- Konu Sahibi pelin_suuu
-
Benimde detaylı ultrasonda 30+2de 4070 gr bebegim ve 5 gun geri çıktı. Daha onceki haftalarda da gerilik vardı protein agirlikli beslenme ve sol tarafa uzanarak büyümesi ilerlemiş ti. Inşallah sizinde Bebeğinizin kilosu haftasına gelir. Hareket leri nasil Bebeğinizin. Dr bana takip etmemi söyledi.
Benimde detaylı ultrasonda 30+2de 4070 gr bebegim ve 5 gun geri çıktı. Daha onceki haftalarda da gerilik vardı protein agirlikli beslenme ve sol tarafa uzanarak büyümesi ilerlemiş ti. Inşallah sizinde Bebeğinizin kilosu haftasına gelir. Hareket leri nasil Bebeğinizin. Dr bana takip etmemi söyledi
57 gunumuz kaldi hergun biraz daha yaklasiyoruz doguma sanirim :)dogum cantasini hazirlamak icin erken mi daha acaba ben haziranin sonu gibi dusunuyorum
Kızlar30 haftada dokt bebegımın 1380 gr oldugunu soyledı 4 gunü geride kalmıs sızın bebekler nasıl ne ıle beslenıyorsunuz bebegınız kılo alsın dıe
12 gün kaldı kızlar nasipse
12 gün mü sezeryan mı olucaksınız altta 36 gün kaldı yazıyor sizin
Cevap için teşekkürler journalist evet yanlış yazmışım 1470 gr bebeğim. Artık üşütmek üzereyim ne yerdeyim ne gökte
Benimde detaylı ultrasonda 30+2de 4070 gr bebegim ve 5 gun geri çıktı. Daha onceki haftalarda da gerilik vardı protein agirlikli beslenme ve sol tarafa uzanarak büyümesi ilerlemiş ti. Inşallah sizinde Bebeğinizin kilosu haftasına gelir. Hareket leri nasil Bebeğinizin. Dr bana takip etmemi söyledi
merhaba, bnmde bebeğim hep 4 gün geriden geliyor, sanırım geç döllenme dedikleri hadise,doktor normal herşey diyor, ben de güveniyorum ona.. benim bebeğin hareketleri azalmaya başladı artık, yeri daralıyor artık sanırım.. benim merak ettiğim sizin bebeğin kilosu 30+2de 4 kilo 70gr mı çıktı, yanlış mı yazdınız?
evet canım sezeryan ama sıkıntılarım var böbreğim çok genişlediği için 37 haftayı bekliyor doktor erken alıcak inş küvöze girmeyiz
Cevap için teşekkürler journalist evet yanlış yazmışım 1470 gr bebeğim. Artık üşütmek üzereyim ne yerdeyim ne göktebu sabah araştırdım ve fl ölçüsü kısa oldugu zaman kromozom bozukluğu olabilir diyor. Bebeğin sadece fl ve hc değeri düşük. Sanırım cok araştırmak iyi değil Rabbim herkesin bebeğini korusun ve bağışlasın.
Cevap için teşekkürler journalist evet yanlış yazmışım 1470 gr bebeğim. Artık üşütmek üzereyim ne yerdeyim ne göktebu sabah araştırdım ve fl ölçüsü kısa oldugu zaman kromozom bozukluğu olabilir diyor. Bebeğin sadece fl ve hc değeri düşük. Sanırım cok araştırmak iyi değil Rabbim herkesin bebeğini korusun ve bağışlasın. bu arada uygulamadan cevap vermeyi hâlâ başaramadım
Evet yanlış olmuş bebeğim 1470 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?