2014 temmuz anneleri için sayım başlasın

Benimde detaylı ultrasonda 30+2de 4070 gr bebegim ve 5 gun geri çıktı. Daha onceki haftalarda da gerilik vardı protein agirlikli beslenme ve sol tarafa uzanarak büyümesi ilerlemiş ti. Inşallah sizinde Bebeğinizin kilosu haftasına gelir. Hareket leri nasil Bebeğinizin. Dr bana takip etmemi söyledi

57 gunumuz kaldi hergun biraz daha yaklasiyoruz doguma sanirim :)dogum cantasini hazirlamak icin erken mi daha acaba ben haziranin sonu gibi dusunuyorum

merhaba, bnmde bebeğim hep 4 gün geriden geliyor, sanırım geç döllenme dedikleri hadise,doktor normal herşey diyor, ben de güveniyorum ona.. benim bebeğin hareketleri azalmaya başladı artık, yeri daralıyor artık sanırım.. benim merak ettiğim sizin bebeğin kilosu 30+2de 4 kilo 70gr mı çıktı, yanlış mı yazdınız?

57 gunumuz kaldi hergun biraz daha yaklasiyoruz doguma sanirim :)dogum cantasini hazirlamak icin erken mi daha acaba ben haziranin sonu gibi dusunuyorum

erken olur mu canım artıkk bence hazırla, ne olur ne olmaz,allah korusun erken bir durum olursa o telaşla hazırlaman zor olur, yap bir çanta zaten 15 dkmı almadı bnm eşyaları çantaya koymam dursun bir kenarda bir zararı yok nasılsa

Kızlar30 haftada dokt bebegımın 1380 gr oldugunu soyledı 4 gunü geride kalmıs sızın bebekler nasıl ne ıle beslenıyorsunuz bebegınız kılo alsın dıe

cnm bnm 30, haftada bebeğin kilosu 1185 gr dı..doktor gayet normal dedi ama bana az geldi.. o günden itibaren her gün 1 muz, haftada 3 gün balık(sardalya sadece) bol yeşil salata, her kahvaltıda 3 ceviz ekledim diyetime.. 2 hafta sonra gittiğimde 1800gr olmuştu, doktorun gözleri yuvalarından fırlıcaktı :) bu sefer de bana çok geldi 2 haftada 600 gr almış olması.. şimdi balığı haftada 1e indirdim onun haricinde sabahları bol peynir ve yumurta ve her gün büyük bir bardak sütümü hiç ihmal etmem, üzülme canım senin bebeğin de bence gayet normal ama balığı mutlaka dene :)

Cevap için teşekkürler journalist evet yanlış yazmışım 1470 gr bebeğim. Artık üşütmek üzereyim ne yerdeyim ne gökte bu sabah araştırdım ve fl ölçüsü kısa oldugu zaman kromozom bozukluğu olabilir diyor. Bebeğin sadece fl ve hc değeri düşük. Sanırım cok araştırmak iyi değil Rabbim herkesin bebeğini korusun ve bağışlasın.

Cevap için teşekkürler journalist evet yanlış yazmışım 1470 gr bebeğim. Artık üşütmek üzereyim ne yerdeyim ne gökte bu sabah araştırdım ve fl ölçüsü kısa oldugu zaman kromozom bozukluğu olabilir diyor. Bebeğin sadece fl ve hc değeri düşük. Sanırım cok araştırmak iyi değil Rabbim herkesin bebeğini korusun ve bağışlasın. bu arada uygulamadan cevap vermeyi hâlâ başaramadım

Evet yanlış olmuş bebeğim 1470 gr

evet canım sezeryan ama sıkıntılarım var böbreğim çok genişlediği için 37 haftayı bekliyor doktor erken alıcak inş küvöze girmeyiz

inşallah canım allah yardımcın olsun 37. haftada bebek için ideal bir zaman diytorlar sağlıkla gelsin inşallah :)

Evet yanlış olmuş bebeğim 1470 gr

Cnm bnm boşu yere endişe ediyorsun, bebeğinin kilosu gayet iyi sakın takma kafana, hem burada birbirimizin bebeklerinin boy ve kilolarını kıyaslamamız bile büyük hata çünkü herkesin genetiği farklı, bebeklerin gelişimleri de buna bağlı fark eder..fl değeri ne kadar geri? bnm de bazı değerler geriden geliyor bazıları ileriden gidiyor, ama dediğin gibi çok araştırıp can sıkmamak lazım, doktor yolunda diyorsa yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…