- Konu Sahibi bebetommmm
-
Ya ben bebeğimin hareketlerini hiç hissedemiyorum 16. Hafdamdayım ilk hamileligim. Bu haftalarda hisseden varmı kalp atışlarını
SANIRIMMM ALIŞTIMM O KÜÇÜK YARAMAZA BENDE ANNEEE OLACAĞIMMMMMMMMMMM ÇOK ŞÜKÜRRR
maşallah ALLAH esirgesinn hayırlı olsun bebişinnn
30+4 günlük hamileyim. Nisan başı doğum. Umarım normal sağlıklı bir doğum olur. Egemen imi bekliyorum heyecanla :)
maşallah inşallah sağlıklı sıhhatli rahat doğumşarımız olur ismide güzelmiş maşallah
Ya ben bebeğimin hareketlerini hiç hissedemiyorum 16. Hafdamdayım ilk hamileligim. Bu haftalarda hisseden varmı kalp atışlarını
Canım merhaba.Ben 22. haftada hissetmiştim ilk tekmemi o güne kadar hafiften seğiriyordu ama gazmı yoksa hareketmi ayırt edemiyordum.Endişelenme 4-5 haftaya hissedersin iyice.Ama her gün kızımın kalp atışlarını duyayım içim rahat etsin diyorsan angel talk diye bi cihaz var.Bebeğin kalp atışlarını dinlemek için.Karnına ultrason jeli sürüp dolaştırıyorsun.Kalp atışlarını kontrol ediyorsun.Maliyetide 50 tl gibi bişey.Zaten sonralarda tekmeler acıtıyor karnın ordan oraya yer değiştiriyor uyutmuyor bebişler :) Hatta hıçkırıyor bizim kız tüm gün çok komik oluyor
Merhaba bende haziran da yapacağım Allahın izniyle..Benim ilk gittiğim doktor 12.haftada kız başka bi doktor 16 da erkek olabilir bi çıkıntı var gibi dedi aynı hastanede başka bi doktor 17de erkek dedi dün gittim farklı bi doktor a 22.haftamdı kız dedi valla olabiliyor canım hemde fazlasıyla:)bende nasipse 2014 temmuzda doğum yapacağım geçen hafta kontrolde doktor kesin değil ama erkek dedi sonradan değişir mi ki yada değişen oldu mu
Merhaba bende haziran da yapacağım Allahın izniyle..Benim ilk gittiğim doktor 12.haftada kız başka bi doktor 16 da erkek olabilir bi çıkıntı var gibi dedi aynı hastanede başka bi doktor 17de erkek dedi dün gittim farklı bi doktor a 22.haftamdı kız dedi valla olabiliyor canım hemde fazlasıyla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?