- Konu Sahibi pelin_suuu
-
inşallah canım allah yardımcın olsun 37. haftada bebek için ideal bir zaman diytorlar sağlıkla gelsin inşallah :)
Cevap için teşekkürler journalist evet yanlış yazmışım 1470 gr bebeğim. Artık üşütmek üzereyim ne yerdeyim ne göktebu sabah araştırdım ve fl ölçüsü kısa oldugu zaman kromozom bozukluğu olabilir diyor. Bebeğin sadece fl ve hc değeri düşük. Sanırım cok araştırmak iyi değil Rabbim herkesin bebeğini korusun ve bağışlasın.
cnm bnm 30, haftada bebeğin kilosu 1185 gr dı..doktor gayet normal dedi ama bana az geldi.. o günden itibaren her gün 1 muz, haftada 3 gün balık(sardalya sadece) bol yeşil salata, her kahvaltıda 3 ceviz ekledim diyetime.. 2 hafta sonra gittiğimde 1800gr olmuştu, doktorun gözleri yuvalarından fırlıcaktı :) bu sefer de bana çok geldi 2 haftada 600 gr almış olması.. şimdi balığı haftada 1e indirdimonun haricinde sabahları bol peynir ve yumurta ve her gün büyük bir bardak sütümü hiç ihmal etmem, üzülme canım senin bebeğin de bence gayet normal ama balığı mutlaka dene :)
Cnm bnm boşu yere endişe ediyorsun, bebeğinin kilosu gayet iyi sakın takma kafana, hem burada birbirimizin bebeklerinin boy ve kilolarını kıyaslamamız bile büyük hata çünkü herkesin genetiği farklı, bebeklerin gelişimleri de buna bağlı fark eder..fl değeri ne kadar geri? bnm de bazı değerler geriden geliyor bazıları ileriden gidiyor, ama dediğin gibi çok araştırıp can sıkmamak lazım, doktor yolunda diyorsa yolundadır
Canim fl değeri genetikte olabilir..aklına kötü şeyler getirme
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
1 hafta fl ve hc değerleri geri yapabilsem en guzeli hiç düşünmemek Rabbim evlatları mız la imtihan verrmesin.
Inşallah öyle olacak cok teşekkür ederim. Bu persembe tekrar kontrol var bakalım dr ne der. Iyi olduğuna inanmak zorundayım yoksa ağlayarak günler geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?