2014 temmuz anneleri için sayım başlasın

sonunda çift rakamlara düştük gerçi doktoruma göre haziran 20 ama ben 4 temmuz doğum günümü bekliyorum
veeee 99:)))))))))

pelin şimdi senin haziran ortası olacak sanırım değil mi 20 ni de beklemiyor dr. tam günün belli oldumu? bu arada 99 demiştin bak kaç gün kaldı ozaman gördüğümde yazmamıştım okadar uzun gelmiştiki bir türlü geçmiyordu zaman

benim en son temmuz 18 görünüyor bakalım daha 108 günümüz var zor geçiyor valla şeker çarpıntı falan derken zaman bir an önce geçsin istiyorum

Ayfer senin son durumun nedir bebeiş döndümü daha rahatmısın?

39 ama doktor haziran sonu temmuz ortası dedi.bakalım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin nasıl temmuz ortası oluyor ki SAT a göre hesap yapıldığın da zaten 2 veya 3 hafta ileriden gidiyor ki doğumlarda satın verdiği tarihlerden evvel oluyor dr senin kini daha ileri atmış ilginç değil mi?

amin canım inş sağolasın neden enfeksiyon kaptı bebiş sezeryanmıydı

evet canım zaman geçiyomuş demekki gerçekten şükür evet böbreğim çok büyüdüğünden ayın 15,ne gün verdi doktor 36 haftalık oluyoruz acaba küvöze girermi bilemiyorum valla canım sıkkın aslında ama böbrek ağrısıda zor dayanamıyorum

amin canım inş sağolasın neden enfeksiyon kaptı bebiş sezeryanmıydı

Sezeryandı evet ama canım ondan değil bende olan iltihaptan ötürü anne karnında kapmış canım enfeksiyonu yani zatürre ile doğdu baya zorlandık ama geçti gitti çok şükür rabbime inşallahh kimse o sıkıntıyı çekmez ve gerçekten iltihap mantar vs. Çok tehlikeli çoook

Normalde 9 temmuz canim ama önce yada sonra olabiliyor sanirim ondan dedi. Birde ben klomen ve ovulasyon testi ile hamile kaldım. Gec yumurtlama gec döllenme. Benim hesaba göre 28 temmuzdu. Erkek bebekler gec doğuyor birde onun için herhalde 15 temmuz son dedi o zamana olmazsa sezeryan olur sanirim. Allah korusun.

ooof böbrek ağrısı çok kötüymüş :18: allahım yardım etsin inş. benimde şekerden dolayı erken doğum riski var dr dedi dikkat et yükselmesin en azından 36 haftasını geçirirsek ve 2 kg üstüne çıkarsa küveze girme işini yırtarız diye senin minnoş şimdi kaç kg. oldu

canım yaa bak allah sana ne güzel bir hediye vermiş hemde herşeyden vaz geçtiğin bir zaman da .. bazen insanı öyle bir sınıyor ki ama genelde sonu hep güzel bitiyor.. sen şimdi çok fazla kafana bir şey takma ne eşin nede ailesi hayatta herşey olacağına varıyor eninde ve sonun da senin ailen senin ardında olduğu mühdetce de sırtın yere gelmez evel allah.. şimdi paşanı düşün :) zaman azalıyor nerede yapacaksın doğumu ismini ne koyacaksın vs... çook işin var çooook

Kızlar30 haftada dokt bebegımın 1380 gr oldugunu soyledı 4 gunü geride kalmıs sızın bebekler nasıl ne ıle beslenıyorsunuz bebegınız kılo alsın dıe

Amin canim. Allah razı olsun. Işlerimi hallettim sanirim da su lohusa pijamasi işini bir türlü halledemiyorum. Onu da hallerden çantamı hazirlicam artik

benim valiz ufak tefek eksikler hariç hazır lohusa tacı hazırlamam lazım kendim ve kız için.. İstanbul da olsaydın sana pjama konusun da hem uygun hemde iyi bir yer için fikir verebilirdim ama ankara yı bilmiyorum.. sen genede bir an evvel bu çanta olayını hallet bence paşanın işi belli olmaz çıkıp geleceği tutarsa hazır olsun :))

Benimde detaylı ultrasonda 30+2de 4070 gr bebegim ve 5 gun geri çıktı. Daha onceki haftalarda da gerilik vardı protein agirlikli beslenme ve sol tarafa uzanarak büyümesi ilerlemiş ti. Inşallah sizinde Bebeğinizin kilosu haftasına gelir. Hareket leri nasil Bebeğinizin. Dr bana takip etmemi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…