2014 te doğum yapacak anne adaylarını buraya bekliyoruz ;)

ne güzel bi sayfa olmuş burası, 2014'ün bütün anneleriyle paylaşalım her şeyi, tecrübe olsun hepimize

ne güzel bi sayfa olmuş burası, 2014'ün bütün anneleriyle paylaşalım her şeyi, tecrübe olsun hepimize

Evet canım öyle olmuş ben yokken aynen öyle simdi yeni hamile kalan annelerimize biz yardımcı olabiliriz bizlerde doguma yaklaşıyoruz sıkıntılarımızı paylasabiliriz senin doğumun ne zamandi canım ben telefondan girdiğim icin hamilelik takvimi görülmüyor :)

merhaba 2014 ün en şanslı şişman bayanları
bende mart annesi olacağım inşallah
hamile olduğumdan beri tüm hamileler dualarımda allah kabul eder inşallah
bizimde oğluşumuz olacak ve son iki ayımız neredeyse
31.haftamızdayız
çok şükür sorunsuz bir hamileliğimiz var
bu arada kızlar ya oğluşum sanırım hıçkırıyor tam kasığımın üstünde şuan aynı tempoda kaç dakikadır pıtt pıt atıyor
çok seviyorum hepinizi ve bebeklerinizi
bu arada ben izmirdeyim ve egepol şükran hanıma gidiyorum.sezeryana karar verdim
allah hepimizin ve balalarımızın yardımcısı olsun her daim inşaallAH

Merhabalar ben bu sitede yeniyim gebelik hafta hesabına kafam çok karıştı 30 aralık devlet hastahanesine gittim 32 haftalık hamilesiniz dedi sonra akşam dizlerimde morluklar farkettim özel hastahaneye gittim ve muayene oldum 34haftalık gebe olduğum söylendi oğluşum 2.200 gr ve 45cm üzerine adet gördüğüm için 8 Mayıs'ı sat. Olarak belirlendi sizce ben kaç haftalık hamileyim

merhaba hoşgeldin sen benden 1 hafta ileride gidiyormuşsun ama aynı zamanda doğum yapıcaz allah izin verirse aynen benimde pıt pıt atıyor hıçkırıktır cunkü bebişimiz su yutuyor sağlıklı sıhharli kucağına alırsın inş

merhaba hoşgeldinnn bak benim 5 hazzıran enson adet tarihim 30 haftalık gebeyim sende benden 1 ay önce hamile kalmışsın 34 haftalıksın maşallah bebişine sağlıklı sıhhatlı kucagına alırsın ins

Son düzenleme:
bende temmuz 2014'te doğum yapacağım nasipse. hamileliği daha ileri zamanlarda olanlara sormak istiyorum bu ikinci gebeliğim ilki karnımda öldü haliyle bundada korkuyorum yine bir şey olur mu diye 11. haftam içerisindeyim kasığım arada ağrıyor bu normal mi doktora çarşamba gideceğim acaba daha mı erken gitsem bilemedim

Merhaba arkadaşlar. Yeni uyeyim bende. Seninle hemen hemen aynı zamanda doğum yapacağız hayırlısıyla. Benim de Mart basi yada ortasi ) eğer supriz yapipta erken gelmezse. :))) benim doğum günüm 1 Mart. Eğer doğum gunumde gelirse bana en büyük hediyeyi vermiş olacak. :)) herkese hayirli gebelikler diliyorum:)))

hoşgeldinnn hayırlı olsun canım ilki kaç haftalıkken öldü ve neden ölmüştü bi mahzuru yoksa söylermisin? kafanı takma fazla stresede girme bak ilk hamilelik genellikle düşükle sonuçlanirmiş bunu doktorlar söylüyor inşallah bebişin sana tutunur bi sorun olmaz saglıklı sıhhatli kucapına alırsın inşallah

merhaba canım hoşgeldin
ayyy öylemi ne güzel inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebişlerimizi. bakarsın senin kuzun erken gelir doğum gününe yetişir hayırlısı olsun sağlıklı olsunda en önemlisi bu...

Bugun 38+5 sabah aksam bebisimi bekliyorum doktor dun muaydne etti rahim agzi yumusamaya baslamis dedi biran once dogursam balik gibi cikiverse bebegim.

ay ne güzel maşallah az kalmış RABBİM tek nefeste kolay doğum nasip etsin bebişini sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn [/QUOTE]

Amin insallah artik beklemek zor geliyo bebisimi gormek istiyorum dogum ivin heyecan var ne ile karsilasicagimi bilmiyorum ilk oldugu icin. Gozume uyku girmiyor

Bnde yeni üye oldum çok güzel istedigin her konuda fikir alış veriş yapabiliyosn bnde Hamileyim ilk hamileligim. Ve çok heyecanlıyım. Bnde heycanımı paylaşmak istedim 16 haftanın içindeyim 10 gün sonra kntrolüm var cinsiyet ögrenicez. Çok heyecanlıyım bn kız hissediyorum. Ama bni gren senin oglun olur Dio:))

hoşgeldin canımm
hayırlı olsun bende erkek hissediyordum erkek olacak benimki..herkeste bana kızın olur dıyırdu hayırlısı bence sağlıklı sıhhatli olsunlar yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…