2014 te doğum yapacak anne adaylarını buraya bekliyoruz ;)

Merhaba kızlar benimde 38. haftam bitiyor. Beklemek ne zor şey her akşam bu gece sancılanırmıyım diye yatıp her günde bu gün sancılanırmıyım diye uyanıyorum. Çok sabırsızım eşimde öyle :) 40. Haftası bitipte hala doğum yapmayanları okuyuncada tedirgin oluyorum ben bi an önce doğsun istiyorum şimdiden :) rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.

Kızlar slm bende mayista doğum yapacağım Allah in izniyle.zaman hic geçmiyor gibi bu arada bebislere neler alıyorsunuz ?

hayırlısı olsun canım kız erkek farketmez de insan bir şeyler almak istiyor onun için merak ediyorum ki herkeste öyledir
Benim içinde öyle ilk kız dedikleri için kız kıyafetleri aldım sonra erkek denilince onları değiştirsip erkeğe göre aldım e şimdi yine kız diyolar bugün yine gidicem başka hastaneye bakalım bu ne diyecek

bende kesin bir şey söylemeleri umuduyla önümüzde ki hafta gideceğim hayırlısı olsun o kadar çok şey var ki aklımda ihtiyaç diye birde kız olursa tam kokoş olacak heralde diyor eşim

Selam kızlar bende ağustos da doğum yapacağım doktor 13. Haftada kiz dedi kendimizi kıza alistirdik ama önemli olan sağlıklı olmasi tabiki xD insan merak ediyor ben stresli bi hamilelik geçiriyorum ilerde çocuğum agresif bi sey olur mu diye de tereddüt ediyorum :)

bende kesin bir şey söylemeleri umuduyla önümüzde ki hafta gideceğim hayırlısı olsun o kadar çok şey var ki aklımda ihtiyaç diye birde kız olursa tam kokoş olacak heralde diyor eşim

Ben gidicektimya bugün erkek dedi doktor yine malesef o süslü kıyafetleri alamicam:)inşallah Allah gönlüne göre verir

Ben gidicektimya bugün erkek dedi doktor yine malesef o süslü kıyafetleri alamicam:)inşallah Allah gönlüne göre verir

hayırlı olsun canım allah bir daha ki bebeğinde o süslü kıyafetleri almayı nasip etsin inşallah rabbim hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin yeter ki

Mrb kızlar bende ekimde doğum yapıcam Allah izin verirse daha çok yeniyiz 4 haftalık kasık ağrılarından başka bişey yok şimdilik

benimde haftaya inşallah doğumum var cok heyecanlıyımmm aminn inşallah tattırsın bu duyguyu cok güzel beşiğini kurduk herseyını hazırladık oğluşumun

Ben yeni üyeyim.11 haftalik hamileyim. Halen bulantılarla boğuşuyorum.kilo kalbim çok vücud direncim düştü.dogumu yaklasanlara allah kolaylik versin benim ikinci gebeligim doğum fobimi yendim yani:)hiç kendinizi kasmayin akışına birakin doğal bir süreç zaten yani şu ilk aylar daha zorluyor bence

hoşgeldinn geçmiş olsun arkadaşım. bende sezaryan olacam inşallah dedğin gibi kolay gecer sağol rahatlattığın için inan okadar ihtiyacım varki güzel kelimelere neyse inşallah sende sağlıklı sıhhatli gebelik gecirirsin kolay doğum yaparsın...

Ağustosta kızımı kucagıma alıcam inşallah daha dün öğrendim cinsiyetini

Slm hanimlar.sabahtan beri gecmeyen sağ tarafimda kasigima dogru bi ağrı var.20-25 gun once tekrar olmustu aksam gecmisti.sizde de boyle biesey oluyormu yaa cok ağrıyor.

Arkadaşlar mrb, bir şey soracağım. İnternette bir yazıda gece tuvalate 1 yada hiç çıkmayan hamilelerin bebeklerinin ölü doğma ihtimali yüksekmiş. Siz de böyle bişey duydunuz mu? Evham yaptım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…