2014 te anne olduğunu öğrenenler buyruunnn:):):)

Amının. Inşallah canım. Daha zor durumda olanlar var bende duyuyorum.onun hareketlerini hissettikten sonra olsaydı çok daha zor olurdu. Rabbim senin bebisini hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canm inşallah

çok üzüldüm dönence Rabbim herşeyin en iyisini bilir başka ne denir ki? benim bebeğim kendiliğinden düşmüştü gelişme göstermemiş dediler kalp atışını da duyamadık. daha sonra içimi temizledirler yine o acıyı da yaşadım o da çok zor.
peki doktor neden düştüğüyle ilgili birşey demedi mi? bana anomali bebektir o yüzden düşmüştür dedi. senin bir de iki tane olmuş bunun araştırmasını yapacaklar mı neden düşüyor diye. benim de yaşım 24. inşallah Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder. birdaha böyle bir acı yaşamayız inşallah.
Eğer hiç bir sıkıntı yoksa ikinizde de eşin için keçi boynuzu pekmezi kullan sende kendine incir kürünü yap ibrahim saraçoğlunun sitesinde var. biz 4 yıllık evliyiz 3,5 yıldır çocuk istiyorduk eşim varikosel ameliyatı oldu daha sonra keçi boynuzu pekmezine başladık. tabi doktorda ameliyattan sonra başka bir ilaç daha vermişti. Bunlar vesile tabi Allahın izniyle ben sonraki ay hamile kaldım. sende dene istersen. biz şimdi tekrar keçi boynuzuna başladık bende kendime incir kürü yapcağım. biz elimizden geleni yapalım gerisini Allah'a bırakalım bizim için herşeyin en iyisini O bilir. dua ile....

Cnm incir kuru ise yaradi mi yararini gordun mu

Canım ben incir kürüne başladım 3 veya 4 defa üst üste yaptım tadı çok şekerliydi. Birde benim aldığım incirler kurtlu çıktı Ondan hiç yapasım gelmedi devam etmedim. sen yapmayı düşünüyorsan prolaktinin yüksek olmadığından emin ol çünkü prolaktini yükseltiyor. Senin durumun nedir?

HAFTA HAFTA GEBELİK – HAMİLELİKTE GEBELİKTE 1. HAFTA

Hamile kalmak için belkide birçok çaba sarf ettiniz. Bu çabaların sonucunda hamile olmayı bekliyorsunuz. Eczaneden gebelik testi aldınız, heyecanla bekliyorsunuz. Hamile miyim? Ve hamile olduğunuzu öğrendiniz. Tebrikler! Artık başardınız. Şimdi yeni bir döneme giriyorsunuz. Hamileliğinizin ilk haftası… Gebeliğin ilk haftasını bebeknasil.com sitemizde sizler için yazdık.

Gebelik süresi toplam kırk hafta yani iki yüz seksen (280) gündür. Aşama aşama gebelik haftalarını bebeknasil.com sitemizden takip edebilirsiniz.

Hamile miyim?

Son görülen adet tarihinden iki hafta sonra yumurtlama olduğu için döllenme ilk iki haftada oluşur. Üçüncü haftada gebelik, döllenme ve rahime doğru yol alma ile geçer. Ancak dördüncü haftada rahime gebelik ulaşır ve buraya yerleşir. Gebelik rahime yerleştiğinde dört haftalık olur. Bu yüzden dört hafta öncesinde rahimde bir gebelik olup olmadığından bahsedilemez.

Hamileliğimin (Gebeliğin) Başlangıcı

Hamileliğin başlangıcı, son adet tarihinizdir. Doktorların da bebeğin geliş tarihini açıklaması, son adet tarihi ile doğru orantılıdır. Yumurtanın parçalanma zamanı veya sperm ile yumurtanın birleşme zamanı tam olarak bilinmediği için, son adet zamanı gebelik başlangıç tarihi olarak kabul edilmektedir.

Doktor Kontrolünde İlaç Kullanın

Sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek için, hamile kalmadan önce kullandığınız ilaçlar varsa bu ilaçların hamileliğinizi ne yönde etkilediğinden emin olmak için doktorunuza mutlaka danışmalısınız. Ve hamilelik döneminde de ilaç kullanacaksanız eğer, bu doktor kontrolünde olmalıdır.

Vücuttaki Değişimler

• Yorgunluk

• Uyku hali

• Mide bulantısı ve kusma

Hamileliğin ilk haftasında metabolizmanız hızlı bir şekilde değişmektedir. Kan şekeriniz ve tansiyonunuz düştüğünden yorgun olursunuz. Daha çok uyumak isteyebilirsiniz. Büyüyen rahminiz mesanenize basınç yaparak daha sık tuvalete çıkmanıza sebep olur. Tüm bunlar hamilelik belirtileri olarak adlandırılmaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen canm benimde 2 sene olmadı üstüne kist ameliyatı oldum . Ama hiç bi zaman illa olsun demedim allah herkeze hayırlı zamnda versin . İlla olsun dioruz sonra allah sınavlı ewlat verio canım sadce biraz sabır . Heryaşın bi devri var .

Edsofi nasılsın şimdi yazışmaları okuyordum sen ne kistinden ameliyat oldun. Ben ilk dusukten sonra bu ay tekrar hamile kaldım o da düştü maalesef. 2 cm çikolata kisti olduğunu söyledi doktor daha önce yoktu hicbir doktor var demedi. acaba sonradan mi oldu. Bir sonraki adetinde tekrar bakacağız dedi. Bende soğan kürü uygulamayı düşünüyorum. Tez zamanda gör ve bana cevap yaz lutfenn. ..

Edsofi nasılsın şimdi yazışmaları okuyordum sen ne kistinden ameliyat oldun. Ben ilk dusukten sonra bu ay tekrar hamile kaldım o da düştü maalesef. 2 cm çikolata kisti olduğunu söyledi doktor daha önce yoktu hicbir doktor var demedi. acaba sonradan mi oldu. Bir sonraki adetinde tekrar bakacağız dedi. Bende soğan kürü uygulamayı düşünüyorum. Tez zamanda gör ve bana cevap yaz lutfenn. ..

Geçmiş olsun canm .. benmki dermoid kistti 5cm . Büyük olduğu için aldırdm temzlediler 5ay sonra hamile kaldım . Ama sen çok şanslısın 2 cm imiş . Soğan kürüyle çok rahat yok edersin merak etme . Ama çikolata kistinden emin mi doktor MR çektirdin mi kisin yapısını öğrenmek için doktorun çektrdi mi ?

Geçmiş olsun canm .. benmki dermoid kistti 5cm . Büyük olduğu için aldırdm temzlediler 5ay sonra hamile kaldım . Ama sen çok şanslısın 2 cm imiş . Soğan kürüyle çok rahat yok edersin merak etme . Ama çikolata kistinden emin mi doktor MR çektirdin mi kisin yapısını öğrenmek için doktorun çektrdi mi ?

Mr cektirmedim canım iki doktor baktı ilki çikolata kisti dedi ikinci doktor da de çikolata kistine benziyor dedi. Bende soğan kürünü yapacağım insALLAH şifa niyetine gecer

Mr cektirmedim canım iki doktor baktı ilki çikolata kisti dedi ikinci doktor da de çikolata kistine benziyor dedi. Bende soğan kürünü yapacağım insALLAH şifa niyetine gecer

MR çektr bence canm nasıl ihtimallerrle konuşuolar anlamıorum belki başka bişidir yanlş tedavi uygularsın büyütürsün bide sonra hdi ameliyata

MR çektr bence canm nasıl ihtimallerrle konuşuolar anlamıorum belki başka bişidir yanlş tedavi uygularsın büyütürsün bide sonra hdi ameliyata

Bir sonraki adetimde doktor tekrar bakacak takip edelim dedi. Söyleyeyim doktora o zaman. Senin ameliyatın kapalı mi oldu yumurtalık rezervlerine zarar verilmedi değilmi. Bir de bu Mr nasıl çekiliyor ağrılı birsey mi alttan mi çekiyorlar

Bir sonraki adetimde doktor tekrar bakacak takip edelim dedi. Söyleyeyim doktora o zaman. Senin ameliyatın kapalı mi oldu yumurtalık rezervlerine zarar verilmedi değilmi. Bir de bu Mr nasıl çekiliyor ağrılı birsey mi alttan mi çekiyorlar

Bakarak bilinecek biş i değilki tatlım bu ..kapalı oldu canm iyi huyluydu çünkü. Hani şu mezar gibi olan makina yokmu . Ona sokuolar 15 dk ama kasıkalrını çekeceği için kasıklarına kadar sokuolar acılı bişi olsa ben çekteirmiyim :D yumurtalığa zarar vermedi canm doktorum çok iyi bi doktor . 3 saat sürdü itinayla çalşmş

Bakarak bilinecek biş i değilki tatlım bu ..kapalı oldu canm iyi huyluydu çünkü. Hani şu mezar gibi olan makina yokmu . Ona sokuolar 15 dk ama kasıkalrını çekeceği için kasıklarına kadar sokuolar acılı bişi olsa ben çekteirmiyim :D yumurtalığa zarar vermedi canm doktorum çok iyi bi doktor . 3 saat sürdü itinayla çalşmş

Anladım canım. Bende şu soğan kürünü yapayım. InsALLAH gerek kalmaz ameliyata.

Anladım canım. Bende şu soğan kürünü yapayım. InsALLAH gerek kalmaz ameliyata.

Ameliyatlık bi boyut değil canm m.etme . Ama sanırım soğan kürünğ 15gün uyguladıktan sonra bişi daha vardı uygulanan saraçğolu sölemşti

Ameliyatlık bi boyut değil canm m.etme . Ama sanırım soğan kürünğ 15gün uyguladıktan sonra bişi daha vardı uygulanan saraçğolu sölemşti

Soğan kürü nden sonra incir kürü uygulanıyor galiba o da hamile kalmayi kolaylaştırmak için. Ben araştırdım baya sadece soğan kürü yazıyor.

Soğan kürü nden sonra incir kürü uygulanıyor galiba o da hamile kalmayi kolaylaştırmak için. Ben araştırdım baya sadece soğan kürü yazıyor.

Aslan perçemi cnm kist tekrar etmemesi için incir bşka

Aslan perçemi cnm kist tekrar etmemesi için incir bşka

Öyle mi onu da bir araştirayim yine sende birsey duyarsınız haber verir misin bana

Öyle mi onu da bir araştirayim yine sende birsey duyarsınız haber verir misin bana

Veririm canım ama sana tavsiem zahidenin programı var ya internetten bak yazki saraçoğlu çkolata kisti zahideyle yetiş hayata die orda anlatıo ben kaçkere izledm orda çok ğüzel anlattı bak ona

Veririm canım ama sana tavsiem zahidenin programı var ya internetten bak yazki saraçoğlu çkolata kisti zahideyle yetiş hayata die orda anlatıo ben kaçkere izledm orda çok ğüzel anlattı bak ona

Tamam canım çok sağol mutlaka izleyeceğim

Back
X