2014 temmuz anneleri için sayım başlasın

kızlar kontrolden geldik şükür böbreğimiz normale dönmüş 38 i bekleriz dedi dr amcamız vee ayın 20 sine gün verdi cuma sezeryan inş...
pazartesi cagırdı nst ve kan için

bende varım bende.....
miniş oğlişim temmuzun ortası gibi gelicekmiş hayırlısıyla ..o kadar merak ediyorum ki onu ilk koklaştığımız anı hayal ediyorum sağlıkla kucaklaşalımda ...hihihooooyyy

Canim fl değeri genetikte olabilir..aklına kötü şeyler getirme

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ya ben normal yiyorum öyle abartı birşeyde yok. .27 haftalıkken 1200 gr.cikti doktor sinirin üstünde yürüyüş yap 45 dk dedi ki ben 1.5 saat yürüyordum..şuanda 28 haftalik olduk ya sorun mu olur acaba ben nasıl kilo aldırmayacam kendimde 9 kilo aldım ama 1.5 -2 aydır kilo almıyorum..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

1 hafta fl ve hc değerleri geri yapabilsem en guzeli hiç düşünmemek Rabbim evlatları mız la imtihan verrmesin.

1 hafta fl ve hc değerleri geri yapabilsem en guzeli hiç düşünmemek Rabbim evlatları mız la imtihan verrmesin.

Inşallah öyle olacak cok teşekkür ederim. Bu persembe tekrar kontrol var bakalım dr ne der. Iyi olduğuna inanmak zorundayım yoksa ağlayarak günler geçmiyor.

Canım benim bebeğine yazık kendini bu kadar harap etmen ona en büyük zarar zaten bak benim de 3 değerim aylarca geriden geldi şimdi normale döndü gibi, arkadaşımın dediği gibi fl değeri genetik olabilir, ultrason cihazlarının ölçümlerde hata payı olabiliyor,bunu da unutma.. mesela bebeğin kilosunun tahmini karın değerinden hesaplanıyor,genelde son kontrolde verilen kilonun altında doğuyor bebekler..yani demek istediğim hergün ağlayarak kendini ve bebeğini harap etmeye değmez, yazık bebeğinin hiç bir şeyi yok ama üzüyosun onu boş yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…