- Konu Sahibi bebetommmm
-
anne adayları hoşgeldiniz sefa getirdiniz bende kimse gelmiyor yazmıyor diye açtığım topiğe uğramıyordum ben inşallah haftaya sezaryan olacam normal doğum riskli dedi doktorum 38 hafta bittiğinde alacak doktorum herkese rahat bi hamilelik diliyorum doğum yapacaklara rabbim yardımcısı olsun bende dahilll çok heyecanlı bi durum rabbimmmmm bütün isteyenlere nasip etsin taz vakittee....
Benim içinde öyle ilk kız dedikleri için kız kıyafetleri aldım sonra erkek denilince onları değiştirsip erkeğe göre aldım e şimdi yine kız diyolar bugün yine gidicem başka hastaneye bakalım bu ne diyecekhayırlısı olsun canım kız erkek farketmez de insan bir şeyler almak istiyor onun için merak ediyorum ki herkeste öyledir
Benim içinde öyle ilk kız dedikleri için kız kıyafetleri aldım sonra erkek denilince onları değiştirsip erkeğe göre aldım e şimdi yine kız diyolar bugün yine gidicem başka hastaneye bakalım bu ne diyecek
bende kesin bir şey söylemeleri umuduyla önümüzde ki hafta gideceğim hayırlısı olsun o kadar çok şey var ki aklımda ihtiyaç diye birde kız olursa tam kokoş olacak heralde diyor eşim
Ben gidicektimya bugün erkek dedi doktor yine malesef o süslü kıyafetleri alamicam:)inşallah Allah gönlüne göre verir
Amin...İnşallah canım senin ki kesinleşince söylersin artıkhayırlı olsun canım allah bir daha ki bebeğinde o süslü kıyafetleri almayı nasip etsin inşallah rabbim hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin yeter ki
Merhaba kızlar benimde 38. haftam bitiyor. Beklemek ne zor şey her akşam bu gece sancılanırmıyım diye yatıp her günde bu gün sancılanırmıyım diye uyanıyorum. Çok sabırsızım eşimde öyle :) 40. Haftası bitipte hala doğum yapmayanları okuyuncada tedirgin oluyorum ben bi an önce doğsun istiyorum şimdiden :) rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.
Ben yeni üyeyim.11 haftalik hamileyim. Halen bulantılarla boğuşuyorum.kilo kalbim çok vücud direncim düştü.dogumu yaklasanlara allah kolaylik versin benim ikinci gebeligim doğum fobimi yendim yani:)hiç kendinizi kasmayin akışına birakin doğal bir süreç zaten yani şu ilk aylar daha zorluyor bence
Amin...İnşallah canım senin ki kesinleşince söylersin artık
Çok sevindim canım:) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...Bende bugün doktordan geldim ve kesin olarak erkek dedihayırlısı olsun
Çok sevindim canım:) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?