- Konu Sahibi bebetommmm
-
Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin insallah benimde temmuz ayinda Allah nasip ederse
ne güzel bi sayfa olmuş burası, 2014'ün bütün anneleriyle paylaşalım her şeyi, tecrübe olsun hepimize
Evet canım öyle olmuş ben yokken aynen öyle simdi yeni hamile kalan annelerimize biz yardımcı olabiliriz bizlerde doguma yaklaşıyoruz sıkıntılarımızı paylasabiliriz senin doğumun ne zamandi canım ben telefondan girdiğim icin hamilelik takvimi görülmüyor :)
merhaba 2014 ün en şanslı şişman bayanları
bende mart annesi olacağım inşallah
hamile olduğumdan beri tüm hamileler dualarımda allah kabul eder inşallah
bizimde oğluşumuz olacak ve son iki ayımız neredeyse
31.haftamızdayız
çok şükür sorunsuz bir hamileliğimiz var
bu arada kızlar ya oğluşum sanırım hıçkırıyor tam kasığımın üstünde şuan aynı tempoda kaç dakikadır pıtt pıt atıyor
çok seviyorum hepinizi ve bebeklerinizi
bu arada ben izmirdeyim ve egepol şükran hanıma gidiyorum.sezeryana karar verdim
allah hepimizin ve balalarımızın yardımcısı olsun her daim inşaallAH
Merhabalar ben bu sitede yeniyim gebelik hafta hesabına kafam çok karıştı 30 aralık devlet hastahanesine gittim 32 haftalık hamilesiniz dedi sonra akşam dizlerimde morluklar farkettim özel hastahaneye gittim ve muayene oldum 34haftalık gebe olduğum söylendi oğluşum 2.200 gr ve 45cm üzerine adet gördüğüm için 8 Mayıs'ı sat. Olarak belirlendi sizce ben kaç haftalık hamileyim
Merhaba anne adayları ben 10haftalik hamileyim...darısı tüm isteyenlerin başına tez zamanda olsun...
2014 Mart ayının bası veya ortasına geliyor doğumum... Dedim benim gibi ayni zamanda aynı yılda dogum yapacak olan arkadaşlarımız o mutlu sevinçli gunu beraber beklerdik...herkese hayırlı kazasız belasız hamilelik süreci ve doğumlar yapmayı , bebegimizi kucagimiza almayi diliyorum yüce RABBİM'DEN...
bende temmuz 2014'te doğum yapacağım nasipse. hamileliği daha ileri zamanlarda olanlara sormak istiyorum bu ikinci gebeliğim ilki karnımda öldü haliyle bundada korkuyorum yine bir şey olur mu diye 11. haftam içerisindeyim kasığım arada ağrıyor bu normal mi doktora çarşamba gideceğim acaba daha mı erken gitsem bilemedim
Merhaba arkadaşlar. Yeni uyeyim bende. Seninle hemen hemen aynı zamanda doğum yapacağız hayırlısıyla. Benim de Mart basi yada ortasi) eğer supriz yapipta erken gelmezse. :))) benim doğum günüm 1 Mart. Eğer doğum gunumde gelirse bana en büyük hediyeyi vermiş olacak. :)) herkese hayirli gebelikler diliyorum:)))
hoşgeldinnnhayırlı olsun canım ilki kaç haftalıkken öldü ve neden ölmüştü bi mahzuru yoksa söylermisin? kafanı takma fazla stresede girme bak ilk hamilelik genellikle düşükle sonuçlanirmiş bunu doktorlar söylüyor inşallah bebişin sana tutunur bi sorun olmaz saglıklı sıhhatli kucapına alırsın inşallah
hoşbulduk canım teşekkür ederim iyi dileklerin için. ilk bebeğim genetik sonuçlarına göre kan koyulaşması sebebiyle ölmüş 11. hafta alındı ama tamn olarak ne zaman ölmüş bilmiyoruz gelişim geriliği var vs demişlerdi özürlü diyen oldu doktor doktor gezerkende ölmüş zaten şimdi iğne kullanıyorum hibor diye inşallah faydasını görürüm yarın yada çarşamba kontrole gideceğim rabbim isteyen herkese nasip etsin
hoşgeldinnnhayırlı olsun canım ilki kaç haftalıkken öldü ve neden ölmüştü bi mahzuru yoksa söylermisin? kafanı takma fazla stresede girme bak ilk hamilelik genellikle düşükle sonuçlanirmiş bunu doktorlar söylüyor inşallah bebişin sana tutunur bi sorun olmaz saglıklı sıhhatli kucapına alırsın inşallah
hoşbulduk canım teşekkür ederim iyi dileklerin için. ilk bebeğim genetik sonuçlarına göre kan koyulaşması sebebiyle ölmüş 11. hafta alındı ama tamn olarak ne zaman ölmüş bilmiyoruz gelişim geriliği var vs demişlerdi özürlü diyen oldu doktor doktor gezerkende ölmüş zaten şimdi iğne kullanıyorum hibor diye inşallah faydasını görürüm yarın yada çarşamba kontrole gideceğim rabbim isteyen herkese nasip etsin
ALLAHIM acil şifalar versin bida göstermesin şimdi nasıl gecıyo hamilelik
ALLAHIM acil şifalar versin bida göstermesin şimdi nasıl gecıyo hamilelik
çok şükür iyi gidiyor mide bulantısı vs var ama o kadar olacak artık :) seninde maşallah baya ilerlemiş senin nasıl gidiyor?
Bugun 38+5 sabah aksam bebisimi bekliyorum doktor dun muaydne etti rahim agzi yumusamaya baslamis dedi biran once dogursam balik gibi cikiverse bebegim.[/QUOTE
ay ne güzel maşallah az kalmış RABBİM tek nefeste kolay doğum nasip etsin bebişini sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn
çok şükür iyi gidiyor mide bulantısı vs var ama o kadar olacak artık :) seninde maşallah baya ilerlemiş senin nasıl gidiyor?
iyi gitmesine sevindim cnm ,nşallah mide bulantılarında biter... ya bu ocak ayı bitmek bilmedi bende sabırsızlanıyorum doğum için ya RABBİM hepimize muhammed ümmetine isteyenlere cocuk hamişlere kolay doğum bebelerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aminnn
iyi gitmesine sevindim cnm ,nşallah mide bulantılarında biter... ya bu ocak ayı bitmek bilmedi bende sabırsızlanıyorum doğum için ya RABBİM hepimize muhammed ümmetine isteyenlere cocuk hamişlere kolay doğum bebelerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aminnn
aminnnnnnnnnnn inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini
Bnde yeni üye oldum çok güzel istedigin her konuda fikir alış veriş yapabiliyosn bnde Hamileyim ilk hamileligim. Ve çok heyecanlıyım. Bnde heycanımı paylaşmak istedim 16 haftanın içindeyim 10 gün sonra kntrolüm var cinsiyet ögrenicez. Çok heyecanlıyım bn kız hissediyorum. Ama bni gren senin oglun olur Dio:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?