- Konu Sahibi pelin_suuu
-
canım 2 saatlik ölçümü kaydeye almalısın 145 aldtı olmalı 1 ssaat se normal
80 gün kaldı sanırım :)
58 sivassss
sivasın yollarına çıkayım dağlarına bırak ben bebi bırakkkkk teeeee
cnm sen ne cabuk ilerledin böyle ya simdi baktim şoka girdim kiz)
Masallah cnm benim allah saglikla nasip etsin insallah.tatlım maşallah de
darısı başına
benim doktor sezeryana gün verdi canım normalde 1 temmuz 40 hafta
ama erken alınacak 36 haftadada alabilirim hatta dedi 34 haftalıkken ciğer gelişimi bitiyomuş benim biraz sorunlu canım şekerim ve böbreğimdeki genişleme tel çok ağrı yapıyo
20 haziran sezeryan olucam nasipse 20 haziranada bukadar kaldı işte
senin ilk bebeğin mi
masallah cnm benim allah saglikla nasip etsin insallah.
Evt cnm benim ilk olacak rabbim nasip ederse.
Benimde sezeryan olacak.ve cok korkuyorum.epiduralmi genel mi bir türlü isinamadim bu fikre.senin ilk mi olacak.
Gebelikten önce genital siğil tedavisi gördüm cnm bir iki taneydi gecti gecen seneydi suanda yok ama onun bir kere cikmasi bile yeterliymis bebek icin tehlikeliymis bilasabilir veya ölümcül olabilirmis.bu yuzden % 100 sezeryan olcam.epidural kötü mu cnm neden pisman oldun.valla bu konuda yardima ihtiyacim var.cuma günü arkadasim epidural oldu gayet iyi gecmis ama o soguk kanli bense panik korkak ve pimpirikliyim o yuzden dayanamammmi die düşünüyorumyok canım 2. Bebeğim nasipse ilki epiduraldı ama çok pişmanım yarısında zatn geri bayılttılar genel
şimdi genel istiyorum
senin niye sezeryan
gebelikten önce genital siğil tedavisi gördüm cnm bir iki taneydi gecti gecen seneydi suanda yok ama onun bir kere cikmasi bile yeterliymis bebek icin tehlikeliymis bilasabilir veya ölümcül olabilirmis.bu yuzden % 100 sezeryan olcam.epidural kötü mu cnm neden pisman oldun.valla bu konuda yardima ihtiyacim var.cuma günü arkadasim epidural oldu gayet iyi gecmis ama o soguk kanli bense panik korkak ve pimpirikliyim o yuzden dayanamammmi die düşünüyorum
Sadece epiduralde mi bel ve baş agrisi oluyor.o an bebegimi görmek istiyorum birde sirf erken ayilabilmek icin istiyorum ama korkuyorumda.cok kararsizim.evet anladım canım siğil uçuk rahimde yara erezyon gibi durumlarda sezeryan oluyor haklısın
hayırlısı eğer panik atak varsa tavsiye etmem iğneyi olduktan sonra bacaklarının felç gibi hissetmiyor olması o perdeyi önüne çekmeleri sıkıntı yaratıyor ben kusmaya başlayınca geri bayıltmışlar
keşke başta bayıltsalardı diyorum 2 kez anestezi almış oldum doğumdan sonra baş ağrısı bel ağrısı zor oluyor ama yapı meselesi bak arkadaşında bş soun olmamış
Sadece epiduralde mi bel ve baş agrisi oluyor.o an bebegimi görmek istiyorum birde sirf erken ayilabilmek icin istiyorum ama korkuyorumda.cok kararsizim.
79 oleyyy
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah hepimize hayırlı doğumlar kısmet etsin kızlar :) Herkesin doğum hikayesi farklı oluyor çevreden duyduklarınıza pek kulak asmayın derim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?