyo ama mecburum hava soguk daha alismasi lasim..ama apartmani ayaga kaldiriyo yawherkeste aa gaz sancisi var ne gazi diyorum sapka sancisi tuttu diyorummzaten eldiveni ilk dogdugu gün bile giydiremedim hem agladi hem cikardibiz büyüynce kisin napacaz hic bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…