2014 Temmuz anneleri,bebek odaları için hazırlıklar başladı mı? :)


Evet yaa biraz erken oldu ama indirimide kaçırmak istemedik açıkçası, bayağı bi fiyat oynayacaktı arada çünkü eğer şimdiye kalsaydık.
Bu arada ben fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum ama bizim odamız çilek teki baby cotton bebek odası, çilek in sitesine girerseniz ordan görebilirsiniz.
Dediğim gibi uyku setlerini de beğendm aslında,perdesi avizesi takım hepsi, tek tek uydurmaya çalışacağıma öyle takım halde alıcam ama acele etmiyorum onu ne zaman olsa alırım. Şimdiden evde yer tutmasın.

Bu arada hangi şehirdeydnz bilmiyorum ama uyku setleri için mutlaka hello baby ye bakın, çok fazla çeşit var ve çoğunda perdesi lambası falan kombinasyonlu. Aklınızda bulunsun.İnternet sitesindende fikir edinebilirsnz.
 
Arkadaşlar banada çoğu kişi çok erken diğilmi mobilya falan bakman için diyorlar ama sizinde dediğiniz gibi hem göbişler büyeyecek yürümemiz falan zorlaşacak hemde 2 ay içinde havalar ısınacak hem hava hem göbiş bizi çok zorlayacak siz siz olun şimdiden bakın belirleyin fiyatları öğrenin bi kalan alması olsun

bizde 2 haftadır bakıyoruz mobilya, ucuz bişe almak istediğim için ve büyüyen beşikle bide dolap alacağım için baktığım yerler Beylikdüzündeki ESKİDJİ gibi yerler oldu ve diğer mağazalarda satılan aynı markalar buralarda daha hesaplı, büyüyen beşik ve dolap 1300 e falan geliyor, bende beyaz mobilya istiyorum her şekilde kullanmak için ve 3 marka baktım sizce nasıllar ve büyüyen beşik kullanan varmı nasıl kullanışlımı ?

BELİS'in Doğa modeli
HUGGLO'nun Deren modeli
İLKNUR'unda Elit modeli
 

Benim eşimde büyüyebilen karyola istemişti ama bizim ölçülerimize uymadı maalesef,ondan dolayıda büyümeyen aldık.

sizin gönderdiğiniz fotoların ortadakı hoşuma gitti benim,deren modeli olan, ama onun yatağı büyümüyo sanki?
 

İzmir'de yaşıyorum ben, Hello Baby'nin büyük bir mağazası var, geçenlerde gittik hatta şöyle bir bakındık, dediğin gibi çeşit bol orada, insanın kafası karışıyor... Uyku setlerine bakladım ama tavsiye için teşekkürler, oraya da bakacağım :) yanlız ben sadece perde ve lamba için kombin şeklinde düşünmüyorum, bebek odası olacak odada beyaz tül perde var, fon yapıcam canlı bir renkten..Lamba olarak ta sade birşey düşünüyorum.. çocukluğunda da kullanayım diye, şimdiden geleceğe yatırım :)))
 


Kararsızım beşik konusunda ama ileriye dónük bir ürûn oldugu icin büyüyen istiyorum ama kullananlar memnunmu diğilmi onu tam anlamadım :/

Ortadaki Hugglo nun Deren modelininde büyüyen beşigi varda ben bu fotoyu bulup koydum
 
Ba yıl dımm!!!

Bu mobilyalarla harikalar yaratılır kesinlikle!!!

Ay beğenmene çok sevindim
Biz dün stokke beşiğimizi aldık,beşiği alana büyütme parçaları hediyeydi.Erken doğum riskimiz var ben korktum ama eşim kaçırmayalım dedi.Hayırlısı artık.

Soldaki bebekten kullanılan hali,sağdaki 3 yaşa kadar.daha da ek parçaya istenirse 10 yaşa kadar kullanılıyor ama 3-4 yaştan sonra kullanmayız herhalde.
 
Son düzenleme:

Güle güle kullanınn çokk güzelmiş, uzun zaman kullanılabilmesi gayet hoş..peki bir şey sorsam..acaba nereden aldınız?fiyatı nasıl?
 
1500 liraya aldık.Büyütme parçaları ve şiltesi de içinde.Jokerden aldık biz.

Bende bir ara bakayım yakından görmeyi isterim, tarzı çok hoş çünkü :) Hem beyaz mobilyalarla da kombin yapabilirim :))

Buarada konu mobilyalar olunca bir an için yazdığın mesajı tam algılayamamışım, şimdi farkettim..Erken doğum riskim var demişsin,üzüldümm umarımm zamanından önce gelmeye kalkmaz bebeğin.. Hayırdır ne oldu da erken doğum riski dedi doktorun, merak ettim??
 

Benim gebelik başından beri düşük riskim devam ediyor maalesef..14. Haftada çok şiddetli kanama yaşadım ve 1 hafta sonra tekrarladı,geçti derken yine çok büyük bir kanama ve ağrılar başladı.Rahmimde hep kasılmalar var,rahim içinde kanama alanı var.Bu nedenle haftalardır evdeyim.Dışarı çok az çıkıyorum.Hatta bu sabah eşimle dışarı çıktık birkaç saat diye bile vicdan yaptım,korktum.Öyle erken doğum riski,kasılma,kanamalarla devam ediyoruz cnm işte.İnşallah etken doğum olmaz.

Yakından özellikle minik halini beğeneceğinden eminim,yuvarlak,tekerlekli minnoş bir beşik :))
 
Son düzenleme:

Ayy canım benimm yaa çok üzüldüm yaşadıklarına.. Bebeğin nasıl tutunduysa sana, bırakmamış annesini,aferin ona :) İnsallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci:)) Sizin için de dua edeceğim...
 

Buarada baby cotton mobilya takımı da bir harikaymış:)
 

Çok teşekkür ederim cnm çooook sağoll
Hepimizin bebikleri sağlıkla büyüsün,zamanında sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah
 

Bu Arda sen bebek odası nasıl düşünüyorsun,renk model var mı aklında?
 

Valla modeller gayet hoş, sade ve şık..İstanbul'da fiyat avantajı da var ki sizin için süper :)

Ben büyüyen beşik konusunda emin değilim gerçi yakınlarımda son zamanlarda bebek doğuran mobilya alıp ta kullanan yok ama..O kadar uzun zaman kullanılabiliyor mu bilemiyorum..Kimden duysam çocuk biraz büyüdü mü değişiyormuş yataklar, gerçi daha çok erkek çocuklarında duyuyorum, araba yatak sevdasını :)) Gel gelelim senin dediğin fiyatta çok makul, standart bir beşikli mobilyada alsan hemen hemen aynı parayı ödeyeceksin sanırım...

Seçimlerinde kolay gelsin :)))))
 
Benim şuan kafamda var olan eşyalar konunun ilk sayfasında, oradan görebilirsin canım..

Doğru ya senin konundu benim aklımdan çıkmış
Beyaz bence çok hoş bebek odası için,üstelik istediğin renkle kombin edebilirsin.Perde,halı vs için renk var mı aklında?Emzirme koltuğunu çok öneren anneler var,benim yerim yok ne yazık ki,büyük yatağın üstüne bir sürü yastıklar atsam yaslanıp emzirilir mi acaba diye düşünüyorum.Bir de alt açma ünitesi bence çok işe yarıyor,stokke nin bizim beşiğe takım olanı var ama yakından çok battal birşey,park yatak alacağım ben salona ve bir yere giderken kullanmak,oyun parkı olarak kullanmak için vs Onun alt açma ünitelilerinden alırım dedim,hem daha kullanışlı olur.
 
Son düzenleme:

Bir arkadaşımın çocuğu 2 yaşına giricek nisanda ve yeniden yatak alıcak İkea'dan almıştı beşiğini ve sallanmıyordu,birde işin bu kısmı var çok kişi sallanan beşik al diyor sabit alma diyor, bir kişiden daha böyle bişe duyunca 2 defa masraf yapacığıma 2 sene sonra, dedim baştan böyle bişe alayım büyüyen beşik 6,7 yaşına kadar kullanabilirse kullansın ve dediğin gibi benim minnoşumda kız olduğu için arabalı v.s gibi yatak istemez ben onu süslerim püslerim stickerlarla falan
 

Evet haklısın kız çocuklarını ikna etmek çok daha kolay, süslü püslü hiç bir şeye dayanamazlar :)) Ben riske girip sabit beşik alacağım, sallanma alışkanlığı olmadan kendi kendine ve sadece kendi odasında uyumaya alıştırmak için,en azından deneyeceğim :)) baktım olmuyor, düşüneceğiz o zaman birşeyler :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…