2014 te doğum yapacak anne adaylarını buraya bekliyoruz ;)

Selam kizlar doktordan yeni geldim doktorum cok tecrubeli kac akrabam ona gidiyor 11.haftalarinda onlarinkine erkek dedi bildi.neyse b7gun ikili testime baktik sikinti yok dedi birde cinsiyete bakalim dedik 14+1 bu arada.ilkten kiza benziyor annesi dedi bacak arasina bakalim dedi goremedi cok acmiyo pek dedi sora kiz olablr dedim ama olmayadabilir dedi yani anlamadı sanirim goremedik 1 ay soraya kaldi off cok meraktayim ne olaki acep cok gostermiyoo bebisimizz:)

teşekkür ederim bebetommmm İnşalllah hepimiz sağ salim kavuşuruz meleklerimize. Topik biraz sakin, azcık hareketlendirmemiz lazım, zaman nasıl geçecek yoksa

aminnn cnm evet sakin kimse çok gelmiyor diye bende cok girmiyorum aslında sürekli internet başında olmamızda iyi değl (radyosondan dolayı) geldikce ben sizin yazılarınızı inşallah boş bırakmam sizde yazın boş bırakmayalım

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ilaç kullanma nane limon içmeye çalış misafirlerinede gelme diyemezsin şehir dışı ya ondan geldiklerinde eşinde yardım etsin sana bir şekilde inşallah atlatırsınn bakarsın misafirlerin sana bakar

selam cnm hoşgeldin ben demiştim demi erkeğe benziyor diye neyse cnm sağlıklı sıhhatli olduktan sonra ne fark eder benimde testler temz çıktı çok şükür

Sen kiz demistin sankim bana:) haturlamiyorum.ama doktor yine anlamadi bakalim ne cikcak aonuc 1 ay sora:))

ay evet aslında bende cok merak etmeye başladım cinsiyetini bir öğrenseydim yawruma ıyafet almaya yavaş yavaş başlicam kışa denk geliyo doğum oyuzden yün işlerine hemen başlamak isiyorum

mrb cnm biz seninle aynıyız galiba bende mart başı gibi doğum yapacağım kısmetse seninle aynı mutluluğu paylaşıyorum darısı tüm isteyenlerin başına sağlıklı hamilelikler diliyorum sana

tunaydın kızlarrr nasılsınızz. ya oda mı yoksa park yatak mı neye karar werdınız?? bebıslerınıze bsyler almaya basladınız mı cınsıyetler bellı oldumu??

Merhaba kizlar. Ben de dun idrar testiyle ogrendim hamileligimi :)) 4+5 olarak hesaplaniyomus sanirimm :) bir an once doktora gitmek istiyorum ama 6. Hafta da gidin falan gibi yorumlar okudum. Bilmiyorum kafam karıştı ne yapmaliyim sizce? Sanki doktora gitmeden tam olarak inanmicak gibiyim.

mrb bizimde nisan başı gibi inş. allah hepimize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inş :)
öncelikle tebrik ederim doktor bana 5 haftalıkken gel keseyi görelim demişti tam 5 haftalıkken gördük keseyi istersen 5 hafta olduğunda git canım doktora doktor ona göre seni yönlendirir folikasite falan başlar

Merhaba kızlar 1bucuk yıldır bebek beklıyoduk dün hamile oldugumu duyunca havalara uçtum ama öğrendıgımde wc gittim kanamam olmuştu suan devam ediyo ayağa kalktığımda daha çok yenı ganıleyım beta hcg 20 1 buçuk haftalık falan. Doktor bişi yapamadı çünkü yerini de temizliyo olabilir dedi. Bnm durumumu yaşayan ve gebeliği devam eden var mı? Çok korkuyorum

mrb cnm biz seninle aynıyız galiba bende mart başı gibi doğum yapacağım kısmetse seninle aynı mutluluğu paylaşıyorum darısı tüm isteyenlerin başına sağlıklı hamilelikler diliyorum sana

hoşgeldin canım yaw ben biraz yanlış hesaplamışım doktora göre 25 marta geliyor adetimin ilk 2 haftasını saymıyoruz kaç haftalık derse doktor öyle hesaplıyoruz Aminnn canım aynen tüm isteyenlerin tez zamanda RABBİM versin...canım benim sağolasın sanada sağlıklı sıhhatlı hamilelikler dilerimmm

tunaydın kızlarrr nasılsınızz. ya oda mı yoksa park yatak mı neye karar werdınız?? bebıslerınıze bsyler almaya basladınız mı cınsıyetler bellı oldumu??

merhaba canım sende arada uğrayıp cıkıyorsun galiba bende sürekli kımse olmuyor diye gelmıyorum hemde bağımlılık olsun istemıyorum radyasyondan dolayı neyse ben cinsiyeti belli olsun hemen başlicaz alışverişe inşallah herkes park yatağı övüyor ama bende onu düşünüyorum bakalım

canımm hayırlı olsunn hamileliğin saplıklı sıhhatli hamilelik gecirirsin inşallah bende 8 haftalıkken gittim kalbın attığınıda duyduk gördük hepten rahatladık

hoşgeldin canımmm aminnnn cümlemize nasip etsin ayrıca bebiş isteyen tüm anne adaylarını tez zamanda sevindirsin RABBİM...

hoşgeldinnn canım
hayırlı uğurlu olsunnn darısı tüm isteyen anne adayların başına gelsin inşallah.. sana tavsiyem arkadaşım tuvalet harici sakın ayağa kalkma ayrıca tuvalette asla ıkınma sürekli yat hiç bi iş yapma

Tesekkurler cevabiniz icin, yani 2 gun sonrasi oluyo bu degil mi? Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizlere de saglikla sihhatle kucagimiza alalim insallah.

evdeyken geçmiyo zaman çalışırken ne güzel geçiyodu
bebişim için istedim ama zor geliyo

evde nelerle uğraşabilirim arkadaşlar
kitap okuyorum kuran okuyorum zaten ekstra aktivite bu yıl iyi bir ev hanımı olayım
hem de sıkılmadan geçireyim diyorum
bir katkısı oolsun bana
normalde öğretmenim bir yıl izin aldım

Arkadaslar merhaba
ben yeni hamile olduğumu öğrendim ama adet sancısı gibi karnim ağrıyor az öncede pembe kan geldi çok korkuyorum size de oldu mu hiç

Arkadaslar merhaba
ben yeni hamile olduğumu öğrendim ama adet sancısı gibi karnim ağrıyor az öncede pembe kan geldi çok korkuyorum size de oldu mu hiç

hoşgeldin canım direk yat hiç bir iş yapma doktora gitmeni tavsiye ederim

ev hanımı olarak bende aynı şeyleri yapıyorum gurbetteyım sıkılıyorum biraz aklıma farklı sadece bebişimin cinsiyeti belli olunca örgü örücem :)

ev hanımı olarak bende aynı şeyleri yapıyorum gurbetteyım sıkılıyorum biraz aklıma farklı sadece bebişimin cinsiyeti belli olunca örgü örücem :) [/QUOTE]

ben de öyle yapıcam canım şimdilik bi dosya dolusu model begendim bakalım cinsiyetten sonra artıkın
bir de kursa bakıcam mefruşat kursuna ii olur belki

sevgili mart anneleri mide bulantılarınız ne alemde benimkinde hala bi gerileme yok artık bunalmaya başladım ne zaman geçecek yaa sabah akşam öğlen zamanı hiç seçmiyo mide bulantısı her daim benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…