2014 te doğum yapacak anne adaylarını buraya bekliyoruz ;)

Ya ben bebeğimin hareketlerini hiç hissedemiyorum 16. Hafdamdayım ilk hamileligim. Bu haftalarda hisseden varmı kalp atışlarını

Ya ben bebeğimin hareketlerini hiç hissedemiyorum 16. Hafdamdayım ilk hamileligim. Bu haftalarda hisseden varmı kalp atışlarını

merhaba canım bebeğinin hareketleri henuz hissetmemen cok normal ben 5 ay bitiminde yavaş yavaş hissetmeye başladım korkma 18.ci haftada bazılarınki kımıldamaya baslar belki erken hissedebilirsinnn

Canım merhaba.Ben 22. haftada hissetmiştim ilk tekmemi o güne kadar hafiften seğiriyordu ama gazmı yoksa hareketmi ayırt edemiyordum.Endişelenme 4-5 haftaya hissedersin iyice.Ama her gün kızımın kalp atışlarını duyayım içim rahat etsin diyorsan angel talk diye bi cihaz var.Bebeğin kalp atışlarını dinlemek için.Karnına ultrason jeli sürüp dolaştırıyorsun.Kalp atışlarını kontrol ediyorsun.Maliyetide 50 tl gibi bişey.Zaten sonralarda tekmeler acıtıyor karnın ordan oraya yer değiştiriyor uyutmuyor bebişler :) Hatta hıçkırıyor bizim kız tüm gün çok komik oluyor

bu arada kızım demişim cinsiyet belli mi benim içime doğdu heralde :)

40+4 haftalık hamileyim ama hala doğum başlamadı sanırım bebeğim küçük onun için olmuyor 3143 gr ve artık hiç kilo almıyor çünkü eşi yaşlanmış benimle aynı durumları yaşayan var mı acaba niye doğmuyor bu bebek bugün alttan rahme ilaç koyacaklar sonrada suni sancı çok korkuyorum.

merhaba can yoldaşları :) bende 4 ayın içindeyim ama bizim oğlan başladı şimdiden kendini hissettirmeye içerden biri dürtüp duruyo beni:) çok komik oluyo bu durum tabi ki. allah isteyen herkese versin minik bi bebiş :) temmuz ortası gibi doğum gibi yapıcam izmirde oturuyorum o sıcaklarda nasıl dayanıcam allah yardımcım olsun :) sizler nasılsınız nasıl geçiyor hamileliğiniz benim çok şükür ki hiç bir sorunum olmadı ne baş dönmesi ne mide bulantısı. zaman çabucak geçsinde bebişlerimizin güzel haberlerini paylaşalım burdan :)

arkadaslar oncelıkle hepınıze hayırlı ugurlu olsun,bende sıteye yenı katıldım ve suan 5 haftalık hamıleyım yenı evlıyım 2.ayımın sonunda aldım bu haberı ve cok mutluyum bır okadarda heyecanlı zaman zaman endıselenıyorum,ılk kalp atısları kacıncı haftada baslıyo acaba

bende nasipse 2014 temmuzda doğum yapacağım geçen hafta kontrolde doktor kesin değil ama erkek dedi sonradan değişir mi ki yada değişen oldu mu

bende nasipse 2014 temmuzda doğum yapacağım geçen hafta kontrolde doktor kesin değil ama erkek dedi sonradan değişir mi ki yada değişen oldu mu
Merhaba bende haziran da yapacağım Allahın izniyle..Benim ilk gittiğim doktor 12.haftada kız başka bi doktor 16 da erkek olabilir bi çıkıntı var gibi dedi aynı hastanede başka bi doktor 17de erkek dedi dün gittim farklı bi doktor a 22.haftamdı kız dedi valla olabiliyor canım hemde fazlasıyla:)

anne adayları hoşgeldiniz sefa getirdiniz bende kimse gelmiyor yazmıyor diye açtığım topiğe uğramıyordum ben inşallah haftaya sezaryan olacam normal doğum riskli dedi doktorum 38 hafta bittiğinde alacak doktorum herkese rahat bi hamilelik diliyorum doğum yapacaklara rabbim yardımcısı olsun bende dahilll çok heyecanlı bi durum rabbimmmmm bütün isteyenlere nasip etsin taz vakittee....

hayırlısı olsun canım kız erkek farketmez de insan bir şeyler almak istiyor onun için merak ediyorum ki herkeste öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…