- Konu Sahibi bebetommmm
-
teşekkür ederim bebetommmm İnşalllah hepimiz sağ salim kavuşuruz meleklerimize. Topik biraz sakin, azcık hareketlendirmemiz lazım, zaman nasıl geçecek yoksa
Bugün üzerimde kırıklık var burnum gözlerim yanıyo, başım ağrıyo
burun akıntısı da başladı
işin ilginci yarın eşimin ailesi şehir dışından ziyarete geliyorlar.
ben ne yapıcam kızlar yaaaaa
Selam kizlar doktordan yeni geldim doktorum cok tecrubeli kac akrabam ona gidiyor 11.haftalarinda onlarinkine erkek dedi bildi.neyse b7gun ikili testime baktik sikinti yok dedi birde cinsiyete bakalim dedik 14+1 bu arada.ilkten kiza benziyor annesi dedi bacak arasina bakalim dedi goremedi cok acmiyo pek dedi sora kiz olablr dedim ama olmayadabilir dedi yani anlamadı sanirim goremedik 1 ay soraya kaldi off cok meraktayim ne olaki acep cok gostermiyoo bebisimizz:)
Sen kiz demistin sankim bana:) haturlamiyorum.ama doktor yine anlamadi bakalim ne cikcak aonuc 1 ay sora:))
Merhaba anne adayları ben 10haftalik hamileyim...darısı tüm isteyenlerin başına tez zamanda olsun...
2014 Mart ayının bası veya ortasına geliyor doğumum... Dedim benim gibi ayni zamanda aynı yılda dogum yapacak olan arkadaşlarımız o mutlu sevinçli gunu beraber beklerdik...herkese hayırlı kazasız belasız hamilelik süreci ve doğumlar yapmayı , bebegimizi kucagimiza almayi diliyorum yüce RABBİM'DEN...
öncelikle tebrik ederim doktor bana 5 haftalıkken gel keseyi görelim demişti tam 5 haftalıkken gördük keseyi istersen 5 hafta olduğunda git canım doktora doktor ona göre seni yönlendirir folikasite falan başlarMerhaba kizlar. Ben de dun idrar testiyle ogrendim hamileligimi :)) 4+5 olarak hesaplaniyomus sanirimm :) bir an once doktora gitmek istiyorum ama 6. Hafta da gidin falan gibi yorumlar okudum. Bilmiyorum kafam karıştı ne yapmaliyim sizce? Sanki doktora gitmeden tam olarak inanmicak gibiyim.
mrb cnm biz seninle aynıyız galiba bende mart başı gibi doğum yapacağım kısmetse seninle aynı mutluluğu paylaşıyorum darısı tüm isteyenlerin başına sağlıklı hamilelikler diliyorum sana
tunaydın kızlarrr nasılsınızz. ya oda mı yoksa park yatak mı neye karar werdınız?? bebıslerınıze bsyler almaya basladınız mı cınsıyetler bellı oldumu??
Merhaba kizlar. Ben de dun idrar testiyle ogrendim hamileligimi :)) 4+5 olarak hesaplaniyomus sanirimm :) bir an once doktora gitmek istiyorum ama 6. Hafta da gidin falan gibi yorumlar okudum. Bilmiyorum kafam karıştı ne yapmaliyim sizce? Sanki doktora gitmeden tam olarak inanmicak gibiyim.
mrb bizimde nisan başı gibi inş. allah hepimize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inş :)
öncelikle tebrik ederim doktor bana 5 haftalıkken gel keseyi görelim demişti tam 5 haftalıkken gördük keseyi istersen 5 hafta olduğunda git canım doktora doktor ona göre seni yönlendirir folikasite falan başlar
Merhaba kızlar1bucuk yıldır bebek beklıyoduk dün hamile oldugumu duyunca havalara uçtum ama öğrendıgımde wc gittim kanamam olmuştu suan devam ediyo ayağa kalktığımda daha çok yenı ganıleyım beta hcg 20 1 buçuk haftalık falan. Doktor bişi yapamadı çünkü yerini de temizliyo olabilir dedi. Bnm durumumu yaşayan ve gebeliği devam eden var mı? Çok korkuyorum
mrb bizimde nisan başı gibi inş. allah hepimize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inş :)
öncelikle tebrik ederim doktor bana 5 haftalıkken gel keseyi görelim demişti tam 5 haftalıkken gördük keseyi istersen 5 hafta olduğunda git canım doktora doktor ona göre seni yönlendirir folikasite falan başlar
Merhaba canim nasilsin hatirladin beni degil mi benim oglusum olacak senin belli mi cinsiyetitunaydın kızlarrr nasılsınızz. ya oda mı yoksa park yatak mı neye karar werdınız?? bebıslerınıze bsyler almaya basladınız mı cınsıyetler bellı oldumu??
Tesekkurler cevabiniz icin, yani 2 gun sonrasi oluyo bu degil mi? Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizlere de saglikla sihhatle kucagimiza alalim insallah.
Arkadaslar merhaba
ben yeni hamile olduğumu öğrendim ama adet sancısı gibi karnim ağrıyor az öncede pembe kan geldi çok korkuyorum size de oldu mu hiç
evdeyken geçmiyo zaman çalışırken ne güzel geçiyodu
bebişim için istedim ama zor geliyo
evde nelerle uğraşabilirim arkadaşlar
kitap okuyorum kuran okuyorum zaten ekstra aktivite bu yıl iyi bir ev hanımı olayım
hem de sıkılmadan geçireyim diyorum
bir katkısı oolsun bana
normalde öğretmenim bir yıl izin aldım
hoşgeldin canımdirek yat hiç bir iş yapma doktora gitmeni tavsiye ederim
Hoşbulduk canım saol
Dün çok korkmuştum bir daha olmadı çok şükür doktora da gidicem inşallah sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?