Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzeeeelll :) ee canm ilaç verdimi hiç . ben keseyi gördüüüümmmmmmmmmm :)))))) ooooooyhhhhh çok güzel bişi ya bi duygu . kalbi duyuncada ben ağlarım heeee.. bende 27 sinden sonra gidicem jeli bitirip..Bende gecen hafta öğrendim hamile olduğumu. idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti. daha ne doktora gittim ne kan testi yaptım. 10 gün sonraya randevu aldım bakalım hem kalp atısı hem kese olur diye düşündüm. bu arada 5 yasında birde kızım var.![]()
canım bebeğin daha iyi ve sağlam tutuna bilmesi için sanırım gelişimi içinde bi yararı var.15 tane variçinde kalp atışını duyana kadar kullanıcan dedi canım . :)jel nedir? bu arada
sevincimizi hamileliksürecimizi paylaşalım .. ben kalp atışını duymadım daha 5+6 falan küçük :):) onundaduyucaz allahın izniyle :):):)
![]()
kalbinii duydun muuuuuu :):):)Herkese selam tüm 2014 bebekleri ve gebeleri hayırlı olsun
Bende 7 haftalık gebeyim
canm şöle diiimm sana 28 debebek isteseydin belki allah vermicekti .. belki bizim gbi zor durumlara maruz kalcaktı adetin geldiğin ağlamaktan gözlern şişicektii her ay aman hamileim ne güzel diipte sonradan hüsrana uğrucaktın sence bu yaşananlar hoş bişey mi ben ce çok yanlş düşünüosun . neden erken senin i,çin özğürlüğün bitecek die mi yoksa gezemiceğin için vea ailevi bu durumdan mı ... bence artık gelşmeye başlayan bebeğine bencillik etme , o senin vücudunun rabbmin eşsiz bi hedie si şükret canm .. ben 1.5 seneden beri istiorum ameliyatım yanında cabası ve 22 e kasımda grdim daha 22 bile değilimbende üç gün önce öğrendim ama sevinemedimpiskolojim bozulduuuu
24 yaşındayım çok erkenmiş gibi geliyo
yok yyokcanm 5 haftalıkken gözüktü benmde pazartesi günü hatta görürsün bekleme kontrol altına alsın doktorun hemen . vitaminleri kullanıo musunarkadaşlar ben de 5+3 hamileyim. gecen cuma günü kanda baktırdım 919 cıkmıstı beta hcg değerim. pazartesi ilk randevuma gidiyorum. aslında bu kadar sabredeceğime kendim bile inanmıyordum ama daha önce gidersem kese falan görünmez diye kendi kendimi yemekten korktum. biraz daha geçsin diye bekledim. umarım bu kadar bekleyince bi de kalp atışını da duyarım çünkü o zman 6.haftaya girmiş olacağım. herkese sağlıklı hamileleik dönemi diliyoruumm. bu arada hangi dokora gideceğiniz belli mi? benim belli zaten doğum sigortası yaptırmıştım 7 ay önce. 6 ay boyunca sigorta gebe kalmayı yasaklıyordu çok şükür sigorta süresi dolduktan 1 ay sonra gebe kaldımmm. Allahııım sana çok şüküürrrr
yok yyokcanm 5 haftalıkken gözüktü benmde pazartesi günü hatta görürsün bekleme kontrol altına alsın doktorun hemen . vitaminleri kullanıo musun
canım ben günde 3 tane yumurta yiyorum günde . şimdi organik buldum çok sevndim kolisi 15 lira bence gayet uyğun . ondan artık 1 taneyerim . hemen meyve sıkıcağı aldım içiorum herğün .. suyu hiçççççççç sevmiooooruuuuummmmmmm yaaaaaaabu arada sabahları haşlanmış yumurta yazmayı unutmuşum. siz de mutlaka her sabah en az 1 tane tüketin. bebeğiniz için çoookk önemliymiş. bir de bol bol su içiyorum. siz de içmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar. herkese sağlıklı günler :))
yaaaaaaaaaa çok sevindim canım sende çok istiodun hatrladığım kadarıyla :):)):):):):) kan testine gerek yok idrarda çıktıysa hemen doktoruna gt kesei görürsün belki :) ben keseigörnce ayyyyyyyyyy bütün dünya benm olmuştu yaaaaa:) 1 şuvatta kalp atışına gidicez :)))))))))Aralık tipini banada uğurlu geldi bende bugün öğrendim hamile oluğumu kan tahlili yaptırcam. Hala acaba test yanlışmıdır diyorum:)))
yaaaaaaaaaa çok sevindim canım sende çok istiodun hatrladığım kadarıyla :):)):):):):) kan testine gerek yok idrarda çıktıysa hemen doktoruna gt kesei görürsün belki :) ben keseigörnce ayyyyyyyyyy bütün dünya benm olmuştu yaaaaa:) 1 şuvatta kalp atışına gidicez :)))))))))